Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Írj
Lefújva a fuvarom!
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (ma 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ott régen mèg kb 15 évvel ezelött amikor több pár is feljárt oda voltak lehetöségek ismerkedésre meg kellemes együttlétekre lehetösègek! Minden szempontból a normàlis hozzáállás kommunikàlás igényesség volt a lényeg ahogy most is persze! ))
(Ez egy válasz CoupleGoals üzenetére (tegnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma 12 körül Székesfehérvár, Mór környékén egy spontán kaland, párok, hölgyek?Megbízható, igényes ápolt pasi vagyok!
Sziasztok. Igen tudom olvastam amikor kiirtátok mindig itt! Én pont nem mentem fel akkor egyszersem amikor ti ott bukkake partyz-tatok! De más párral persze találkoztam én is ott fent! ))
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (ma 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:00
Mi tavaly nyáron voltunk többször is, amíg bele nem futottunk egy igazoltatásba a parkolóban.
Ma dèl körül hoki cumi Ceglèd Dabas vonalon?
Reptéren kukkolna valaki masztit?
Balatonfüred, zánka környékén ma napközben pasi??
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Sziasztok,
Ma vagy hétvégén, ápolt feleséget szopatnék autóban, akár a férje jelenlétében is. Adatlapot kérlek olvassatok.
Privát üzeneteket várok.
Szép napot!
Ma vagy hétvégén, ápolt feleséget szopatnék autóban, akár a férje jelenlétében is. Adatlapot kérlek olvassatok.
Privát üzeneteket várok.
Szép napot!
Szabadban, autóban szopnek 11 kerben
Szerveztünk ott bukkakebpartykat
Mi tavaly nyáron voltunk többször is, amíg bele nem futottunk egy igazoltatásba a parkolóban.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:32
Szoktál ott még látni párokat akik szexelnek is? Vagy csinálnak is valamit a kocsival ha leállnak? Mert már tavaly sem volt ott sajnos olyan pár fent este akik nyitottan akcióztak volna mint pl egy két régi hires Gg tag!
Sziasztok. Ma késő délután, kora este Budapesten, vagy észak Pest-megyében kocsival bárhová el tudok menni. Üzenetben keressetek!
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Üllő-Albertirsa között!
Sexpartnereim keresném ma délelőtt!
Üllő-Albertirsa között!
Sziasztok, van már valaki?
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (ma 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:10
Mostanra keresnénk!
Párommal “kukkolnánk”egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal . Párom közbe az én farkamat verné. Helyünk van ,kocsival is van
Gödöllőtől kb 12 percre
Párommal “kukkolnánk”egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal . Párom közbe az én farkamat verné. Helyünk van ,kocsival is van
Gödöllőtől kb 12 percre
Sziasztok. Ma napkozben valaki tali? Tudok uj helyet. Vagy akar repternelnis lehetne. Parok elonyben
Sziasztok. Újpest vác vonalat járom
férfisexre keresek mára székesfehérvár környékén

nyulipaar

Tom1122