Debrecenben holnap autós kalandozókat keresek, akik élvezik a természetet
Na az szuper legalább volt értelme ott lenni kimenni! Kevés a normàlis ember akikkel lehet ott kommunikálni és együttlenni! ))
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (tegnap 05:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mai napon Kiskunhalas és környéke pár nő?
Igen,jól sikerült
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak férfiak?
Reptérnél orál?
Reptérnél?
Reptér vagy Budapest és M0 környékén?
Fót környékén hölgy vagy pár most este?
Reptérnél kocsikazó pàrok vannak.Csak nézelődnek.Járkálnak,Válogatnak S a végén hazamennek..Kivétel a Povi ék .A jó szőke Nő... Nagyon jó
Ma akkor senki reptér?
Reptérhez tervez valaki kinézni?
Reptérnél pár?
Reptérnél valaki?
Sziasztok. És sikerült ismerkednetek? )
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél kaland?
Sziasztok!
Héten napközben kalandoznék igényes értelmes diszkrét párral !
Diszkréció adott és elvárt! Ha jönnétek napközben van helyem ! De szívesen utazok is , ésszerű távolságon belül!
Héten napközben kalandoznék igényes értelmes diszkrét párral !
Diszkréció adott és elvárt! Ha jönnétek napközben van helyem ! De szívesen utazok is , ésszerű távolságon belül!
Csak az igazat írtam
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem veletek még nem találkoztam ott de ami késik nem múlik
Amúgy én azzal a párral sem találkoztam meg szerintem de ha arrol a párról beszéltek akik fehér kombival járnak fel szivni es inni akor igen (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 31. vasárnap 21:00
Amúgy én azzal a párral sem találkoztam meg szerintem de ha arrol a párról beszéltek akik fehér kombival járnak fel szivni es inni akor igen (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 05. 31. vasárnap 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is sokat nosztalgiázunk a régi szépvölgyiröl...de sajna nagyon szétb.....ták...többek között van itt a beszélgetésbe olyan pár,akik ha megjelennek valahol,ott érdekes módon mindig vita van...n.tudnak viselkedni és itt a fórumon is mindig beleállnak abba aki elmondja a véleményét vagy ilyesmi. Persze vannak pasik,akik töketlenek,és ingyen punciért rendszeresen ágyon dicsérik,de mi többek között miattuk sokkal ritkábban járunk ezekre a helyekre...most persze jön majd a számonkérés,de előre mondom,nem fogok ebbe magyarázkodni,akinek nem inge......

nyulipaar

Anna Cermakova