Sziasztok! Kecskeméten keresünk házibarátot! Illetve helyet tudunk biztosítani másoknak együttlétekre, amit akár szívesen néznénk is cserébe! Ha érdekel írjatok, elérhetőséggel!
Debrecenben hölgy ma délelőtt? Csak diszkréten
Közös hoki párom képére videojára? Érd, Nagytétény.
Dunakeszi környékén szopatnék
Autóban szopnek
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki nap közben? Keressetek nyugodtan!
Ma is megyünk a reptérhez,persze nem a szokott helyre,aki szerencsés lesz annak lesz egy szép kalandja! Párt,igényes,nem tolakodó pasit szívesen várunk! Időpontot,az idióták miatt inkább nem is írunk! Izzadt,igénytelen,manusok kíméljenek! Csak képpel ellátott adatlapra reagálunk!
Sziasztok! Többes találkozók és szexjátékok kedvelőit keresem, hölgyeket, párokat, a szabályokat betartó férfiakat. Egy zárt csoport létrehozása a cél olyanokkal, akik szeretnék zavartalanul megélni a vágyaikat! Olvassatok adatlapot és kizárólag üzenetben keressetek!
Monor - Albertirsa térségében, puncit kényeztetnek, akár férj jelenlétében 5.enyhe bi is mehet.
Admin! Ez az ember még mindig nyíltan sértegethet!? Nincs helye itt!!!!!! Ez a bunkóság kategóriát bőven kielégíti...no comment!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:40
Köszönöm a tegnapi jó partit Ypovi nevű Pàrnak.Még most is tí vagytok a legjobbak .Üdv a fórumon.Az irigyek meg bekaphatják.Móni a bombázó .A többi dagadt csak söpredék
Fogd már vissza magad, nekem is jobban bejönnek a vékonyabb lányok, de nem bántottam a teltebbeket!
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:40
Köszönöm a tegnapi jó partit Ypovi nevű Pàrnak.Még most is tí vagytok a legjobbak .Üdv a fórumon.Az irigyek meg bekaphatják.Móni a bombázó .A többi dagadt csak söpredék
Kamionos kaland M0 M1 vonalon délelött?
Utazó nő vagy pár?
Utazó nő vagy pár?
Egyszer kétszer voltam kint, nem tudom mi az oka de igen…a nézet eltéréseket privátba kellene elrendezni. Pártatlan vagyok maximálisan, de a farok méregetést privátba vagy személyesen.
Viszont azt gondolom hogy szeretne egy páros valakit azt jelezni fogja. Ha meg nem, el kell fogadni. Egy alap intelligencia szintet üssünk meg mindannyian. Így kerekedik egy normális beszélgetés ki…
Ugyanitt szívesen csatlakoznék párokhoz szimpátia alapján. Akár csak kukkolás is érdekelne.
Viszont azt gondolom hogy szeretne egy páros valakit azt jelezni fogja. Ha meg nem, el kell fogadni. Egy alap intelligencia szintet üssünk meg mindannyian. Így kerekedik egy normális beszélgetés ki…
Ugyanitt szívesen csatlakoznék párokhoz szimpátia alapján. Akár csak kukkolás is érdekelne.
Lassan az is eljön.Én sokat járok.... Párokat nem szoktam zavarni...Tisztelem Őket....
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (tegnap 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:56
Nem erről van szó!!! Sok kint a paraszt,akik nem értenek a szóból! Nyomúl,tolakszik,ha szépen kéri az ember,ha nyomatékosabban! Csak azért is! De ha szájba verné valaki,a nagy arcát,csak csodálkozna!
Sziasztok!
Kicsit visszaolvastam pár hozzászólást. Hát elég elszomorító , hogy vidám,felszabadult,örömmel teli szextalik lebeszélése helyett egymás osztasa megy.
Nem igazán jó.
Kicsit visszaolvastam pár hozzászólást. Hát elég elszomorító , hogy vidám,felszabadult,örömmel teli szextalik lebeszélése helyett egymás osztasa megy.
Nem igazán jó.
Fehér Renault, amelyik a fák mögött állt bal oldalt 1 körül! Jó volt!
Kiverném most egy szimpatikus srác farkát. Pest megye
Reptérnél?

nyulipaar

noresz
Petra