Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Sziasztok. Budapest Tiszafüred között keresek kalandot....most indulok
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Dunaujváros és környékén szívesen benne lennék ma este, autós kalandba hölgyel, vagy párral.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Mostanában?
(Ez egy válasz Jazminlanytkeres18 üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Még mindíg keresek
(Ez egy válasz Bencus 22 üzenetére (tegnap 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:18
Fehérgyarmat-Debrecen útvonalon esetleg valaki/valakik egy kis kaland? Csak hetero alapon ismerkedem
Sziasztok!
Ma ,az az pénteken éjfél után 23 cm es cerkámmal budapesti nőt kényeztetnék .
Reptéren esetleg lesz kint cumiztatható nő ?
Ma ,az az pénteken éjfél után 23 cm es cerkámmal budapesti nőt kényeztetnék .
Reptéren esetleg lesz kint cumiztatható nő ?
Persze hogy vagy tesókám. Hamarosan érkezik a Baj Angelika ( felnőtt filmes sztár kebel csoda.) Csak várni kell! Ma igerte kint lesz.
(Ez egy válasz Bf951 üzenetére (tegnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma délutánra keresem hölgy/pár partnerem/partnereimet közös örömszerzésre!!
Este 9 óra felé Árasztó út Dunaparton egy kis kalandozás?
Ilyenkor van esély valamire? Kint vagyok, de amúgy először
(Ez egy válasz SwingerDani31 üzenetére (tegnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Siófok környékén keresünk hétvégén gyors autós vagy szabadban kalandot.
Reptéri móka?
Fehérgyarmat-Debrecen útvonalon esetleg valaki/valakik egy kis kaland? Csak hetero alapon ismerkedem
Ez engem is nagyon érdekel
(Ez egy válasz szabolcsi pár üzenetére (tegnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki tudja pontosan hol van az Orsi amit annyian írnak?
Én jövőhéten vasárnap megyek. Kár, hogy nem jön össze
(Ez egy válasz Par3244 üzenetére (2026. 07. 23. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 23. csütörtök 23:32
Vasárnap Siófok környékén leszünk. Autós, szabadban dolgok szóba jöhetnek
Hernádról indulok Kecskemétre most az 5 úton szívesen bekapnék egy szép faszt élvezz a számba arcomra !
Sziasztok Devecser - Jànoshàza - Vasvár útón huncutkodnék ma 10-13 körül

nyulipaar

triznyak1313