Ki szereti szabadba jól baszatná magát fiúk? Szekszárd? Kemény menet?
Balatonfüred ? autodba szopnàlak Forràs kutnàl Agora nal volt görögfalunàl. ez
Jó reggelt! Ma reggel 08:00-ig kalandoznék autóban veresegyházán. Aktív vagyok!
Sziasztok! Ma 7 órától a Budapest. Esztergom útvonalon szopatnék. .
Borsodban Szerencs-Sárospatak térségéböl Hölgyeket, párokat keresek szabadtéri szexre! Üdv!
Sziasztok nincs kedve valakinek most leszopni? 20ker
Sziasztok ! A reptér alatt mit értünk, a reptér melyik részére szoktak járni ? Se a Cargodombnál, Se a Spotterdombnál nem láttam még semmit .Akkor hol és merre ?
Köszönöm
Köszönöm
Szia ! Mi számít fiatalabbak ?
(Ez egy válasz dav3e19 üzenetére (2026. 05. 30. szombat 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki fiatalabb a repteren vagy kornyeken?
Mostanra keresek partnert egy közös , kölcsönös farokveréshez. Max 40 éves korig keresnék ,átlagos vagy sportos testalkattal. Pest megyében vagyok ,Fót-tól 10 percre.
Sziasztok ! 17-ben, Helikopter lakópark , valaki nem akar egy jót szopni ?
Összejött a buli? Hogy zajlott?
(Ez egy válasz maszkospar üzenetére (2026. 05. 29. péntek 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 29. péntek 05:21
Ma este 9-től játszunk a 2. Kerületben. Nagyfarkú fiúk, párok jöhetnek. Viber számmal írj.
Lesz mostanában hölgy, pár kint a reptéren vagy a Szépvölgyin ?
Hol legyen a találkozó?
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2026. 05. 29. péntek 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát a kis köhidon átmenve tudod és ott jobbra csak egyenesen majd lesz ott js sok fa és azok mellett elmenve be egy ilyen kis tisztás körforgós rész elfér sok autó ott is!
(Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (2026. 05. 29. péntek 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (2026. 05. 29. péntek 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol hátul?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 29. péntek 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 29. péntek 22:02
Hello. Na nem tértek be mégse? Lehet mindjárt mert még uton vannak! Nincsenek hátul? Ott szoktak ők lenni! Vagy lehet meggondolták magukat!
Nekem kell még másfél óra hogy oda érjek ..
Nemsokára reptér. Paisk párok jöhetnek...
Hello. Na nem tértek be mégse? Lehet mindjárt mert még uton vannak! Nincsenek hátul? Ott szoktak ők lenni! Vagy lehet meggondolták magukat!
(Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (2026. 05. 29. péntek 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak az a baj hogy nincsenek itt. Jelentkező lenne szerintem
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 29. péntek 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 29. péntek 21:56
Ha,ti betértek a reptérre akkor mindig érdemes ott lenni és aki ott talál titeket!

nyulipaar

Iro82
Angel Rivas