szurke VW innen?
Roma pasik?
Sziasztok!
Budapest /reptér és környékén ma esti kaland?
Budapest /reptér és környékén ma esti kaland?
APA KEZDŐDIK
Nem is folytatódik
Nem is folytatódik
Látod, más is látja, hogy milyen vagy? És miért baj ha irt egy heteronak? Talán bajod van azzal ha valaki nem hetero? Hmm ez nem így működik…
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyire készül valaki ma este?
Sziaaztok reptéren esetleg van kint pár?
Akkor miert irsz egy heteronak?
(Ez egy válasz BP_bottom üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Andras0904 pihenj most mar kicsit, senkit nem erdekelsz
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 20:11
És rámirt privátban a Balázs777 képzeljetek! És azt sem tudja hogy minek irt és mit! Most is irogat biztos tetszenek neki bejövök! Szegény annyira sajnálni való az ilyen férfi ha férfi egyáltalán! Viberen is irjál Balázs777 ott a számom kiirva az adatlapomon láthatod!
És rámirt privátban a Balázs777 képzeljetek! És azt sem tudja hogy minek irt és mit! Most is irogat biztos tetszenek neki bejövök! Szegény annyira sajnálni való az ilyen férfi ha férfi egyáltalán! Viberen is irjál Balázs777 ott a számom kiirva az adatlapomon láthatod!
(Ez egy válasz Balázs777 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 19:12
Andráska, ahelyett hogy megköszönnéd, hogy felnyitottam a szemed, hogy irtó ciki amit csinálsz, ingyen és bérmentve a tudatodra adtam hogy ne égesd magad, teljes mértékbe csak segítő szándékkal voltam feléd, se egy köszönöm, se egy jo megnyilvánulás nincs felém! Hát ez a szomorú, így tegyen az ember jót bárkivel is! Abba nincs köszönet! Nyilván privatba írhatsz köszönet nyilvánító levelet, ha szégyenlős vagy itt mindneki előtt! Na dobom a csontjaid, többet nem segítek! Puszcsi
Törlési folyamatot az oldalról elindítottam.Akik tudják,hogy mit kapnak,azoknak viberen whats upp on továbbra is vagyunk.
Sziasztok!
Hétfőn del körül beszélgettem Dunakeszi Duna-part nudista részen egy kedves párral esetleg innen van a pár?
Vagy ismeri őket innen valaki!
Egy idősebb vékony ur szép farokkal és egy középkorú hölgy nagy mellekkel, mind ketten csoki barnák voltak!
Azt említették rendszeresen járnak oda is nudizni!
Hétfőn del körül beszélgettem Dunakeszi Duna-part nudista részen egy kedves párral esetleg innen van a pár?
Vagy ismeri őket innen valaki!
Egy idősebb vékony ur szép farokkal és egy középkorú hölgy nagy mellekkel, mind ketten csoki barnák voltak!
Azt említették rendszeresen járnak oda is nudizni!
Nevetséges vagy! Nem oltalak le meg jobban mert megtetted magad helyett ezt szerencsére itt! Privátban megtalálsz várom a leveledet vagy viberen irhatsz nyugodtan és ha látom hogy valóban irtál akkor majd kiirom ide hogy milyen ügyes vagy hkgy lássák! Szia
(Ez egy válasz Balázs777 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 19:12
Andráska, ahelyett hogy megköszönnéd, hogy felnyitottam a szemed, hogy irtó ciki amit csinálsz, ingyen és bérmentve a tudatodra adtam hogy ne égesd magad, teljes mértékbe csak segítő szándékkal voltam feléd, se egy köszönöm, se egy jo megnyilvánulás nincs felém! Hát ez a szomorú, így tegyen az ember jót bárkivel is! Abba nincs köszönet! Nyilván privatba írhatsz köszönet nyilvánító levelet, ha szégyenlős vagy itt mindneki előtt! Na dobom a csontjaid, többet nem segítek! Puszcsi
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 18:58
Hallod a felkérdezes fogalmát nem tudod igaz!? Jóindulatból inkább irogassál magaddal! Szerencsére nem ismerjük egymást bar lejársz Dunakeszi nudira állitilag mert ott is ugye láttad 8Xpoviékat multkor ahogy irták is neked miert nem mentél oda hkzzájuk akkor! Önkritika igaz!7
Senki nem vitázik. Csak értelmetlen emberrel felesleges irni ugy hogy még ö ír másról mert azt látja itt ö szerinte hogy felkérdezünk lányoka-párokat! Mikor tudják jól hogy normális rendes értelmes ferfiak vagyunk akikkel már találkoztunk! Ennyi
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok 42-48-éves duci feleséggel házaspár keres pasikat autoban puncira farokverésre, szopásra.
A keresett férfi legyen 30-felett 50 alatt legyen normális,tiszta,szöőrtelen farkú tisztelettudó és ami a legfontosabb NE LEGYEN KAMUS MERT AZZAL MÁR TÉNYLEG TELE A PADLÁS!!!!!!!!!!Talalkozás XV.keruletben csak este 21:00-kor ha érdekel keressetek bátran a részletekért.Vannak akik tudják bizonyítani az oldalról ,hogy nem vagyunk kamusak tehát hajrá!
A keresett férfi legyen 30-felett 50 alatt legyen normális,tiszta,szöőrtelen farkú tisztelettudó és ami a legfontosabb NE LEGYEN KAMUS MERT AZZAL MÁR TÉNYLEG TELE A PADLÁS!!!!!!!!!!Talalkozás XV.keruletben csak este 21:00-kor ha érdekel keressetek bátran a részletekért.Vannak akik tudják bizonyítani az oldalról ,hogy nem vagyunk kamusak tehát hajrá!
vita lezárva...Mindenki feküdjön le
Sziasztok!
Ma este hölgy vagy pár Budapest és környékén aki szivesen ismerkedne?
Ma este hölgy vagy pár Budapest és környékén aki szivesen ismerkedne?
Hallod a felkérdezes fogalmát nem tudod igaz!? Jóindulatból inkább irogassál magaddal! Szerencsére nem ismerjük egymást bar lejársz Dunakeszi nudira állitilag mert ott is ugye láttad 8Xpoviékat multkor ahogy irták is neked miert nem mentél oda hkzzájuk akkor! Önkritika igaz!7
(Ez egy válasz Balázs777 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 18:49
Kiscicám, csak azt lehet olvasni hogy Te mindenkit fel kérdezel, számon kérsz! Oda kell állni férfiasan álló fasszal és gyerünk! Szimpla jo indulatbol jelezte az ember bénák vagytok! Önkritika előnyben!
Kiscicám, csak azt lehet olvasni hogy Te mindenkit fel kérdezel, számon kérsz! Oda kell állni férfiasan álló fasszal és gyerünk! Szimpla jo indulatbol jelezte az ember bénák vagytok! Önkritika előnyben!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 06. 14. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 14. vasárnap 18:44
Te azt sem tudod hogy miröl ment az irás egy az! A másik meg mi közöd van hozzá! Kért téged bárki js hogy hozzá szoljál!? Nem. Na látod. Maradj nyugton a kis logó kukikádon!

nyulipaar

odcorp
Tracy Lindsay