Határozott, igényes, ápolt pasiként olyan párt keresek, ahol a hölgytagot használhatnám a párja elött és vele közösen.
Egy megbeszélt helyen találkozunk és jól .. érezzük magunkat, aztán megyünk a dolgunkra...
Szép napot! Várom az üzeneteket.
Egy megbeszélt helyen találkozunk és jól .. érezzük magunkat, aztán megyünk a dolgunkra...
Szép napot! Várom az üzeneteket.
Sziasztok!
Lesz kint ma délután nő a reptéren aki játszana a tényleg 23-cm es cerkámmal ?
Lesz kint ma délután nő a reptéren aki játszana a tényleg 23-cm es cerkámmal ?
Reptérbél lesz valami mozgàs délután parok ?
Kecskeméten átutazó vagy kamionos kíváncsi hetero pasi?
Szopnék
Szopnék
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasárnap délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Ma délután a reptérnél hátul lesz valami? Ápolt igényes pasi vagyok. 13:14-óra körül leszek arra
Nem hiányoznak! Mi tudjuk, hogy hogyan viselkedett az átkeresztelt Kitti, mi tudjuk hogyan sértegette beszólásaival Mónit. Mi tudjuk, hogy hogyan viselkedett a reptér után a Mcdonaldban (egy puszit kapott Móni a köldökére a párjától de ez is halálos bűn volt stb. Mi 10 éve swingerezünk!!! Ők? Biztos. hogy érettek erre? De nem szeretnénk ide a fórumra többet írni erről a témáról. Elég legyen csak annyi, hogy mi nem szeretnénk velük több buliban lenni!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 03. vasárnap 06:09
Nem is fognak hiányozni szerintem......Annyira nem bombázó mint a Móni az is lehet.Amugy kik ők??? Istenek??
Győrben szopnèk. Helyem van.
Ma délután Pécsen ismerkednénk
Sziasztok
Ma napközben ebben a szép időben
Pár v lány esetleg fiu?
Ma napközben ebben a szép időben
Pár v lány esetleg fiu?
Még szép
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 03. vasárnap 00:35
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél most valaki megkukkolná hölgy tagunk? Csak kukkolás most...
Reggelt! Domony és/vagy környékén most egy autós kalandra lenne valaki?
Hogyne.legalabb mint Te vagy az Ypovi Női tagja....Dagadtakkal nem állok szóba csak úgy ......Még hát jó beszélgetés az elengedhetetlen .
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 06:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 03. vasárnap 06:08
jó csaj...de feltétlen "bombázónak" kell lennie valakinek ahhoz, hogy esetleg valakinek igaza legyen,vagy hogy lehessen saját véleménye, illetve válogatós lehessen?
Korrekt pasi keresi alkalmi partnerét egy hölgy vagy egy bevállalós pár személyében. Nem vágyom kötöttségekre, csak minőségi szexre és jó hangulatra Budapesten, Pest megyében vagy Jászberény vonzáskörzetében. Diszkréció nálam alap. Várom a jelentkezésetek!
Biciklis randi pasival. Dunapart közelében Budán Szerémi út, Háros, M0-ás hid felé a biciklis út mentén. Kiverem neked esetleg pippantás, viszonzás nem érdekel.
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat! ….
Atya ég !
Milyen össze szólalkozások vannak itt !?
Szerintem mindenki foglalkozzon magával és rosszalkodjon azzal aki szimpatikus. Akivel nem akar azt meg sem kell indokolni. Akihez nem közelednek az meg vegye tudomásul és sétáljon tovább !
A csak kukkólok meg ne háborogjanak semmin!
Milyen össze szólalkozások vannak itt !?
Szerintem mindenki foglalkozzon magával és rosszalkodjon azzal aki szimpatikus. Akivel nem akar azt meg sem kell indokolni. Akihez nem közelednek az meg vegye tudomásul és sétáljon tovább !
A csak kukkólok meg ne háborogjanak semmin!
Nem is fognak hiányozni szerintem......Annyira nem bombázó mint a Móni az is lehet.Amugy kik ők??? Istenek??
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 05. 02. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
jó csaj...de feltétlen "bombázónak" kell lennie valakinek ahhoz, hogy esetleg valakinek igaza legyen,vagy hogy lehessen saját véleménye, illetve válogatós lehessen?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 03. vasárnap 06:01
szerintem nem kell hogy tisztázzák .Le szarjàk Y povi ék . Különben annyira bombázó az a KITTI nevű nö akiről szó van? mert én soha nem láttam????....
szerintem nem kell hogy tisztázzák .Le szarjàk Y povi ék . Különben annyira bombázó az a KITTI nevű nö akiről szó van? mert én soha nem láttam????....
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 21:10
Ssnyi. Valós pár ök is. Csak valami nézeteltérés történt Xpoviék és köztúk én sem tudom mi történt köztúk csak láttam ma beirní ahogy pár szóban trollkodták egymást! De majd megbeszélik ök gondolom tisztázzák a dokgokat!

nyulipaar

Paris Dahl