Hajdúszoboszlón vagy környékén valaki?
Sziasztok. Mainap napközben fiatalabb vagy érett hölggyel párral találkoznék. Autós kaland is ok.
Sziasztok!
24 éves normális, nyitott Budapesti fiú vagyok. Ma este szivesen ismerkednek találkoznék személyesen párral vagy nővel.
24 éves normális, nyitott Budapesti fiú vagyok. Ma este szivesen ismerkednek találkoznék személyesen párral vagy nővel.
Sziasztok ma délután pár vagy hölgy esetleg aki benne lenne dugásban vagy szopatásban lenne egy haverom is nagydorog és környéke
Reptér most valaki?
Sziasztok! Holnap reggel 6 óra környéken indulok autóval a XI kerületben. Szívesen csatlakoznék párhoz vagy adott esetben csak szopatnék egyet. 32 éves potens, ápolt férfi vagyok átlagos alkattal és mérettel, átlagon felüli sperma mennyiséggel.
Sziasztok. Pest megye Déli részén, volna olyan hölgy, vagy pár, aki, akik benne lennének egy autós találkába?
Akár csak kölcsönös kukkolás is érdekelne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba
Akár csak kölcsönös kukkolás is érdekelne. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, párok?
Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! csupasz, eres, nagyobb intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztaltom van!
Írjatok ha megfelelek!
Üdv
Győrben ismerkedés? Hölgy, párok?
Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! csupasz, eres, nagyobb intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztaltom van!
Írjatok ha megfelelek!
Üdv
Ma délelőtt kocsival megyek Hatvanba, Tescónál vagy a vasútállomáson kölcsönös orálra találkoznék valakivel.
Sziasztok! Ha ma napközben kalandozna pár egy plusz férfival, akkor talán egymást keressük. Budapesti vagyok. Sok sikert mindenkinek!
Pécel és vonzáskőrzetében hölgyek bi párok mai nap ?
Sziasztok! Autós kalandra keresek ma egy pàrt , normalis, igenyes 38 eves pasi vagyok.
Sziasztok. A délelőtt folyamán valakinek van kedve békáson glory-s kalandhoz? Aktív vagyok!
Autóskalandoznék ma! Lenne pár vagy hölgy aki napközben ráér 50 km es körzetben?
Kukkoló is lennék!
Kukkoló is lennék!
Ma napközben hölgy akivel találkozhatnék? Bp+ 60 km környezetében
Nekem egyszer se válaszoltatok, pedig megadtam más elérhetőségeket is.
(Ez egy válasz IsmerkedőPáros üzenetére (2026. 06. 17. szerda 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 17. szerda 04:22
Köszi.
Most is írtunk volna de tiltottak egy napra mert a megkeresésünket túl sok szobában megosztottunk.
De ma már tudunk írni és a péntek még mindig szervezés alatt van.
Most is írtunk volna de tiltottak egy napra mert a megkeresésünket túl sok szobában megosztottunk.
De ma már tudunk írni és a péntek még mindig szervezés alatt van.
Köszi.
De ma már tudunk írni és a péntek még mindig szervezés alatt van. (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 06. 16. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
De ma már tudunk írni és a péntek még mindig szervezés alatt van. (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 06. 16. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Fót környékén most pár vagy hölgy?
Reptérnél egy óra múlva lesz valaki, aki kalandozna velem? ...akár bi is lehet.
4. kerulet kornyékény szopnék esetleg dugnék, autoval vagyok

nyulipaar

pite
Karina 2