Irj
(Ez egy válasz 33sportosbp üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Most esetleg valaki?
Igy igaz! Köszönöm!
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2026. 05. 02. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 22:34
nem nagyon érdekel, hogy kinek a pártján állsz, meg amúgy sem, hogy ki mit mond...nyílván megvannak a parnereink, és nyílván válogathatok kedvemre. Aki ezen fennakad, az lépjen tovább, nem kell kommentálni
Reptérnél most valaki megkukkolná hölgy tagunk? Csak kukkolás most...
Hogy milyen viták vannak itt.
Amikor YPovival találkozunk, nagyon jól érezzük magunkat együtt, és nem csak szexre gondolok, nevetünk, viccelődünk, történeteket mesélünk. Persze, jó szexünk is van. De nem értem mások mentalitását, a lényeg az, hogy jól érezzük magunkat, még akkor is, ha talán a végén nincs kémia közöttünk a szexhez. Senki ne sértődjön meg. Ez a játék, ezek a szabályok. Senki sem
Amikor YPovival találkozunk, nagyon jól érezzük magunkat együtt, és nem csak szexre gondolok, nevetünk, viccelődünk, történeteket mesélünk. Persze, jó szexünk is van. De nem értem mások mentalitását, a lényeg az, hogy jól érezzük magunkat, még akkor is, ha talán a végén nincs kémia közöttünk a szexhez. Senki ne sértődjön meg. Ez a játék, ezek a szabályok. Senki sem ké
senkit. De ha ti vadok vagytok és féltek az emberektõl akkor maradjatok otthon. Ezért van melletted egy társad, hogy másoknak elmondhassa: veled igen, veled nem.
alf
ny alf
sz alf
erít
Pár?
nem nagyon érdekel, hogy kinek a pártján állsz, meg amúgy sem, hogy ki mit mond...nyílván megvannak a parnereink, és nyílván válogathatok kedvemre. Aki ezen fennakad, az lépjen tovább, nem kell kommentálni
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 05. 02. szombat 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 20:14
Y povi ék pártján állok.mondjon ki mit akar.Te is jó csaj vagy csak nagyon de nagyon de nagyon vàlogatós.Ismerlek
Kölcsönös szopás most 20ker?
reptéről jöjjön vki felém
Sziasztok! Tervez hamarosan a reptérre látogatni kalandozó pár? Kb fél óra és kint leszek
Van kint pár aki talizna reptérnél?
Helloka most valaki 19 kerben szabadban ??? fiatalt szopatnék ha jó vagy megbaszhatnál valahol akár egy erkélyen pincében
Ssnyi. Valós pár ök is. Csak valami nézeteltérés történt Xpoviék és köztúk én sem tudom mi történt köztúk csak láttam ma beirní ahogy pár szóban trollkodták egymást! De majd megbeszélik ök gondolom tisztázzák a dokgokat!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 05. 02. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 20:21
Ne is erőltesd ami nem megy .Van aki kocsikázni jár,S van aki jókat partizni.Ez a hely erre való évek óta ahogy hallom , innen onnan.Tí amugy kik vagytok?? Jártok a reptérre egyáltalán???
Sziasztok van kint pár a reptérnél aki találkozna?
Igen járnak,én 2x találkoztam velük teljesen korrektek.
Ugyan ugy mint Xpoviék.
Előzményeket nem tudom,ezt nekik kell rendezni (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 05. 02. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 20:21
Ugyan ugy mint Xpoviék.
Előzményeket nem tudom,ezt nekik kell rendezni (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 05. 02. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne is erőltesd ami nem megy .Van aki kocsikázni jár,S van aki jókat partizni.Ez a hely erre való évek óta ahogy hallom , innen onnan.Tí amugy kik vagytok?? Jártok a reptérre egyáltalán???
Aszód-Hatvan környékén valaki ma este egy autós kalandra?
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (2026. 05. 02. szombat 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 12:11
Nem sértegetek senkit,nem az én szokásom.Ellenben veled,mert te úgy gondolod,hogy megteheted,ráadásul nyílvánosan….A kérdés egyszerű volt: Mikor mentek ki?Nekünk is kedvünk lett volna csatlakozni,de ezek után azt gondolom,nem kell nekünk ezt a repteret erőltetni…Mindenkinek,aki ismer minket,tovább jó szórakozást,kellemes élményeket kívánunk.
Y povi ék pártján állok.mondjon ki mit akar.Te is jó csaj vagy csak nagyon de nagyon de nagyon vàlogatós.Ismerlek
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 02. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
miről is van szó ? mert lemaradtam
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 02. szombat 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren most pár?

nyulipaar

cica