Teljesen változó mind a létszám, mind a "felhozatal" (a nem túl jóképűtől a sportosabbig mindenféle). Ha előre kiírjátok pár órával előtte kb. mikor mentek ki szétnézni, akkor többen lesznek (=nagyobb választék).
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, Gödöllő és környékén laza ismerkedést keresek párrokkal, hölgyekkel.
Sziasztok hétvégén Keszthely környékén leszünk hátha valami összejön írjatok privát
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben írj privát bárki. Akár csak kukkolnek is 17/6 a méretem
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos, potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos, potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként megoldható.
Írjatok
Gyál Alsónémedi szopatnék most kb egy óra múlva kocsiban.
Benne vagyok
(Ez egy válasz Kukika69 üzenetére (tegnap 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:02
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül ! Néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van , de ez partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható vagyok ! Puszi -Pacsi ! ]csak privátba írj /!! Kamusok ne !! Személyes találkozás híve vagyok !!!!!!
Szigetszentmiklós Dunavarsány, Dunaharaszti környékén,dunaparton bárhol ,benne vagyok!
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (2026. 05. 28. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma szeged Kiskunhalas baja vonalon keresem partnerem
Sziasztok!
Párommal Szigetszentmiklóson a dunaparton keresnénk kukkolót.
Ami belefér elsőre hogy csak nézel minket és kivered.
Hölgy részéröl ami belefér kézzel lábbal esetleg szájjal segít.
A párom vágya hogy egyszerre két pasival úgy legyen hogy engem szop közben a másik pasi egy vibrivel izgatja hátulról.
Jelentkezni privátban lehet.
Ha van ötletetek vagy vágyatok azt is szívesen fogadjuk.
Párommal Szigetszentmiklóson a dunaparton keresnénk kukkolót.
Ami belefér elsőre hogy csak nézel minket és kivered.
Hölgy részéröl ami belefér kézzel lábbal esetleg szájjal segít.
A párom vágya hogy egyszerre két pasival úgy legyen hogy engem szop közben a másik pasi egy vibrivel izgatja hátulról.
Jelentkezni privátban lehet.
Ha van ötletetek vagy vágyatok azt is szívesen fogadjuk.
Sziasztok ! Kukkolnék párokat szex közben beszállás nélkül ! Néző is lehetek ! De esetleg be is segíthetek , kézzel, szájjal is / tapizás , petting is ok / mind a két fel részére is ha úgy van , de ez partnerfüggő / csak a közelből ha lehet / olvass adatlapot !!! Csak olyanok írjanak akit ez így izgat ! No homo ! Pár = férfi +nő !! Fiatalokat is szívesen nézek szex / aktus / közben! Itt a jó idő / szabadban vagy autós szex is esetleg ?! Masztizó hölgyet is néznék akit ez így izgat írjon ! Hosszútávra akár …… diszkrét és megbízható vagyok ! Puszi -Pacsi ! ]csak privátba írj /!! Kamusok ne !! Személyes találkozás híve vagyok !!!!!!
Kölcsönös maszti, oral ma napkozben Hajdúszoboszlón
Hajdúszoboszlón, ma, napkozben puncit kényeztetnek!
Sziasztok. 38 éves Bi passzív vagyok. Ma délelőttre, autós kalandhoz keresek ápolt, borotvált, normál alkatú aktívat, egyoldalú orális kényeztetésre. Nem kerek viszonzást. Max 44 éves korig. Soltvadkert, kiskőrös, kiskunhalas térségben szopnék. Keress privátban.
Ma este 9-től játszunk a 2. Kerületben. Nagyfarkú fiúk, párok jöhetnek. Viber számmal írj.
Uni pasit keresek orálra .
Egy óvatos swinger klub látogatás nem árthat.
(Ez egy válasz Kopi74A üzenetére (tegnap 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:19
Sziasztok!
Lehet nem a legjobb topikba írok, de nem találtam jobbat.
A helyzet az, hogy nem túl régóta a feleségemmel el kezdtünk járni nudizni. Meglepetés volt nekem, hogy tetszett neki. Meg tetszett neki, hogy meg nézik a testét és a punciját! Lehet hogy hamarosan kicsit tovább lépnénk. Egyszer kipróbálnánk, hogy szex közben is meg nézzen valaki! Meg mondom őszintén, hogy engem is izgat, hogy idegenek meg nézik a gyönyörú punciját!
Nem igazán tudjuk hogy álljunk hozzá! Azt se mondom, hogy nincs meg benne bizonytalanság!
Van valami javaslatotok?
A helyzet az, hogy nem túl régóta a feleségemmel el kezdtünk járni nudizni. Meglepetés volt nekem, hogy tetszett neki. Meg tetszett neki, hogy meg nézik a testét és a punciját! Lehet hogy hamarosan kicsit tovább lépnénk. Egyszer kipróbálnánk, hogy szex közben is meg nézzen valaki! Meg mondom őszintén, hogy engem is izgat, hogy idegenek meg nézik a gyönyörú punciját!
Nem igazán tudjuk hogy álljunk hozzá! Azt se mondom, hogy nincs meg benne bizonytalanság!
Van valami javaslatotok?
Sziasztok!
Van valami javaslatotok?
Van valami javaslatotok?

nyulipaar

belafiu
Niki Belucci