Sziasztok reptéren szürke autós pár innen van ? Lehet közeledni?
Tervez nő vagy par ki menni a Szépvölgyi útra délelőtt?
Én 43 éves pasi 21/6cm méretel
Én 43 éves pasi 21/6cm méretel
Szabadban kalandra lenne uni biszex partner Szekszárdon aki szopna és dugható ? Írj privit
Mai nap valaki Vecsésen ??? Közös maszti , Szimpátia esetén szopatnèk és szopnék autóban..
Sziasztok! Szívesen ismerkednék lányokkal párokkal!
Cumiztatna ma valaki diszkrét havert cumira akihez felugirhatnek szopni teljes diszkréció mellett irj titokba felmegyek leszoplak és eljovok érezzük jól magunkat
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben ha lehet akkor közelben , hogy mindenkinek kényelmes legyen a találkozó !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére is ez lehetőség / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat ! Nem vagyok szégyenlős és kevés tabum van ! Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is !!!! Puszi -Pacsi…
Szépvölgyi most 7 óra körül? Írj privatban
Szopatna most valaki?
8ker
8ker
Megnéznék ma egy farokverést kocsiban,szabadban.Pest megye,Vecses,Cegléd,Szentmártonkáta
Szépvölgyi most 7 óra körül? Írj privatban
Taxist most éjszaka leszopnék! Passzív köcsög vagyok.
Repter most par?
Helló
Fejér megyei Csákvár település környékén. Keresem olyan nyitott egyben elhanyagolt csajt vagy hölgyet. Aki huncutság mellett, nyitott lenne egy kis séta, beszélgetésre akár pizza vagy Gyros, de még akár fagyizásra is. 07.20.-tól Augusztus 6. közt leszek fent!
Kedves 38 éves férfi vagyok!
Fejér megyei Csákvár település környékén. Keresem olyan nyitott egyben elhanyagolt csajt vagy hölgyet. Aki huncutság mellett, nyitott lenne egy kis séta, beszélgetésre akár pizza vagy Gyros, de még akár fagyizásra is. 07.20.-tól Augusztus 6. közt leszek fent!
Kedves 38 éves férfi vagyok!
Győr vasárnap nővél kaland ?
Most! Kiverném valakinek a farkát. Akár viszonzás nélkül is.
Olyan pár társaságát keresném akiket izgatna ha együtt kivernék a farkam vagy együtt leszopnának.
Hát az Egyáltalán nem úgy van ahogy te leírod.Ha rendszeresen oda jársz ,nyáron este , éjjel bizony van ott minden
(Ez egy válasz mkornel üzenetére (2026. 07. 04. szombat 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 04. szombat 21:47
A reptér az egy olyan hely ,ahol a szabadban , autóban szexuális együtlétet létesíthetsz a pároddal, ha vele mész ,valamint bevonhatsz másokat is akik ott vannak szintén autóval. Azt tudni kell hogy általában 20-30 férfi jut 1 párra. Egyedülálló lányok nem mennek oda, valamint a férfiak nagyon nagy része azért már a 40-50 -et tapossa. A felhozatal vegyes, viszont már ha csak az itt lévő kommenteket nézegeted, hogy ki járnak ki , láthatod hogy a 90% az nem éppen a legmegnyerőbb se kinézetre sem stílusban, sőt van 1-2 aki végig is kamuzza itt az életét , és hazudik össze vissza. Vagy ami még jobb van itt olyan aki ha meglát mondjuk titeket hogy kint vagytok ,megírja itt és odacsódít körétek mésik 20 vadbarmot aki végig akarja nézni vagy be akar csatlakozni a menetbe.
Személyes véleményem ,hogy én elkerülném azt a helyet. Nem a a legjobb arcok járnak oda , tisztelet persze a kivételnek ,mert vannak olyanok is , de ha tudtok akkor mennyetek szexmoziba , vagy swinger klubba , vagy keressetek pár házibarátot.
Ha egy jótanácsot megfogadsz inkább hanyagoljátok azt a helyet.
, de ez egy tanács, ha ki akartok menni akkor mennyetek nyugodtan , de előtte kérjétek ki más véleményét is ne csak az enyémet, illetve lapozgassatok a forumon. Nagyjából látni fogjátok ki írkál bele, kik járnak ki , és hogy azok hogy néznek ki(társkeresős profil nyílvános) !
Remélem tudtam segíteni. Ha kérdés van akkor prívátban elérhető vagyok
Személyes véleményem ,hogy én elkerülném azt a helyet. Nem a a legjobb arcok járnak oda , tisztelet persze a kivételnek ,mert vannak olyanok is , de ha tudtok akkor mennyetek szexmoziba , vagy swinger klubba , vagy keressetek pár házibarátot.
Ha egy jótanácsot megfogadsz inkább hanyagoljátok azt a helyet.
, de ez egy tanács, ha ki akartok menni akkor mennyetek nyugodtan , de előtte kérjétek ki más véleményét is ne csak az enyémet, illetve lapozgassatok a forumon. Nagyjából látni fogjátok ki írkál bele, kik járnak ki , és hogy azok hogy néznek ki(társkeresős profil nyílvános) !Remélem tudtam segíteni. Ha kérdés van akkor prívátban elérhető vagyok
Autoban pesten szopatna ma éjjel valaki?
Minek, amikor az előbb kiírtad közösbe?!
Ha valóban a tiéd, akkor csak jó hülye vagy, de ha véletlenül mást akarsz ezzel szívatni, akkor gondolom tudod, hogy az bűncselekmény. (Ez egy válasz Maistro4 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha valóban a tiéd, akkor csak jó hülye vagy, de ha véletlenül mást akarsz ezzel szívatni, akkor gondolom tudod, hogy az bűncselekmény. (Ez egy válasz Maistro4 üzenetére (2026. 07. 04. szombat 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

nyulipaar

Bettina DiCapri