Szia írj légszi privátba miért nem tudom megnézi az adatlapodat
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi most mit csináltunk??? Mi kit sértegettünk?
(Ez egy válasz Balázs777 üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 12:19
Tiltás és törlés teljesen helytálló, viszont ezeken a helyeken személyesen megjelennek az ilyen nemkívánatos emberek… ez a legnagyobb baj!
Szia!
Te tudod miért lett tiltva az xpovi 1 profilunk?
Üdv.Móni (Ez egy válasz Golden-srac üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 12:00
Te tudod miért lett tiltva az xpovi 1 profilunk?
Üdv.Móni (Ez egy válasz Golden-srac üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvasva a
Röviden még egy plusz voks az ilyenek törlése/tiltása mellett.
fó
néha, ez a személy nem kicsit komoly komplexusoktól szenved, illetve az általa dicsőített csodapár. A mindenki más ócska és a mi vagyunk a legjobbak hozzászólásokon kívül mást nem igazán olvasni tőlük. Nem tudom mit próbálnak ezzel leplezni és hamis látszatot kelteni mások felé, de az ő dolguk. Úgy gondolom nem hiába voltak tiltva egy életre és attól egy nappal tovább. Pontosan ezt kéne csinálni az aprócska úriemberrel is. alf
ru alf
mo alf
tRöviden még egy plusz voks az ilyenek törlése/tiltása mellett.
Sziasztok! Ma 19-19:15 fele kineznek a repterhez. Kezdő 34 éves pasi vagyok lesz kint valaki?
Hello! Szépvölgyi Parkoló esetleg valaki?
Még a reptéren vagyok. Jó az idő, nincs por.
(Ez egy válasz KalandozóBp üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 16:04
(Ez egy válasz KalandozóBp üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A reptér mögött vagyok. Szívesen találkoznék nyitott párral.
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Lányokkal, nőkkel, feleségekkel, szexelnék, Sopron, Sopronkövesd, környékén!
Hajdúszoboszlón a kamionomban megnéznék egy farokverést.
Sziasztok! Pécsett ma este egy pár esetleg kint a szabadban , akiket lehet kukkolni , esetleg beszállni?
Sziasztok! Ma 18-19 óra körül 15. kerületi raktárban szopatok, dugok. Privát üzenetben keressetek!
Szívesen futnék össze csajokkal/párokkal parkban, vagy valami izgalmas helyen, akiknek lenne kedve megnézni. Izgató lenne, ha néznétek, ahogy kiverem. Akár csak ennyi is lehet, de ha a hölgynek lenne kedve besegíteni, természetesen annak sincs akadálya, de ha csak megnézné, az is izgató lenne
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! A reptér mögött vagyok. Szívesen találkoznék nyitott párral.
Lecsúsztam rólatok sajnos elötettek nem sokkal hagytam ott a helyszínt de még új vagyok szét néztem hol vannak a búvóhelyek
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Vas-Zala-Veszprém megyéből keresek hölgyet autós kalandra
Sziasztok! Ma este 22 órakor a Tünde parkban mindenkit leszopok, aki arra jár! Ha szeretnéd telelőni a számat írj üzit nekem, mert csak akkor megyek oda, ha van jelentkező.
Sziasztok! Többes találkozók és szexjátékok kedvelőit keresem, hölgyeket, párokat, a szabályokat betartó férfiakat. Egy zárt csoport létrehozása a cél olyanokkal, akik szeretnék zavartalanul megélni a vágyaikat! Olvassatok adatlapot és kizárólag üzenetben keressetek!
Monor - Albertirsa térségében kölcsönös maszti cumi?
Sziasztok holnapi napra (kedd) estére keresnénk olyan pasit aki 30-50ev között van normalis tisztelettudó, ápolt, tiszta es azert nem 15 cm a farka. Amire keresnénk farokveres puncira autós partira olyan pasit akit ez érdekelne. Reszletek privatban ami meg fontos csak estére keresunk a xv. Keruletben es csak a poluscenzernél. van tali!!!!!!
alizunk a policenzerben
alizunk a policenzerben

nyulipaar

gabikerik