Mostanában reptérnél vagy pesten igazán méretes farkú (kb 20cm) aktív szopató van???? Aki úrítene????
irtam
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (2026. 06. 06. szombat 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 06. szombat 17:26
Ma ismét autózunk.Üzenetben várjuk kedves,helyes potens pasik jelentkezését.
Csak fotóval jelentkezők közül választunk!Arc,farok.
A szerencsések válaszüzenetben kapnak hely,es időpontot!
Sziasztok. Szép napot. Késő este stoppolnék.
fel venne egy pár? Bp.
fel venne egy pár? Bp.
Sziasztok!
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van. Hely alkalmanként van.
Írjatok
Ma ismét autózunk.Üzenetben várjuk kedves,helyes potens pasik jelentkezését.
Sziasztok! Szavatartó vagyok, nem úgy, mint pl. Az "utaztató"/egyéb kamusok. Szóval vasárnap este törlöm a regisztrációm. Egyébként nem igazán értem a "reptér" fanokat. X km-t vezetnek, majd akár órákig várják, hogy "lesz-e valami." Ahogy olvastam, nem én vagyok az egyedüli, aki következetesen, pontos helyszínt és időt megadva ír és azt is, hogy miben van benne. Költői kérdés: A biztos miért nem jó?" Nem fogom megfejteni. Viszont utolsó hozzászólásként felajánlom: Holnap (vasárnap) este fél hét után kimegyek a Fóti Auchan parkolóba. (A későbbiekben is néha, de nyilván már nem fogok írni, hogy mikor.) Szóval. Aki szeretné, hogy megfogjam/számba vegyem a farkát (akár bele is élvezhetsz a számba) , vagy meg szeretne dugni, akkor jöjjön. Az sem baj, ha egyszerre, vagy egymás után többször, többen, mivel ez úgymond "végjáték" a GG-n nekem. Pont ezért fekete tangában, női papucsban lábujj gyűrűvel, necc combfixben, rózsaszín szupermini szoknyában leszek.
.
.
Retpéren pasi aki szopatna??☺️
Hali valaki Taksony kke ?
Reptéren van mozgás?
Szabadban kalandra biszex partnert keresek Szekszárdon van valaki ? Írj privit...
Hogy ezt én miért nem olvastam előbb, arra is mehettem volna, de sajna már szigetszentmártonnál letáboroztam. Peddig jó lett volna, irigy vagyok arra aki összefut veletek
(Ez egy válasz IsmerkedőPáros üzenetére (2026. 06. 06. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 06. szombat 09:40
Sziasztok!
Egy óra múlva lemegyünk a kisduna étteremnél a taksonyi híd környékén sétálgatunk.
Ha van kedvetek csatlakozhattok.
Egy óra múlva lemegyünk a kisduna étteremnél a taksonyi híd környékén sétálgatunk.
Autos talallkahoz keresek holgyeket bi párokat godol9n es vonzáskörzetében
Budapest - Dunabogdany uton találkoznék hölgyel vagy párral.
Kifejetten autós játékokra keresnék, ma este-éjjel egy Szolnok környékén járó, kellően exhibicionista Hölgytagú Párt... dogging játékokra, vagy akár csak végignézni a Hölgyet, autótokban, természetben a Párjával... minden megoldásra nyitott, ápolt, intelligens, jó méretű, határozott de nem tolakodó Férfiként...
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Akár arra is sétálhatunk
(Ez egy válasz IsmerkedőPáros üzenetére (2026. 06. 06. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
51es út Dunaharasztinál csatorna parton nem akartok sètálgatni?
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Szolnok környékén tudtok javasolni alkalmas helyet egy kis napközbeni autós kalandhoz?
Szolnok környékén tudtok javasolni alkalmas helyet egy kis napközbeni autós kalandhoz?
Sziasztok repterre megy ki pár mai nap?

nyulipaar

Goldie
Kristina K