Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel szexben írj privát kukkolnek is 17/6a méret
Kiserdőnél hagytam kolléganőm bugyiját.Írjátok ki mi történt vele .Izgalommal ólvasná.
Nyilván nem a repteret nem találják meg, hanem a hancúrplaccokat körülötte.
Ami nem is baj, mert már így is épp elegen vannak a totál feleslegesen ott körözgető, megállni és kommunikálni nem merő zavaró tényezők... (Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 07. 01. szerda 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 21:06
Ami nem is baj, mert már így is épp elegen vannak a totál feleslegesen ott körözgető, megállni és kommunikálni nem merő zavaró tényezők... (Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2026. 07. 01. szerda 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért ahhoz kell egy földrajzi tudatlanság hogy egy kurrrvanagy repülőtérről ne tudják hogy hol lehet.
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Kint voltak, a hölgy és a párja nagyon kulturáltak voltak, beszélgettünk is egy jót, a hölgy csodaszép.
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 20:14
Reptérnél találkozott valaki a fehér fordos párral??? Elvileg 18 ra mentek,de én sem láttam őket sehol!
Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig
Sziasztok Krisztián vagyok 38 éves !
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás nap
Alkalmi vagy akkar hosszú távon csatlakoznám pár hoz nők höz is természetesen csak is szimpatia alapon .
( 100% hetero alapon )
Ha fel keltetem erdeklodesed várom a válaszod legyen mindenkinek csodás nap
Sopron környékén ma 14:30 ig? Hölgyek.
Fehervaron mostanság vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon keresek szexpartnert hétköznap nap közben. Keressetek nyugodtan!
Jóreggelt! Fehérgyarmat-Mátészalka-Nyírbátor környékén keresek most délelőtt hölgyet kellemes diszkrét kalandra
Kint voltak. Volt is móka, de már én is későn értem, elhajtottak.
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 20:14
Reptérnél találkozott valaki a fehér fordos párral??? Elvileg 18 ra mentek,de én sem láttam őket sehol!
Délelőtt szopatok Keméten vagy környéken.
Most éjszaka szopnék. Autódban is. Taxis is jo. Meg is baszhatsz, ha akarsz. Köcsög passzív vagyok. Tág vagyok, öklözhetsz is ha akarsz. Számba, seggembe engedheted. Kor, alkat mindegy. BUDAPEST
Sziasztok! Reptérre ma este még tervez pár vagy hölgy kijönni?
Sziasztok! Sajnos ma esti reptéri kaland elmarad. A pár meggondolta magát. :(
(Ez egy válasz KalandozóBp üzenetére (2026. 07. 01. szerda 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 13:27
Sziasztok! Egy párral megyek ki ma este, 10 után a reptérhez. A csini hölgy szeretne több, igényes, potens férfival kalandozni. Főleg orál lenne, de hogy kivel mi lesz, az kizárólag az Ő döntése. Ha gondoljátok, írjatok, akkor adok majd részleteket.
Sziasztok ! Szabadban kalandra Szekszárdon keresek uni biszex partnert aki szopná nagyobb vastagabb farkamat és dugható. Van valaki aki ismerkedne ? Írj privit és megbeszéljük
Azért ahhoz kell egy földrajzi tudatlanság hogy egy kurrrvanagy repülőtérről ne tudják hogy hol lehet.
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2026. 07. 01. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2026. 07. 01. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Kb 1000 szer le van írva. Lezárt Repteres topikot böngészd át.
(Ez egy válasz zolika80 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen ez! Én is voltam kint egy fizetett csajt vittem ki jött 2 pasi aki be szállt fizetett de nem ott voltunk a reptéren a szokásos helyeken mert azt mindenki tudja ismeri.
Már lassan a 15 éves kvadozni , motorozni. ki járó kölkök is tudják hol van a légyott terep. Mert hát pelyhes faszúak kíváncsiak milyen egy többes játszadozás. Szóval mi se írtuk be a pontos érkezést. Ne legyen autós kergetőzés porfelhő. (Ez egy válasz Simi1982 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Már lassan a 15 éves kvadozni , motorozni. ki járó kölkök is tudják hol van a légyott terep. Mert hát pelyhes faszúak kíváncsiak milyen egy többes játszadozás. Szóval mi se írtuk be a pontos érkezést. Ne legyen autós kergetőzés porfelhő. (Ez egy válasz Simi1982 üzenetére (2026. 07. 01. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)

nyulipaar

laces