De az, még mindig bírja, kemény…
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Jah huu ö nagy étvágyú csaj azt rendesen meg lehet dugni igényli! ))
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (tegnap 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
De biztos,szerntem szexy nyusziék!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgyek Párok társaságát keresem egy kellemes és huncut autós kalandra ami lehet csak kukkolás is !!
És a hölgytag milyen volt? Nem egy telt idomú nagy mellekkel??
(Ez egy válasz Kiki1 üzenetére (tegnap 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:39
Reptéren van egy pár pasikat vár, sárga kis autó az erdőnél, voltunk egy páran, de ahogy látom nem elég… Aki itt van szerintem nézzen el…
Reptéren van egy pár pasikat vár, sárga kis autó az erdőnél, voltunk egy páran, de ahogy látom nem elég… Aki itt van szerintem nézzen el…
Sziasztok! kb 15 perc múlva érek ki a szépvölgyire. Tervez kinézni nő vagy pár?
Pár vagy hölgy mostanában jön a reptérre, nagyon nyugis, és van egy pár, szerintem párt vár már régóta…
Nagy fekete merci innen van?
De jó lenne ma este Pesten egy párral találkozni, vagy kukkolni öket 22;00 óra környékétől Pesten vagyok, és rá érek.
Sziasztok, délelőtt irsz ,hogy pl este mentek ki, mit terveztek, kiket kerestek. Adott időpont előtt megegyszer irsz, hogy most indultok, kb 1 óra vagy 2 óra... Es ott vagytok.. jó szórakozást
(Ez egy válasz Tibibibi71 üzenetére (tegnap 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:42
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok!
Túrkeve környékén található e olyan hely ahol lehet párokat kukkolni esetleg beszállni??
Köszi a segítséget!!
Túrkeve környékén található e olyan hely ahol lehet párokat kukkolni esetleg beszállni??
Köszi a segítséget!!
Estére keresünk ápolt igényes nagyméretű t !!
Holnap éjjel 11 óra fele mennék a reptérre. Szívesen csatlakoznék párokhoz, nem csak hetero alapon, hanem akár aktív Bi férfi taggal is, de a szólo hölgyek is keressenek bátran. Én egy 20 éves kevés tapasztalattal rendelkező fiatal, igényes srác vagyok, de a kíváncsiságom annál nagyobb.
Sziasztok!Párokkal ismerkednék Veszprém környékén van helyem.Érezzük jól magunkat tabumentesen! smile Házibarát is szívesen lennék.Írjatok
Holnap napközben M9 vagy reptéren esetleg pár lesz akihez lehet csatlakozni?
Sziasztok! 25 vagy 26-a este Debrecenbe a Nagyerdőre női ruhában tervezek ki menni! Minden jóba benne vagyok! 42 éves bi uni pasi vagyok! Írj
Holnap autóskalandra keresek partnert!
Ma este reptér, vagy valamerre? Pár esetleg hozzám is jöhet, klímázni, stb
Kirándulas, kerékpározas a szabadba?!

nyulipaar

csabcsi32
Rihanna Samuel