Most! Kalandhoz keresek egy enyhe bi srácot,max 40 éves korig. Átlagos vagy sportosabb testalkattal. Egy közös és kölcsönös farokveréshez ,de akár csak kiverem neked .
Szimpátia alapján kicsit szophatod is a farkam . Helyem van Pest megyében. Cerkáról kép szükséges + adatlap.
( párom már nem jön )
Szimpátia alapján kicsit szophatod is a farkam . Helyem van Pest megyében. Cerkáról kép szükséges + adatlap.
( párom már nem jön )
Holnap vagy péntek délelött kalandoznék, a
17.kerületben
17.kerületben
Sziasztok! Ma estére keresnék Pest budai oldaláról hölgyet izgalmas időtöltésre...
Sziasztok, fiatal, nagy farku pasit keresek.
Szép estét ! Egy közös-kölcsönös hokira keresnék partnert max 40 éves korig.
Sziasztok valakinek van kedve valamit csinálni? Itt hokizom Dunaújvárosban a Bárka szabadidő parknál! Lehet csatlakozni!
Ha valaki vagy valakik rosszalkodni vágynak 17.-18. kerület vagy reptér környékén, én partner vagyok
Sziasztok! Tamás kke valaki?
Sziasztok Szépvölgyin fekete Kia innen van?
Lett még egy körforgalom beiktatva de könnyen be lehet jönni
(Ez egy válasz Laciii_ üzenetére (tegnap 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptére könnyű bejutni?
Sziasztok! A héten Balaton Északi partján Hölgy vagy Pár akik szívesen vennék egy 30éves magára igényes pasi közeledését?
Tatabánya 1 es út valaki? Hölgy,pár,szex,kukkolás?
Ha innen van a pár, akiket tudtam akció közben nézni, nagyon köszönöm! nem akartam zavarni, és mivel nem kaptam egyértelmű jelzést, így tisztes távolból élveztem a műsort.
(Ez egy válasz Eres Milán üzenetére (tegnap 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:17
A XX. kerületben a Duna parton kényeztetem magam. Hölgyek/párok csatlakozhatnak.
Ma este 11 re kilatogatok a szépvölgyire.
Kecskemét kornyeken hölgy ,pár autós kaland.Bármit meghallgatok keressetek
Nem igazán értem, hogy többen írnak, de előtte annyi fáradságot nem vesznek, hogy elolvassák az adatlapomra. Nem vagyok bunkó, minden üzetenetre válaszolok. De ne húzzuk már egymás idejét...
Sziasztok! Ma délután kalandoznék elhanyagolt hölgyel, vagy párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére, Győr, Kisbér, Mór, Székesfehérvár környékén! Nem vagyok kamus, ha megbeszéljük merek találkozni személyesen!!
Sziasztok! Ma délután jár valaki a Nyéki nudinál aktív aki szopatna?
Autóban és bárhol masztizó hölgynek besegítenék, akár nyelvvel is!
Egymás előtti vagy közös maszti! A kor nem számít!!!
Egymás előtti vagy közös maszti! A kor nem számít!!!

nyulipaar

kiskobak1
Krystal Steal