Sziasztok. Ujpesten valaki most?
Ahogy látom esélytelen hogy valami legyen már mint par
Férfi tàrsaságát élvezném, reptér vagy Üllő környeke. Valaki most?
Reptéren pár ?
Reptéren pár ?
Péntek délelőtt szopatna valaki?
Mostanra keresnénk egy normális bi fiút akit izgatna egy közös-kölcsönös faszverés párom előtt. . Átlagos testalkatú fiút keresünk 35 -40 éves korig. Pest megyei pár vagyunk ott lenne a kaland. . Párom nézné ahogy mi játszadozunk. Adatlap és kép a cerkáról szükséges.
Reptéren van kint pár aki pasit keres ? Akár kukkolásra is?
Persze hogy benne vagyok csini a lànyka ésTaksonyból hamar ott vagyok vastag farokkal irjatok mikor hol rendszeresre is megyek puszabZoli
(Ez egy válasz IsmerkedőPáros üzenetére (tegnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:23
Sziasztok!
Péntek este van kedvetek hozzánk egy laza doggingra?
Kis testre élvezéses játszadozásra.
Szigetszntmiklóson lenne a helyszín.
Részleteket privátban.
Ha sokan írtok nem biztos hogy válaszolni tudunk itt úgyhogy adjatok meg más elérhetőséget is.
Várjuk jelentkezéseteket és akár picit bizarrabb ötleteitek is.
Pl lehet vágynánk olyasmihez hogy a hölgy tagunk kikötözve szemfedőben várna titeket.
Mihez lenne kedvezek?
Ha van hasonló lány vagy pár akit vagy akiket ilyesmi izgatna neki a levelét is várjuk nagyon nagyon.
Részleteket privátban.
Ha sokan írtok nem biztos hogy válaszolni tudunk itt úgyhogy adjatok meg más elérhetőséget is.
Pl lehet vágynánk olyasmihez hogy a hölgy tagunk kikötözve szemfedőben várna titeket.
Mihez lenne kedvezek?
Ha van hasonló lány vagy pár akit vagy akiket ilyesmi izgatna neki a levelét is várjuk nagyon nagyon.
Szépvölgyin senki?
Van fent valaki a Szépvölgyin?
Hali. Most ! Párommal kukkolnánk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Búvóhelyünk is van . Párom lehet az én cerkámat verné közben!
Hölgy partnert keresek !!!
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk ...
Imádom az extrém orál szexet !
Ülj a számra és nyalasd szét Magad ,de hátratett kézzel elem térdelve Én is megszopatlak.. !
Egyéb kellemes játékszereket is bevohatunk ...
Sziasztok!
Részleteket privátban.
Mihez lenne kedvezek?
Részleteket privátban.
Mihez lenne kedvezek?
Szigetszentmiklóson keresek Hölgyet vagy Párt egy kis autós kalandra csak kukkolás is érdekel !
Mai estét Nagytarcsa környékén töltöm kamionnal.
Ha valakit ez érdekelne, szívesen kalandoznék növel, párral.
46/185/88 pasi vagyok
Ha valakit ez érdekelne, szívesen kalandoznék növel, párral.
46/185/88 pasi vagyok
Sziasztok
Ma ,késő esti időpontra keresnénk egy bi fiút akivel párom előtt közösen és kölcsönösen is vernénk a farkunka . Átlagos testalkatú persze nem baj ha sportosabb ,fiút keresünk 35 éves korig. Pest megyei pár vagyunk. Párom nézné ahogy mi játszadozunk. Adatlap és kép a cerkáról szükséges.
Ma ,késő esti időpontra keresnénk egy bi fiút akivel párom előtt közösen és kölcsönösen is vernénk a farkunka . Átlagos testalkatú persze nem baj ha sportosabb ,fiút keresünk 35 éves korig. Pest megyei pár vagyunk. Párom nézné ahogy mi játszadozunk. Adatlap és kép a cerkáról szükséges.
Ma a balaton déli partján valaki?
Ma este 10 körül valaki a reptérnél?
Veresegyház vagy környékén ismerkednék kalandoznék párhoz is csatlakoznék
Kis autós kalandban is benne vagyok.
Kis autós kalandban is benne vagyok.

nyulipaar

bé-el
Dex