Ti semmit. Sanyamrl írta hogy dagadt söpredék, na az ilyeneket kell letiltani!
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahogy senki sem. Az értelmes emberek nem szeretik egymást fikázni, de vannak mások...
Kedvesen kommentelni, élvezettel szeretkezni! Béke. (Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 19:32
Kedvesen kommentelni, élvezettel szeretkezni! Béke. (Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sz Lehet tetszem neki? Nekünk sem tetszik az egymás fikázása. Mi nem ezért vagyunk az oldalon!
Sz Lehet tetszem neki? Nekünk sem tetszik az egymás fikázása. Mi nem ezért vagyunk az oldalon!
(Ez egy válasz nyuff üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 19:28
igen, mert titeket istenít a Sanya, de nem az a lényege a mondandónak, én legalábbis úgy értelmezem, hogy nem kell más párokat, lányokat leszólni, akik neki nem tetszik. engem is kurvára idegesít az ilyen beszéd, csak eddig nem szóltam hozzá.
igen, mert titeket istenít a Sanya, de nem az a lényege a mondandónak, én legalábbis úgy értelmezem, hogy nem kell más párokat, lányokat leszólni, akik neki nem tetszik. engem is kurvára idegesít az ilyen beszéd, csak eddig nem szóltam hozzá.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 19:20
Minket is említett mint "csodapár".
De mi tényleg nem csináltunk semmi olyat.
Tegnap jó nagyot szexeltünk nyilvánosan. Nem volt sex mindenkivel,( 4-el volt csak) de senkit nem is küldtünk el. Bárki ott lehetett, bárki nézheti. Bárki könnyithet magán. Csak nem fotózhat és nem videózhat. Most az a bűn, hogy arra használjuk a topicot amire való?
Tegnap jó nagyot szexeltünk nyilvánosan. Nem volt sex mindenkivel,( 4-el volt csak) de senkit nem is küldtünk el. Bárki ott lehetett, bárki nézheti. Bárki könnyithet magán. Csak nem fotózhat és nem videózhat. Most az a bűn, hogy arra használjuk a topicot amire való?
Minket is említett mint "csodapár".
Tegnap jó nagyot szexeltünk nyilvánosan. Nem volt sex mindenkivel,( 4-el volt csak) de senkit nem is küldtünk el. Bárki ott lehetett, bárki nézheti. Bárki könnyithet magán. Csak nem fotózhat és nem videózhat. Most az a bűn, hogy arra használjuk a topicot amire való? (Ez egy válasz nyuff üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 19:15
Tegnap jó nagyot szexeltünk nyilvánosan. Nem volt sex mindenkivel,( 4-el volt csak) de senkit nem is küldtünk el. Bárki ott lehetett, bárki nézheti. Bárki könnyithet magán. Csak nem fotózhat és nem videózhat. Most az a bűn, hogy arra használjuk a topicot amire való? (Ez egy válasz nyuff üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Szerintem nem rólatok volt szó, hanem a Sanya nevű user-ről...
Szia. Szerintem nem rólatok volt szó, hanem a Sanya nevű user-ről...
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia írj légszi privátba miért nem tudom megnézi az adatlapodat
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi most mit csináltunk??? Mi kit sértegettünk?
(Ez egy válasz Balázs777 üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 12:19
Tiltás és törlés teljesen helytálló, viszont ezeken a helyeken személyesen megjelennek az ilyen nemkívánatos emberek… ez a legnagyobb baj!
Szia!
Te tudod miért lett tiltva az xpovi 1 profilunk?
Üdv.Móni (Ez egy válasz Golden-srac üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 12:00
Te tudod miért lett tiltva az xpovi 1 profilunk?
Üdv.Móni (Ez egy válasz Golden-srac üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Olvasva a
Röviden még egy plusz voks az ilyenek törlése/tiltása mellett.
fó
néha, ez a személy nem kicsit komoly komplexusoktól szenved, illetve az általa dicsőített csodapár. A mindenki más ócska és a mi vagyunk a legjobbak hozzászólásokon kívül mást nem igazán olvasni tőlük. Nem tudom mit próbálnak ezzel leplezni és hamis látszatot kelteni mások felé, de az ő dolguk. Úgy gondolom nem hiába voltak tiltva egy életre és attól egy nappal tovább. Pontosan ezt kéne csinálni az aprócska úriemberrel is. alf
ru alf
mo alf
tRöviden még egy plusz voks az ilyenek törlése/tiltása mellett.
Sziasztok! Ma 19-19:15 fele kineznek a repterhez. Kezdő 34 éves pasi vagyok lesz kint valaki?
Hello! Szépvölgyi Parkoló esetleg valaki?
Még a reptéren vagyok. Jó az idő, nincs por.
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 06. hétfő 16:04
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 07. 06. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4818469)
Sziasztok! A reptér mögött vagyok. Szívesen találkoznék nyitott párral.
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Lányokkal, nőkkel, feleségekkel, szexelnék, Sopron, Sopronkövesd, környékén!
Hajdúszoboszlón a kamionomban megnéznék egy farokverést.
Sziasztok! Pécsett ma este egy pár esetleg kint a szabadban , akiket lehet kukkolni , esetleg beszállni?
Sziasztok! Ma 18-19 óra körül 15. kerületi raktárban szopatok, dugok. Privát üzenetben keressetek!
Szívesen futnék össze csajokkal/párokkal parkban, vagy valami izgalmas helyen, akiknek lenne kedve megnézni. Izgató lenne, ha néznétek, ahogy kiverem. Akár csak ennyi is lehet, de ha a hölgynek lenne kedve besegíteni, természetesen annak sincs akadálya, de ha csak megnézné, az is izgató lenne
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! A reptér mögött vagyok. Szívesen találkoznék nyitott párral.

nyulipaar