Sziasztok holnapi napra (kedd) estére keresnénk olyan pasit aki 30-50ev között van normalis tisztelettudó, ápolt, tiszta es azert nem 15 cm a farka. Amire keresnénk farokveres puncira autós partira olyan pasit akit ez érdekelne. Reszletek privatban ami meg fontos csak estére keresunk a xv. Keruletben es csak a poluscenzernél van tali!!!!!!
alizunk a policenzerben
alizunk a policenzerben
Köszönjük a fiuknak,jók voltatok!
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Tiltás és törlés teljesen helytálló, viszont ezeken a helyeken személyesen megjelennek az ilyen nemkívánatos emberek… ez a legnagyobb baj!
(Ez egy válasz Golden-srac üzenetére (ma 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:00
Olvasva a
Röviden még egy plusz voks az ilyenek törlése/tiltása mellett.
fó
néha, ez a személy nem kicsit komoly komplexusoktól szenved, illetve az általa dicsőített csodapár. A mindenki más ócska és a mi vagyunk a legjobbak hozzászólásokon kívül mást nem igazán olvasni tőlük. Nem tudom mit próbálnak ezzel leplezni és hamis látszatot kelteni mások felé, de az ő dolguk. Úgy gondolom nem hiába voltak tiltva egy életre és attól egy nappal tovább. Pontosan ezt kéne csinálni az aprócska úriemberrel is. alf
ru alf
mo alf
tRöviden még egy plusz voks az ilyenek törlése/tiltása mellett.
Megint csak tisztelettel kérdezem, mi az hogy aki neked nem szimpatikus az dagadt söpredék? Ezt mégis hogy mered?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (ma 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 05:40
Köszönöm a tegnapi jó partit Ypovi nevű Pàrnak.Még most is tí vagytok a legjobbak .Üdv a fórumon.Az irigyek meg bekaphatják.Móni a bombázó .A többi dagadt csak söpredék
Olvasva a
Röviden még egy plusz voks az ilyenek törlése/tiltása mellett. (Ez egy válasz Carp40 üzenetére (ma 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:06
fó
néha, ez a személy nem kicsit komoly komplexusoktól szenved, illetve az általa dicsőített csodapár. A mindenki más ócska és a mi vagyunk a legjobbak hozzászólásokon kívül mást nem igazán olvasni tőlük. Nem tudom mit próbálnak ezzel leplezni és hamis látszatot kelteni mások felé, de az ő dolguk. Úgy gondolom nem hiába voltak tiltva egy életre és attól egy nappal tovább. Pontosan ezt kéne csinálni az aprócska úriemberrel is. alf
ru alf
mo alf
tRöviden még egy plusz voks az ilyenek törlése/tiltása mellett. (Ez egy válasz Carp40 üzenetére (ma 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Már korábban sem tudott viselkedni, a neki nem tetszőket nyomdafestéket nem tűrően sértegette. Nem értem mit keres még itt, illetve azt, hogy miért engedik maguk közelébe mások. Gusztustalan az ember!!!
Cuckold,creampie vagy bukkake szexre keresek hölgyet vagy párt
Reptéri párnak,köszi a lehetőséget! Jók vagytok.
Sziasztok! Mai nap autóban huncutkodásra párok? Részletek priviben.
Már korábban sem tudott viselkedni, a neki nem tetszőket nyomdafestéket nem tűrően sértegette. Nem értem mit keres még itt, illetve azt, hogy miért engedik maguk közelébe mások. Gusztustalan az ember!!!
(Ez egy válasz Balázs777 üzenetére (ma 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Repternel haverral párt keresünk most itt vagyunk
4.-15.kerületben nővel, párral talalkoznék férfias férfiként. Akár nalam is
Erről beszéltem ki kell tiltani az ilyet!
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (ma 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:13
Admin! Ez az ember még mindig nyíltan sértegethet!? Nincs helye itt!!!!!! Ez a bunkóság kategóriát bőven kielégíti...no comment!
Sziasztok!
Ráckeve, lachaza valaki?
Ráckeve, lachaza valaki?
Sziasztok egotton valaki lesz ??
Sziasztok
Felcsút környékén ismerkednék/találkoznék párral vagy nővel
Felcsút környékén ismerkednék/találkoznék párral vagy nővel
Sziasztok!
Komárom -Győr környékén krresek.
Párt hármashoz.
Komárom -Győr környékén krresek.
Párt hármashoz.
Szia vegyük fel kapcsolatot egymással írj nekem
(Ez egy válasz falo20 üzenetére (ma 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Fertőszentmiklóson szopatnék autóban 12-13 óra között.
Ma estére pàrommal férfit keresünk szegeden

nyulipaar

Edita Ungerová