Most még jó lehet?
(Ez egy válasz autostali üzenetére (tegnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok holnap 8:50 körül a reptérnél hőlgyet part keresek a hőlgy örömére megbizható higénikus diszkrét pasi vagok írj privátba
Reptéren van kint pár akik pasit keresnek? Akár kukkolásra is.
Vigyázz el ne akadj én ma 2 szer is kapartattam a kocsit
(Ez egy válasz Zeneszerző üzenetére (tegnap 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:03
Sziasztok.
Alkalaina taggal, most indulunk a reptérhez ki 9-re érünk ki.
Hölgyek és párok társaságában szeretnénk kalandozni a reptéren.
5 éve vagyunk összeszokott páros.
300Cvel fogunk menni
Élvezzük ki a vasárnap estét.
300Cvel fogunk menni
Sziasztok.
300Cvel fogunk menni
300Cvel fogunk menni
Esti autós,szabadtéri kalandhoz keresek jelentkezőt,vagy párt!
Holnap du. reptér mögött vagy Ócsa mellett kocsiban szopnék. Barátnőm nézné. Képed legyen legalább a farkadról. Ápoltság nagyon fontos. 50-ig. Lehet több fiú is
Holnap még írok, mikor és hol pontosan. Élvezz gyorsan
Holnap még írok, mikor és hol pontosan. Élvezz gyorsan
Autós szex? Vagy szabadban ?
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá...
Van esetleg pár vagy nő a reptéren most kalandozni ?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok ma valódi házaspár Hajdú Bihar megye Debrecen környékén vagy Biharkeresztes Hajdúszoboszlón autós szex akit érdekel csak komolyan teló szám társkereső kint
Mostanában valaki Vecsésen?? Szopatnék és szopnék!
A Kondorosin innen volt a fiatal pár? Ha igen holnap 15 óra körül megint kinézek jó volt a party
Este merre lehet fiatal stoppos fiút találni, a párommal kocsikáznánk. BP és környéke.
Ma este esetleg párral összehozhatnánk egy kis kukkolást vagy bármit ami bele fér. Reptér mögött vagy máshol is jó lenne Bp-Pest megye környékén.
Most valaki Vecsésen aki szopna?
Na ez tök jó. Vannak ott kedves barátságos párok szerencsére akikkel lehet ismerkedni! Akkor szerencséd volt))
(Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (tegnap 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:22
Sziasztok!
Az éjjeli-hajnali órákat a reptéren egy nagyon szimpatikus pár (Dávid és Szilvi) társaságában töltöttem, jelezzetek ha ezt olvasnátok
Az éjjeli-hajnali órákat a reptéren egy nagyon szimpatikus pár (Dávid és Szilvi) társaságában töltöttem, jelezzetek ha ezt olvasnátok
Sziasztok.
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkedés, kaland? Hölgy, pár?
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok!

nyulipaar