Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül ! Néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van , de ez partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható vagyok ! Puszi -Pacsi ! ]csak privátba írj /!! Kamusok ne !! Személyes találkozás híve vagyok !!!!!!
Kölcsönös maszti, oral ma napkozben Hajdúszoboszlón
Hajdúszoboszlón, ma, napkozben puncit kényeztetnek!
Sziasztok. 38 éves Bi passzív vagyok. Ma délelőttre, autós kalandhoz keresek ápolt, borotvált, normál alkatú aktívat, egyoldalú orális kényeztetésre. Nem kerek viszonzást. Max 44 éves korig. Soltvadkert, kiskőrös, kiskunhalas térségben szopnék. Keress privátban.
Ma este 9-től játszunk a 2. Kerületben. Nagyfarkú fiúk, párok jöhetnek. Viber számmal írj.
Uni pasit keresek orálra .
Egy óvatos swinger klub látogatás nem árthat.
(Ez egy válasz Kopi74A üzenetére (tegnap 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:19
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb topikba írok, de nem találtam jobbat.
A helyzet az, hogy nem túl régóta a feleségemmel el kezdtünk járni nudizni. Meglepetés volt nekem, hogy tetszett neki. Meg tetszett neki, hogy meg nézik a testét és a punciját! Lehet hogy hamarosan kicsit tovább lépnénk. Egyszer kipróbálnánk, hogy szex közben is meg nézzen valaki! Meg mondom őszintén, hogy engem is izgat, hogy idegenek meg nézik a gyönyörú punciját!
Nem igazán tudjuk hogy álljunk hozzá! Azt se mondom, hogy nincs meg benne bizonytalanság!
Van valami javaslatotok?
A helyzet az, hogy nem túl régóta a feleségemmel el kezdtünk járni nudizni. Meglepetés volt nekem, hogy tetszett neki. Meg tetszett neki, hogy meg nézik a testét és a punciját! Lehet hogy hamarosan kicsit tovább lépnénk. Egyszer kipróbálnánk, hogy szex közben is meg nézzen valaki! Meg mondom őszintén, hogy engem is izgat, hogy idegenek meg nézik a gyönyörú punciját!
Nem igazán tudjuk hogy álljunk hozzá! Azt se mondom, hogy nincs meg benne bizonytalanság!
Van valami javaslatotok?
Sziasztok!
Van valami javaslatotok?
Van valami javaslatotok?
Reptéren van innen valaki?
Reptérnél most?
Mikor mennétek ki? (mert szerintem akkor lesznek / leszünk...
)
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
)
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren vannak jó pasik?
Ma este fél kilenc körül kijön valaki a Fóti Auchan parkolóba?
Sziasztok. 38 éves Bi passzív vagyok. Holnap délelőttre, autós kalandhoz keresek ápolt, borotvált, normál alkatú aktívat, egyoldalú orális kényeztetésre. Nem kerek viszonzást. Max 44 éves korig. Soltvadkert, kiskőrös, kiskunhalas térségben szopnék. Keress privátban.
Ma estére keresek férfit szegeden ! Fiús kalandra
Sziasztok. Monor környéken hölgyet keresek ma estére !
Sziasztok!
Az esélytelenek nyugalmával keresünk egy hölgyet, Tolna, Somogy-ban...
Van itt ilyen, aki szívesen ismerkedne?
További szép napot!
Az esélytelenek nyugalmával keresünk egy hölgyet, Tolna, Somogy-ban...
Van itt ilyen, aki szívesen ismerkedne?
További szép napot!
Sziasztok!! Hölgyekkel, párokkal ismerkednek Monor környékén!!
Holnap reggel, kora délelőtt valaki Tamási, Dombóvár, Pécs útvonalon?
Jön ma valaki a szépvölgyire, estefelé, érdemes felmenni?

nyulipaar

Cameron 2