Autós, Szabadban szexhez partnereket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#59680   ma 10:03
harmadikatkeresunk20 harmadikatkeresunk20
Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
#59679   ma 09:06
Bencus 22 Bencus 22
Debrecenben hölgy ma délelőtt? Csak diszkréten
#59678   ma 09:05
Domtom3 Domtom3
Közös hoki párom képére videojára? Érd, Nagytétény.
#59677   ma 08:55
Hello00 Hello00
Dunakeszi környékén szopatnék
#59676   ma 08:46
Sikoly2023 Sikoly2023
Autóban szopnek
#59675   ma 08:43
Dinamit Dinamit
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki nap közben? Keressetek nyugodtan!
#59674   ma 08:34
Summer45 Summer45
Ma is megyünk a reptérhez,persze nem a szokott helyre,aki szerencsés lesz annak lesz egy szép kalandja! Párt,igényes,nem tolakodó pasit szívesen várunk! Időpontot,az idióták miatt inkább nem is írunk! Izzadt,igénytelen,manusok kíméljenek! Csak képpel ellátott adatlapra reagálunk!
#59673   ma 08:24
privateparty privateparty
Sziasztok! Többes találkozók és szexjátékok kedvelőit keresem, hölgyeket, párokat, a szabályokat betartó férfiakat. Egy zárt csoport létrehozása a cél olyanokkal, akik szeretnék zavartalanul megélni a vágyaikat! Olvassatok adatlapot és kizárólag üzenetben keressetek!
#59672   ma 08:15
mikita mikita
Monor - Albertirsa térségében, puncit kényeztetnek, akár férj jelenlétében 5.enyhe bi is mehet.
#59671   ma 08:13
Carp40 Carp40
Admin! Ez az ember még mindig nyíltan sértegethet!? Nincs helye itt!!!!!! Ez a bunkóság kategóriát bőven kielégíti...no comment!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:40
Köszönöm a tegnapi jó partit Ypovi nevű Pàrnak.Még most is tí vagytok a legjobbak .Üdv a fórumon.Az irigyek meg bekaphatják.Móni a bombázó .A többi dagadt csak söpredék
#59670   ma 08:06
hatvanvolt hatvanvolt
Fogd már vissza magad, nekem is jobban bejönnek a vékonyabb lányok, de nem bántottam a teltebbeket!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:40
Köszönöm a tegnapi jó partit Ypovi nevű Pàrnak.Még most is tí vagytok a legjobbak .Üdv a fórumon.Az irigyek meg bekaphatják.Móni a bombázó .A többi dagadt csak söpredék
#59669   ma 07:10
Ujvevő Ujvevő
Kamionos kaland M0 M1 vonalon délelött?
Utazó nő vagy pár?
#59668   ma 06:54
Kivancsipasi88 Kivancsipasi88
Egyszer kétszer voltam kint, nem tudom mi az oka de igen…a nézet eltéréseket privátba kellene elrendezni. Pártatlan vagyok maximálisan, de a farok méregetést privátba vagy személyesen.
Viszont azt gondolom hogy szeretne egy páros valakit azt jelezni fogja. Ha meg nem, el kell fogadni. Egy alap intelligencia szintet üssünk meg mindannyian. Így kerekedik egy normális beszélgetés ki…
Ugyanitt szívesen csatlakoznék párokhoz szimpátia alapján. Akár csak kukkolás is érdekelne. smile
#59667   ma 05:42
Sanyamrl Sanyamrl
Lassan az is eljön.Én sokat járok.... Párokat nem szoktam zavarni...Tisztelem Őket....
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (tegnap 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:56
Nem erről van szó!!! Sok kint a paraszt,akik nem értenek a szóból! Nyomúl,tolakszik,ha szépen kéri az ember,ha nyomatékosabban! Csak azért is! De ha szájba verné valaki,a nagy arcát,csak csodálkozna!
#59666   ma 05:40
Sanyamrl Sanyamrl
#59665   ma 05:37
goldendmo goldendmo
Sziasztok!

Kicsit visszaolvastam pár hozzászólást. Hát elég elszomorító , hogy vidám,felszabadult,örömmel teli szextalik lebeszélése helyett egymás osztasa megy.
Nem igazán jó.
#59664   ma 01:57
Golden-srac Golden-srac
Fehér Renault, amelyik a fák mögött állt bal oldalt 1 körül! Jó volt! smile
#59663   ma 01:29
Ggtalan Ggtalan
Kiverném most egy szimpatikus srác farkát. Pest megye
#59662   ma 01:14
Jozef11 Jozef11
Reptérnél?
#59661   ma 00:14
Jozef11 Jozef11

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: nyulipaar nyulipaar
Nyitás ideje: 2011. 06. 25. szombat
Üzenetek: 59700db
Utolsó üzenet: ma 13:06

Hírek

2026. 06. 10. szerda 14:32
Így tudsz VIP tagságot váltani!!!! Kedves Goldengate tagok! Jelenleg sajnos technikai problémákkal küzdünk a bankkártyás vásárlást illetően. VIP tagságot ezért egyelőre átutalással tudtok vásárolni. Átutaláskor a következőket kell megadjátok. Kedvezményezett neve:Mediahub... Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!