mehet
(Ez egy válasz rassmusen üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
engedj privibe üzit
(Ez egy válasz mikita üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello! Budán van valaki aki akciózna?
405 dánosi lehajtó?
(Ez egy válasz rassmusen üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
405 dánosi lehajtó?
(Ez egy válasz mikita üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél?
Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén kaland?
Reptér vagy Budapest és környékén kaland?
Holnap délelőtre keresek méretes faszú aktív pasit aki jönne medencézni nudizni szopatni dugni hely van 14 óráig rá érek.
Igen.
Piros mazda a szépvölgyin innen van?
nekem messze van
(Ez egy válasz rassmusen üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikita Dánoson
(Ez egy válasz mikita üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 28. vasárnap 20:48
Helló!
Áll meg az ajánlat?
Albertirsa 405. felüljáró Pesti oldalánál?
Áll meg az ajánlat?
Albertirsa 405. felüljáró Pesti oldalánál?
Nem tudom ki vagy, és nem is érdekel, mert nem azért megyek a repülőtérre, hogy barátokat szerezzek, hanem csak hogy jól érezzem magam (persze a barátságok útközben is szövődhetnek, ha az emberek normálisak). De olvastam itt, hogy rosszakat is írtál Kittibabyről (akit nem ismerek, de abból, amit megtudtam, ő sem akart veled játszani), és most látom, hogy megint konfliktusba keveredsz. Csak azt akartam mondani, hogy zsebben papírpénzek és érmek vannak. Az alacsonyabb értékűek mindig nagy zajt csapnak. Ha tudsz valami kedveset irni akkor irj, ha nem akkor inkább ne irj semmit. Legyen szép estétek, és hagyjátok félre a frusztrációitokat.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 28. vasárnap 10:20
ott dugtak a kiserdőbe S közben összefutott 3 párocska.Lexus ost üdv.A másik párt is aki Zsuzskát meg pillantotta.Utànna beszélgetés.végül is a két párocska korekt volt . köszönjük a beszélgetés t
Szépvölgyire felnézünk most párommal, van fent pár?
Helló!
Áll meg az ajánlat?
Albertirsa 405. felüljáró Pesti oldalánál? (Ez egy válasz rassmusen üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Áll meg az ajánlat?
Albertirsa 405. felüljáró Pesti oldalánál? (Ez egy válasz rassmusen üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanában keresek nagyfarkú aktív bi pasit,aki telegecizné az arcom. Diszkréten reptér környékén
Pedig bombajó csajnak tűnsz. Remélem egyszer tudom nézni veletek a repülőket..
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 28. vasárnap 12:59
Mi voltunk a harmadik pár. Nem ismerjük a pasit, és az ilyen megjegyzések után nem is bánjuk, valószínűleg csak távolról figyelt minket. Köszönjük a két másik párnak a szép estét, a többit meg hagyjuk. Aki így beszél másokról, az ne csodálkozzon, ha nem talál társaságot. Szép napot mindenkinek!
Úgy látom ez a Sanya bemutatkozott rendesen, többeteknek is ...
Sziasztok!
Holnap napközbenre keresek párt hölgyet autóskalandra! De ha a közelből vagytok tudok klímás helyet is!
Holnap napközbenre keresek párt hölgyet autóskalandra! De ha a közelből vagytok tudok klímás helyet is!
Sziasztok!
Állandó alkalmi kapcsolatra keresek társat.
Lakóautóban, akár ma este is.
(XX, XXIII, XVIII ker, Gyál)
Linkek ne rabolják az időmet.
Állandó alkalmi kapcsolatra keresek társat.
Lakóautóban, akár ma este is.
(XX, XXIII, XVIII ker, Gyál)
Linkek ne rabolják az időmet.

nyulipaar

grace
Morgan