Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Sziasztok. Ma 22:00 körül keresek olyan párt ahol a hölgy taggal együtt szophatom az urat, vagy ahol engem szopnának ketten. Ápolt, kúltúrált, káros szenvedélyektôl mentes pasi vagyok.
Bp+50 Km
Bp+50 Km
Ma este reptérnél Bi pár esetleg nagyfarkú pasi?
Akikkel mai 18 óra környéki találkára jönne kérnénk otleszek üzenetet. Már elvesztettük a fonalat hogy hányan is lesztek. Köszi!
Sziasztok m3as Budapest - Nyiregyháza hölgy vagypár?
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Fehervaron holnap vki egy kalandra? Kamionos esetleg?
Privizz....ködzi
Privizz....ködzi
Ma delutan pest megyeben megszopathatna valaki
Sziasztok.
Komárom - Győr térségben keresek.
Komárom - Győr térségben keresek.
Sziasztok!
Ma délután Dány-Pusztamonostor, Esetleg Aszód-Hatvan-Pusztamonostor vonalon hölgy/pár?
Ma délután Dány-Pusztamonostor, Esetleg Aszód-Hatvan-Pusztamonostor vonalon hölgy/pár?
Sziasztok
A mai napon hölgy aki randizna egy kellemeset,élvezeteset?
Budapest,hely van.
Privátban folytassuk.
A mai napon hölgy aki randizna egy kellemeset,élvezeteset?
Budapest,hely van.
Privátban folytassuk.
Délelőtt valaki Kondorosi út Dunaparton?
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben ha lehet akkor közelben , hogy mindenkinek kényelmes legyen a találkozó !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére is ez lehetőség / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat ! Nem vagyok szégyenlős és kevés tabum van ! Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is !!!! Puszi -Pacsi
Kinek van kedve megnézni ahogy verem a kocsija hatso ülésén? 15.kerben vagyok…ide jössz be szállok álló farokkal…elkezdem verni és ha úgy van be segítesz! Sok jön…
Sziasztok! Holnap esetleg délelőtti kora déli órákban xx.ker és környéke valaki?
Mostansag valaki szepvolgyi?
Fu, téged továbbra is bármikor
(Ez egy válasz roland981 üzenetére (tegnap 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 15:26
Ma délután 18 óra körül Szopatnék a reptérnél vagy a nepligetnél. Csak fiatal 39 alatti vékony pasi vagy travi transzi cd.
Hölggyel- párral kalandoznék Budapest és környéke.
Negyvenes normális testalkatú férfi vagyok.
Negyvenes normális testalkatú férfi vagyok.
Gödöllőn találkoznék fiatal sráccal.

nyulipaar