Mostanaban valaki ??
Sziasztok! Hamarosan a párommal Miskolc
eg
parkjának szélén autóban fogunk szexelni. Párok közeledését szívesen vennénk.
alf
yi alf
k alf
ipari
Sziasztok reptérnél van most valaki?
Mert nem a buszfordulóban vannak az események, hanem onnan ha visszafordulsz akkor lefelé kb. 20-30 méterre van az útról egy bevezető murvás parkolókba.
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 07. 01. szerda 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 11:33
Én meg soha nem voltam.
Tegnap gondoltam este h kinézek de nem tudom hol van ez a hely pontosan.
Elmentem a legvégén levő busz fordulóig.
De sehol senkit nem találtam.
De sehol senkit nem találtam.
Sziasztok! Egy párral megyek ki ma este, 10 után a reptérhez. A csini hölgy szeretne több, igényes, potens férfival kalandozni. Főleg orál lenne, de hogy kivel mi lesz, az kizárólag az Ő döntése. Ha gondoljátok, írjatok, akkor adok majd részleteket.
Sziasztok kedves párok!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
Váltsátok valóra régi vágyam..ha kíváncsiak vagytok mi lehet az…
Vàrom üzeneted!
Szép napot!
Aktív srácot keresek, Csütörtök, Péntek délelöttre. Szigetszentmiklóson vagy a közelben. Ha kocsival vagy félre állunk valahová. Részleteket megbeszéljük privátban.
Én meg soha nem voltam.
De sehol senkit nem találtam. (Ez egy válasz dugo-huzo üzenetére (2026. 07. 01. szerda 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
De sehol senkit nem találtam. (Ez egy válasz dugo-huzo üzenetére (2026. 07. 01. szerda 00:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim!
Maximális diszkréció, többes tapasztalattal rendelkezem. Hely alkalmanként megoldható, kocsi van.
Írj, írjatok!
Sziasztok. Ma 22:00 körül keresek olyan párt ahol a hölgy taggal együtt szophatom az urat, vagy ahol engem szopnának ketten. Ápolt, kúltúrált, káros szenvedélyektôl mentes pasi vagyok.
Bp+50 Km
Bp+50 Km
Ma este reptérnél Bi pár esetleg nagyfarkú pasi?
Akikkel mai 18 óra környéki találkára jönne kérnénk otleszek üzenetet. Már elvesztettük a fonalat hogy hányan is lesztek. Köszi!
Sziasztok m3as Budapest - Nyiregyháza hölgy vagypár?
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Fehervaron holnap vki egy kalandra? Kamionos esetleg?
Privizz....ködzi
Privizz....ködzi
Ma delutan pest megyeben megszopathatna valaki
Sziasztok.
Komárom - Győr térségben keresek.
Komárom - Győr térségben keresek.
Sziasztok!
Ma délután Dány-Pusztamonostor, Esetleg Aszód-Hatvan-Pusztamonostor vonalon hölgy/pár?
Ma délután Dány-Pusztamonostor, Esetleg Aszód-Hatvan-Pusztamonostor vonalon hölgy/pár?
Sziasztok
A mai napon hölgy aki randizna egy kellemeset,élvezeteset?
Budapest,hely van.
Privátban folytassuk.
A mai napon hölgy aki randizna egy kellemeset,élvezeteset?
Budapest,hely van.
Privátban folytassuk.

nyulipaar

Hugyagi2672
Katie K