Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki nap közben szeretne találkozni? Keressetek nyugodtan!
Keszthely - Bp ma? Üres helyekkel
Sziasztok, ma du 6 körül megyek Kecskemétről Bp-re, útközben vagy Pesten szívesen kalandoznék ha van hölgy, pár vagy aktív pasi, aki érdeklődik.
Sziasztok! Valaki a Pesten belül délelőtt/kora délutàn?
Sziasztok. Ma délelőtt reptérnel vagy Budapesten lenne olyan pár aki nyitott egy fiatal, diszkrét, ápolt, potens pasira? Autoskaland illetve búvóhely. Keressetek privátban.
Sziasztok! Ma este 23:00 után egyedül leszek, és keresek valami jó kis éjszakai programot Budapesten vagy a környékén. Ha van egy kedves csaj vagy akár egy nyitott pár, aki benne lenne egy kellemes találkozóban, írjatok! Esetleg a Szépvölgyi parkoló vagy más ismert hely is szóba jöhet.
Ráadásul ma éjjel 23:00 és hajnali 4:00 között szívesen leszek sofőr hölgyeknek Budapest környékén. Cserébe csak természetbeni viszonzást kérek.
Ráadásul ma éjjel 23:00 és hajnali 4:00 között szívesen leszek sofőr hölgyeknek Budapest környékén. Cserébe csak természetbeni viszonzást kérek.
Sziasztok!
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Reptér? Párok? Mostanság?
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Holnap reggel passzíval veretném autódban a soroksári úti obinál
Sziasztok! A mai nap napközben Felcsút környékén ismerkednék egy kis kaland céljából
Teva erdőben lesz kint ma délelőtt hölgy vagy pár?
szimpátia diszkréció fontos!
szimpátia diszkréció fontos!
sziasztok! kedden délután/este megyek a reptérre (repülőket fotózni). ha esetleg lesz kint pár, szívesen lennék diszkrét kukkoló, vagy igény esetén akár lehet több is!
Sziasztok Zala Somogy megyèben párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznèk diszkrècio adott ès elvárt utazni tudok
Jó reggelt! K.barcika és környékén kalandoznék, hölgyek, párokat keresek minden jóra! Akár autóban,szabadban!
Jóreggelt! Ma délelőtt keresnék hölgyet Debrecenben diszkrét kalandra!
Gödöllőn srácot keresek közös hokihoz, irj privátban

nyulipaar

Kelly Fox