Mostanság kukkolható pár valamerre BP-n?
Nem is egyszer volt szerencsém hozzá,és a párjához! Nagyon korrekt,jófej páros! Na ök nem hezitálnak,Móni kívánatos,dögös hölgy!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 06. 09. kedd 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.
Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.
NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.
Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.
És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!
Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.
üdv mindenkinek,
Niki
Két dolgot keresünk most:
1. péntek estére (06.12.) Szekszárd környékén,
ÉS
2. szombat estére (06.13.) Bp-en
játszópartnert.
Képeink valósak, ahogyan szándékunk is.
NE kérdezd meg, így ismeretlenül, hogy "mi lesz?" vagy "mit lehet?" majd csinálni. Azt gondolom, hogy komolytalan és felelőtlen lenne részemről az, ha vakon bármit is előre ígérnék.
Azonban - megfelelő partner esetén - sok mindenre nyitott vagyok. - pláne hosszútávon.
Célkorosztály: 25-45
Elvárások: korrektség, intelligencia, higiénia, pontosság.
Előnyök: sportolói test, szép arc (ahogyan az enyém is az!), vagy extra nagy intim méret. (a kettő együtt pedig maga a lehetetlen, sajnos
Egyéb: a minőségi helyet mi biztosítjuk.
És kérlek, NE szórakozz a legnagyobb kincsünkkel, az IDŐNKKEL, mert mi sem tesszük fordítva. Aki a fenti időpontokban ráér és meg is jelenik (nem csak a farkát veri a képeimre a gépe előtt), csak az írjon privátban!
Várom a komoly és elszánt jelentkezőket!
A leveleket én (Niki) kezelem, a partnereim én válogatom meg.
üdv mindenkinek,
Niki
azt megnézném két csaj hogy nyalja egymást.Na még ilyet nem láttam élőbe
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 09. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 22:17
Aha értem. Akkor ha beélesitetted a csajodat akivel friss a dolog találkozzatok Xpoviékkal meglátod nem bánjátok meg!
Ki szopatna? 8ker
Ahogy Mondod
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 09. kedd 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 22:15
Es ahogy láthatod a Sexfocus nevü tag is irja konkrétan hogy akik ismerik Xpoviékat és voltak már velük mennyire igaziak es a Monika nagyon szép jó alakú nö!
Aha értem. Akkor ha beélesitetted a csajodat akivel friss a dolog találkozzatok Xpoviékkal meglátod nem bánjátok meg!
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 06. 09. kedd 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 21:52
Még mindig jobb így, mint azok akik párként vannak regelve, de csak szóló pasik.
Amúgy nem túl régi a kapcsolat, még nem élesítettük be a ribi énjét, csak tervezzük.
Amúgy nem túl régi a kapcsolat, még nem élesítettük be a ribi énjét, csak tervezzük.
Holnap reggel délelőtt valaki?
Es ahogy láthatod a Sexfocus nevü tag is irja konkrétan hogy akik ismerik Xpoviékat és voltak már velük mennyire igaziak es a Monika nagyon szép jó alakú nö!
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 06. 09. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 20:58
Muti már képet erről a Móniról
Meglátjuk csinibb-e mint a csajom.
Láttad Élőben?¿?????
(Ez egy válasz Xpool01 üzenetére (2026. 06. 09. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Űlj le magadnak.Ne járasd le magad.Inkabb halgass,figyelj,járj ki a házból néha ...Azért megpaártolom Y Povi ékat, hiába haragszanak....
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 06. 09. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! reptérnel pár vagy hölgy?
De az ám!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 06. 09. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Csinos a valóságban is ...Még kell nézni..
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 06. 09. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 21:51
Összeállt közben hogy "Xpovi" maga "Móni", képről csininek tűnik. Egyszer lehet el kéne csípni valóban.
Gödöllőn keresek srácot laza dolgokhoz.
Még mindig jobb így, mint azok akik párként vannak regelve, de csak szóló pasik.
Amúgy nem túl régi a kapcsolat, még nem élesítettük be a ribi énjét, csak tervezzük. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 09. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 09. kedd 21:38
Amúgy nem túl régi a kapcsolat, még nem élesítettük be a ribi énjét, csak tervezzük. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 09. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Muti már a csajodat az adatlapodon mert szóló csávóként vagy fent és nem látni a csajodról fotót!
Összeállt közben hogy "Xpovi" maga "Móni", képről csininek tűnik. Egyszer lehet el kéne csípni valóban.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2026. 06. 09. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2026. 06. 09. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem kell képet felrakniuk, jópár embernek már volt szerencséje élőben látni. S hidd el nagyon csinos a hölgy! Az xpovi1-en van fent róla kép, de élőben még ennél is jobban néz ki.
Szépvölgyin ma este pár esetleg?
Oh köszönjük a bókot! De nem akarunk versenyezni, csak jól érezni magunkat!
Nem kell képet felrakniuk, jópár embernek már volt szerencséje élőben látni. S hidd el nagyon csinos a hölgy! Az xpovi1-en van fent róla kép, de élőben még ennél is jobban néz ki.
Muti már a csajodat az adatlapodon mert szóló csávóként vagy fent és nem látni a csajodról fotót!

nyulipaar

fegyver75