Autós, Szabadban szexhez partnereket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#58282   ma 09:07
Béééla Béééla
Most valaki,szoptatás, a kncsempark melletti erdőben? Vagy kocsi?
#58281   ma 09:01
Catcicaa Catcicaa
Sziasztok.
Békásmegyeren mostanság kukkolható pár autóban?
Egymás előtti szex,vagy esetleg lenéznénk
a
alf
pi
alf
ac
alf
hoz
a gloryba is.
Csak tutira megyünk,kamusok mellözzenek.
#58280   ma 08:56
Bencus 22 Bencus 22
Nyíradony környékén hölgy vagy pár?
#58279   ma 08:51
Sanyamrl Sanyamrl
nagyon korrekt pár vagytok .igaz nem talàlkoztunk az este de üdv .sok sikert
(Ez egy válasz IsmerkedőPáros üzenetére (tegnap 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:04
Sziasztok!
Ha az idő is engedi estére keresnénk partnereket az adatlapunkon leírtak szerint.
Jelentkezni privátban.
Ha nem válaszolunk akkor elfogyott az írási lehetőségünk.
De ha megadtok más elérhetőséget ha szimpatikus vagy írunk.
Ötleteket szívesen fogadunk.
Keresünk lányokat pasikat párokat.
Fő az izgalom és az izgis helyzet.
#58278   ma 08:45
Sanyamrl Sanyamrl
most már tudom ki vagy ., hallottam a híredet..
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (ma 01:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:41
Igen,kint voltam csütörtökön,és pénteken is.A “kiválasztottakkal” jól éreztem magam!
#58277   ma 08:08
Focis Focis
Hello. Abdán valaki?
#58276   ma 07:50
Farok66 Farok66
Sziasztok ! Szabadban kalandra keresek szexpartnert Szekszárdon aki szopna és dugható írj privit ....
#58275   ma 06:53
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat ! Nem vagyok szégyenlős és kevés tabum van ! Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is ! Puszi -Pacsi worship wave finom
#58274   ma 06:45
Shadow1 Shadow1
Sziasztok
Merre található a kis erdő? smile
Előre is köszönöm
#58273   ma 06:32
zotya69 zotya69
Sziasztok Budapesten keresek diszkrét havert cumira nálad teljes diszkréció mellett szopatok szopok felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat titokba irj
#58272   ma 04:33
futatto futatto
#58271   ma 04:13
Andras0904 Andras0904
Ti merre lehetettek vajon? Mert fél 1-töl 1.30-ig ahogy ott voltam sehol egy komoly pár nem volt akik az autojuk mellett csináltak is volna bármit
(Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (tegnap 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:40
Mi kb 20 perc reptér
#58270   ma 04:11
Andras0904 Andras0904
Nem értem Sanyamrl most mi van? vigyor5
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:02
pénteken este kinn voltak azok a bizonyos Kittbaby pár . Beszélgettek, aztán elvonultak,egyszer utánunk mentem de felőlem semmi..Én nem kérhetek senkit.
#58269   ma 03:17
megteszemneked07 megteszemneked07
Győrbe mosr valaki felvenne kocsival??
unibi pasi vagyok
#58268   ma 02:37
Laci310 Laci310
Szia
Én most megyek arrafelé M4 esen
(Ez egy válasz NagykataPar38 üzenetére (ma 02:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:24
Valaki most a repteren?
#58267   ma 02:24
NagykataPar38 NagykataPar38
Valaki most a repteren?
#58266   ma 01:53
Biztos nem csak neked volt jo wink
(Ez egy válasz Kittibaby üzenetére (ma 01:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:41
Igen,kint voltam csütörtökön,és pénteken is.A “kiválasztottakkal” jól éreztem magam!
#58265   ma 01:41
Kittibaby Kittibaby
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:02
pénteken este kinn voltak azok a bizonyos Kittbaby pár . Beszélgettek, aztán elvonultak,egyszer utánunk mentem de felőlem semmi..Én nem kérhetek senkit.
#58264   ma 01:02
Sanyamrl Sanyamrl
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:21
Helloka. Na van nagy szexparty a reptérnél? Vagy semmi csak a repülö nézegetés meg a kocsival kergetözések mennek? Meg a sok homár a kiserdöben biztos!
#58263   ma 00:38
Bocs nem tudok jo magyarul, it vagyokj egyedül a repteren par perc it volt egy feher terepjaro par, köszönöm a class müsor... maskor is szivesen megnezem

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: nyulipaar nyulipaar
Nyitás ideje: 2011. 06. 25. szombat
Üzenetek: 58282db
Utolsó üzenet: ma 09:07

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 362 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!