Most éjszaka szopnék Budapesten. Köcsög, csíra, ratyi vagyok nem szégyenlem! Nyalok is mélyen. Mélytorkozom. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Helyem, kocsim nincs ehhez, de bárhol jó. Reggel, 4-ig üzenhetsz, tali. Budapest
Holnap délelőtt Tihany környékén párt, lány kukkolnék....
Mostanra keresek partnert egy közös faszveréshez. Párom már nincs velem!
Igen, őket már régebben is láttam párszor.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:21
Hello. Milyen hölgy? A fehér Kiá-s autoval ott a belsö parkoloban? Ott van a pasija is vele!
Péntek estére keresünk programot. Parokkal ismerkednenk
Hello. Milyen hölgy? A fehér Kiá-s autoval ott a belsö parkoloban? Ott van a pasija is vele!
(Ez egy válasz Qwerti üzenetére (tegnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb 1 óra múlva , Párommal “kukkolnánk”egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal párom közben az én farkamat verné de az is lehet hogy leszopna közbe engem. Buvóhelyen is lehetséges .
Gödöllőtől kb 12 percre leszünk. Megszokott helyünk van.
Gödöllőtől kb 12 percre leszünk. Megszokott helyünk van.
33 éves, magas, méretes farkú srác keres hölgyet, esetleg cuckold párt holnap délelőtti találkára Budapesten
A hölgy a szépvölgyin esetleg innen van?
Reptéren most valaki?
Van fent valaki ?
Omszki tonal?
Szepvolgyin kombi auto inen van ?
Házibarát lennék hosszútávra !! Mindenki -mindenkivel alapon /ez csak opció / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi is ok lehetőség ! / !! 51éves vagyok nem öreg fiatalos külsővel egyedülálló ! /Diszkrét vagyok ,de ezt el is várom tőled is !Érdekel : no tabu szex : terhes szex ,creampie szex ,cuckold szex ,pisí szex, anál szex,Gang -bang szex , swinger szex , spermás játékok ,csöpögő tejes terhes női cicik szopizása , láb szex őrült vagyok amúgy / mindenevő vagyok ! Állapotos hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak , évjárat nem számít / ! Csak normális embereket keresek! Kukkolnék párokat, hölgyeket szex vagy maszti közben /akár a szabadban , autós szex kaland is érdekel itt a jó idő ! /akár beszállás nélkül is / nézőként / akit ez így is izgat!!!!!! Privátba írj
…..!!!!
…..!!!!
Nagykanizsa - Siófok vonalon autós szexet kedvelő nőt, párt keresek. Mai nap!
Isaszeg-Dány?
Privátba írj
Privátba írj
Vagy budakalasz sport csarnok parkoló ?
Gárdonyi nudin mostanság aktív pasi??
Sziasztok szepvolgyin van vagy lesz fent valaki ?

nyulipaar

Debby