Dorogon valaki?
Repteren valaki?
Ezt a poént én akartam írni
(Ez egy válasz Ginger76 üzenetére (tegnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik részen mert mi megint nem láttuk őket.
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (ma 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Poviék ismét odacsaptak rendesen a reptéren! Így tovább!!!
Sziasztok 08.01-én Lakiteleken a holt Tisza részen hölggyel esetleg párral találkoznék. Ott fogok lógatni egész este.
Reptéren a Sötét SUV-os pár innen van? A hölgy piros body szerüben
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sötét SUV-os pár innen van? A hölgy piros body szerüben
Sziasztok!
Ma hölgy vagy pár lesz a reptéren, vagy a Szépvölgyi parkolóban estefelé?
Igényes pasi vagyok, írj privátban, bárhol jó Budapest és közelében.
Ma hölgy vagy pár lesz a reptéren, vagy a Szépvölgyi parkolóban estefelé?
Igényes pasi vagyok, írj privátban, bárhol jó Budapest és közelében.
Moat valaki Dorogon autóstalin?
Hello! Valaki Budán? Írj üzit.
Repteren van kinn valaki aki dugna?
Rajtunk kívül van még kint pár?
A futár csomagot hozott vagy csomagot visz?
Reptéren fehér lexus suv,szőke hölgy?
Sziasztok, kint vagyok a reptéren. Ki van még kint?
Szerinted jó nagy patkányok, mert nem válaszolnak neked? Tényleg??
Világosan leírták, hogy PÁRT keresnek, de te nem tudsz, vagy nem akarsz olvasni és csak azért is bombázod őket a leveleddel, általában ilyenkor tucatnyi hasonló társaddal együtt, hadd legyen minél nehezebb megtalálniuk azt, akit keresnek, esetleg még a kedvük is menjen el...
És még neked áll feljebb? Ráadásul ilyen stílusban?! Az agyam eldobom... (Ez egy válasz nkfv1987 üzenetére (tegnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Világosan leírták, hogy PÁRT keresnek, de te nem tudsz, vagy nem akarsz olvasni és csak azért is bombázod őket a leveleddel, általában ilyenkor tucatnyi hasonló társaddal együtt, hadd legyen minél nehezebb megtalálniuk azt, akit keresnek, esetleg még a kedvük is menjen el...
És még neked áll feljebb? Ráadásul ilyen stílusban?! Az agyam eldobom... (Ez egy válasz nkfv1987 üzenetére (tegnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pilisvörösvár-Bp.3.kerület -Eszetrgom holgy vagy pár aki akár még a mai este kalandozna?
Veresegyház Fót és Bp4 ker vonalon egy kis kalandra? Vagy meglesnék egy kis akciót.
Sziasztok kiskunhalas és környékéről valaki?

nyulipaar

Nikol