Tévedtünk... Most 8 kor mentek el. Csak miután kiírta valaki a köszönetét. Én már el sem mentem oda. Ott voltam a repülőket nézni. Mikor jöttem kifelé akkor kanyarodtak ki mögöttem.... Szóval ott voltak csak gondolom több kalandot szerveztek
(Ez egy válasz Charli84 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Charli84 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél találkozott valaki a fehér fordos párral??? Elvileg 18 ra mentek,de én sem láttam őket sehol!
Reptéren a kiserdónél hólgy vagy pár?
Valahogy úgy
(Ez egy válasz Simi1982 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ugylàtom mindenki kijott 6ra, ök meg elmentek 5kor...
(Ez egy válasz Enjoy1 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 17:05
(Ez egy válasz Enjoy1 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
A fehér Fordos párnak köszi a délutáni reptéri műsort!
Nagyon jót élvezett a csinos hölgy,és a spricc is rendben volt a végén!
Sziasztok. Este lesz-e kint Bi pár pár ahol a pasit a hölggyel közösen szophatnám?Esetleg nagy farkú pasi közös hokira…
Sziasztok!
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Kár, hogy lemaradtam róla :( Jól néztek ki? Csinosak, ápoltak voltak?
2026. 07. 01. szerda 17:05
Megizzadnék!
Igen, lefelé jövet jobbra van két behajtó is murvás parkolóplaccokra.
A buszfordulóhoz közelebbiben gyakrabban van akció. De közel sem mindig vannak ott emberek, simán lehet üres egy random pillanatban. (Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 07. 01. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 14:54
A buszfordulóhoz közelebbiben gyakrabban van akció. De közel sem mindig vannak ott emberek, simán lehet üres egy random pillanatban. (Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 07. 01. szerda 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen azt tudom h nem ott van csak ott fordultam vissza.
Lefelé jövet jobbra kellett volna bekanyarodnom a fák közé?
Lefelé jövet jobbra kellett volna bekanyarodnom a fák közé?
Sziasztok!
Ma este Győr-Komárom vonalon parral találkoznánk....
Ma este Győr-Komárom vonalon parral találkoznánk....
Sziasztok! Kabrió sportautós kalandozás Keszthely környékén? Lányok, párok
)
)
Igen azt tudom h nem ott van csak ott fordultam vissza.
Lefelé jövet jobbra kellett volna bekanyarodnom a fák közé? (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2026. 07. 01. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 13:46
Lefelé jövet jobbra kellett volna bekanyarodnom a fák közé? (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2026. 07. 01. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert nem a buszfordulóban vannak az események, hanem onnan ha visszafordulsz akkor lefelé kb. 20-30 méterre van az útról egy bevezető murvás parkolókba.
Győrben valaki most
Mostanaban valaki ??
Sziasztok! Hamarosan a párommal Miskolc
eg
parkjának szélén autóban fogunk szexelni. Párok közeledését szívesen vennénk.
alf
yi alf
k alf
ipari
Sziasztok reptérnél van most valaki?
Mert nem a buszfordulóban vannak az események, hanem onnan ha visszafordulsz akkor lefelé kb. 20-30 méterre van az útról egy bevezető murvás parkolókba.
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 07. 01. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 11:33
Én meg soha nem voltam.
Tegnap gondoltam este h kinézek de nem tudom hol van ez a hely pontosan.
Elmentem a legvégén levő busz fordulóig.
De sehol senkit nem találtam.
Tegnap gondoltam este h kinézek de nem tudom hol van ez a hely pontosan.
Elmentem a legvégén levő busz fordulóig.
De sehol senkit nem találtam.
Sziasztok! Egy párral megyek ki ma este, 10 után a reptérhez. A csini hölgy szeretne több, igényes, potens férfival kalandozni. Főleg orál lenne, de hogy kivel mi lesz, az kizárólag az Ő döntése. Ha gondoljátok, írjatok, akkor adok majd részleteket.

nyulipaar

kismoszat
Kety