Reggel 8 körül egy gyors tali Bp
Sziasztok! Mostanság kalandozna valaki? 2./3. kerületekben leginkább.
Napközben találkoznék egy diszkrét autós kalandra, ahol mind a szopás, mind a dugás szóba jöhet. Elsősorban macis, nagy, kerek popsikat dugnám – a szőr nem gond. Egy jó nagy, húsos fenékbe tolnám a farkam.
39 éves, 180 cm és 86 kg pocakos szőrös farkam 13 cent. Kezdő vagyok a bi területén és nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet. Tiszta, normális, diszkrét legyél. Kor alkat mellékes.
Budapesten mozgok elsősorban, van autóm – eldugott helyen (parkoló, erdőszél, nyugis garázs), szabadban élvezkednék!.
Ha van egy nagy, mutatós popped és szívesen kipróbálnád magad egy kezdő aktívval, írj nyugodtan! Fotót szívesen fogadok, de nem feltétel. Mindenkinek válaszolok, aki komolyan gondolja a találkozót.
39 éves, 180 cm és 86 kg pocakos szőrös farkam 13 cent. Kezdő vagyok a bi területén és nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet. Tiszta, normális, diszkrét legyél. Kor alkat mellékes.
Budapesten mozgok elsősorban, van autóm – eldugott helyen (parkoló, erdőszél, nyugis garázs), szabadban élvezkednék!.
Ha van egy nagy, mutatós popped és szívesen kipróbálnád magad egy kezdő aktívval, írj nyugodtan! Fotót szívesen fogadok, de nem feltétel. Mindenkinek válaszolok, aki komolyan gondolja a találkozót.
Sziasztok, szerdán az M5 mentén kalandoznék Bp és Szeged között
Sziasztok
Fiatal párként jelenleg szívesen néznénk párokat a reptéren
Tervez kijönni pár a reptére ?
F30 N24
Fiatal párként jelenleg szívesen néznénk párokat a reptéren
Tervez kijönni pár a reptére ?
F30 N24
Holnap reggel 6:00 körül XI kerületben indulok kocsival, szívesen szopatnék. 32 éves 183 cm átlagos méret és alkat, potens férfi vagyok.
Egy ilyenben én is benne lennék...beszállnék egy párhoz...
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (2026. 05. 19. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 19. kedd 18:35
Ma,késő esti időpontra keresümk egy fiatal srácot aki az autóba beszáll és kocsi hátsó ülésén verné a farkát és kukkolhatnánk a párommal. Gödöllőtől nem messze leszünk.
Lesz ma kinn holgy vagy par a Szepvolgyin vagy a repternel?
Ma,késő esti időpontra keresümk egy fiatal srácot aki az autóba beszáll és kocsi hátsó ülésén verné a farkát és kukkolhatnánk a párommal. Gödöllőtől nem messze leszünk.
Reptérnél megnéznék egy farokverést
Ma este fél kilenc körül a Fóti Auchan parkolóban?
Sziasztok! Ma este Miskolc Nyék útvonalon kenyztetnék, szopnék! Esetleg 9 óra felé a 4es Nyéki nudi bejaratánál valaki?
Ma 21 óra felé Árasztó út Dunapart hátul a padoknál?
Szia, mit csinálsz ott ?
(Ez egy válasz Szaunakiraly üzenetére (2026. 05. 19. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Ford ezüst inen van budakalszon ?
Most valaki a népligetbe , teniszpályáknál ? Szopnék szép faszt
Ma este 8kor kimennénk a szépvölgyire, ha lenne pár aki kint lesz. Egymáselőtti kalandra.
Ma este 8kor kimennénk a szépvölgyire, ha lenne pár aki kint lesz. Egymáselőtti kalandra.
Ma 18:00 magasságában reptérnél lesz kint hölgy vagy pár?
Sziasztok. Reptéren esetleg most pár akihez lehet csatlakozni valamilyen formában?

nyulipaar

sexysteveboy
Jackie