Sziasztok! Olyan ÉRTELMES felnőtt nőt/párt keresek, aki csak szexet akar, nem ismerkedni, randizni szeretne, pusztán csak a "játék" érdekli. Én is ilyen vagyok!
Hello. Nahát mi éz betükarate itt köztetek? Nem tudom a részleteket ugye de hát ti tavalyról elég jól megvoltatok egymással!
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Veresegyház vagy környékén egy kis autós kaland? Esetleg pár? Mostanában
Ma valaki Szabolcs megyében?
Így a legjobb ha nem jöttök a mi bulinkba!!!
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 05. 02. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 12:11
Nem sértegetek senkit,nem az én szokásom.Ellenben veled,mert te úgy gondolod,hogy megteheted,ráadásul nyílvánosan….A kérdés egyszerű volt: Mikor mentek ki?Nekünk is kedvünk lett volna csatlakozni,de ezek után azt gondolom,nem kell nekünk ezt a repteret erőltetni…Mindenkinek,aki ismer minket,tovább jó szórakozást,kellemes élményeket kívánunk.
Sziasztok. Ma egésznap keresek valakit vagy valakiket ( párt , lányt esetleg pasit )
. Tiszaújváros és környéken. Arra ami alakul
Írj / írjatok aztán meglátjuk …
. Tiszaújváros és környéken. Arra ami alakul Írj / írjatok aztán meglátjuk …
Nem sértegetek senkit,nem az én szokásom.Ellenben veled,mert te úgy gondolod,hogy megteheted,ráadásul nyílvánosan….A kérdés egyszerű volt: Mikor mentek ki?Nekünk is kedvünk lett volna csatlakozni,de ezek után azt gondolom,nem kell nekünk ezt a repteret erőltetni…Mindenkinek,aki ismer minket,tovább jó szórakozást,kellemes élményeket kívánunk.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 11:03
Ez te is tudod, hogy ez nálunk is alap. Remélem Mónit nem sértegeted ezzel a mondattal.
Tudod te, hogy mire gondoltam ( a félperces törödésre)
Tudod te, hogy mire gondoltam ( a félperces törödésre)
Reptérnél mostanában?
Jöjjön mindegyik pár
a
meg az energia italt rendezem . Jó buli lesz élőben . A hölgyek is jól fogják magukat érezni tutti
alf
sö alf
rt
Ez te is tudod, hogy ez nálunk is alap. Remélem Mónit nem sértegeted ezzel a mondattal.
Tudod te, hogy mire gondoltam ( a félperces törödésre) (Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 05. 02. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 09:41
Tudod te, hogy mire gondoltam ( a félperces törödésre) (Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 05. 02. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
De,kivételezik!Mindenféle jött ment igénytelennel nem fog foglalkozni!Megteheti hogy válogat.
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
De,kivételezik!Mindenféle jött ment igénytelennel nem fog foglalkozni!Megteheti hogy válogat.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 09:11
Kitty rendben van. Nem kivételezik? Kitartó ? Nem hisztizik? Mert jelenetre nem vagyunk kíváncsiak!
Kitty rendben van. Nem kivételezik? Kitartó ? Nem hisztizik? Mert jelenetre nem vagyunk kíváncsiak!
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 05. 02. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Kár! Pedig elég színvonalasak! Igényesek is.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 02. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
igen...de az ti effajta bulijaitok minket nem vonzanak
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 06:56
Ági mi írtunk neked prívátban, de nem válaszoltál!
Pedig mi elég tartalmas színvonalas bulikat, partikat csinálunk.
Pedig mi elég tartalmas színvonalas bulikat, partikat csinálunk.
Szia.Mikor mentek ki?
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát pedig oda csak hajléktalanok meg
2026. 05. 01. péntek 22:31
dr
járnak be abba az erdöbe nekem ne mond hogy cicababa bemegy oda mikor kocsival se lehet csak gyalog bemenni! Meg lehet látni ahogy kik jönnek ki amikor az Ibisnél megy az ember kocsival a Határ uton ugye! A reptér-hez inkább kijárnak jó kellemes igényes párok dogging szexelni!
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2026. 05. 01. péntek 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
og alf
os alf
ok
Komám!
Hajléktalanokkal igénytelen , egy életre ki rohadt fogúakkal nem foglalkozok.
Legyen az cicababa vagy kigyúrt habiszti.
Csak akkor van ott valaki is ha le egyezted vele.
Képküldést akart valaki .Én meg nem küldtem!
És mivel nem írt utána időben senki.Nem voltam kint. Melózok közben! És nincs időm valakire is órákat várni. Mert nekem pénzben idő kiesés!
Láttam reptér vége is elég dús volt.
Holnap kíváncsi leszek lesz -e kint valaki?
Mert ma akik hatalmasat élveztek holnap gondolom pihennek.
Hajléktalanokkal igénytelen , egy életre ki rohadt fogúakkal nem foglalkozok.
Legyen az cicababa vagy kigyúrt habiszti.
Csak akkor van ott valaki is ha le egyezted vele.
Képküldést akart valaki .Én meg nem küldtem!
És mivel nem írt utána időben senki.Nem voltam kint. Melózok közben! És nincs időm valakire is órákat várni. Mert nekem pénzben idő kiesés!
Láttam reptér vége is elég dús volt.
Holnap kíváncsi leszek lesz -e kint valaki?
Mert ma akik hatalmasat élveztek holnap gondolom pihennek.
Akkor még jobb lesz a buli .
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki kell használni a jó időt! Viszünk ma különleges italokat.
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 07:49
Akkor folyt köv . Szívesen, akkor ma is nyitjuk a büfét ,ha már szabadtéri foglalkozás lesz
Akkor folyt köv . Szívesen, akkor ma is nyitjuk a büfét ,ha már szabadtéri foglalkozás lesz
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 07:32
Ma ott folytatjuk ahol tegnap abba hagytuk. Külön köszönet tegnap a " büfé kocsinak".

nyulipaar

girda
Misty