Ha azt gondolod, hogy feljössz ide, és mindenféle idő- és energiabefektetés nélkül ingyen csajokat találsz, akkor eltévedtél.
Ha azonban megérted, hogy itt sem mások az arányok, mint egy átlagos hasonló helyen a való életben, azaz kb. 10 pasira jut 1 csaj, és ebből a kínálatból ki kell tűnjöd valahogy, ráadásul a való élethez képest (ahol ugye már jelen vannak az emberek) itt még számolnod kell egy jelentős kamuzási faktorral is, ennek ellenére tudod használni a virtuális terepet, akkor nagyon is van értelme. De ez utóbbira senki nem fog felkészíteni, magad kell eldöntened, hogy hasznos-e neked. (Ez egy válasz Kuposzto üzenetére (2026. 08. 07. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 20:41
Ha azonban megérted, hogy itt sem mások az arányok, mint egy átlagos hasonló helyen a való életben, azaz kb. 10 pasira jut 1 csaj, és ebből a kínálatból ki kell tűnjöd valahogy, ráadásul a való élethez képest (ahol ugye már jelen vannak az emberek) itt még számolnod kell egy jelentős kamuzási faktorral is, ennek ellenére tudod használni a virtuális terepet, akkor nagyon is van értelme. De ez utóbbira senki nem fog felkészíteni, magad kell eldöntened, hogy hasznos-e neked. (Ez egy válasz Kuposzto üzenetére (2026. 08. 07. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok új vagyok az oldalon , de itt csak férfiak vannak? Alig van hölgy, aki meg van az flegma van értelme az oldalnak?
Sziasztok szép estét pár aki találkozna kifutónál?
Holnap este 8-után dugom a feleségem a Debrecen melletti Panoráma úton szívesen vesszük pár közeledését!
Sziasztok új vagyok az oldalon , de itt csak férfiak vannak? Alig van hölgy, aki meg van az flegma van értelme az oldalnak?
Szép estét. Ma 22 óra után párral vagy hölggyel kalandoznék Dorog környékén.
Bp kalandoznék mostanaban
Győrben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok helyem van.
Sziasztok!
Este 9korul kinezunk a reptérhez. Lenne pár aki tervezi hogy kijonn és találkozna velünk?
Este 9korul kinezunk a reptérhez. Lenne pár aki tervezi hogy kijonn és találkozna velünk?
Hölgyet keresek, aki szabadban/ autóban leszopna. Bács megyében akárhol, aug 20-án. 27/F
Fiatal pasi szopna reptérnél.
Fehérváron
Azon belül privátba megírom hogy hol leszek (Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 18:45
Azon belül privátba megírom hogy hol leszek (Ez egy válasz Ricsi Rics39 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma 20-órától megleshető leszek amint a kocsim mellett masztizom!
Privátba megírom hogy hol leszek megleshető!
Ma 20-órától megleshető leszek amint a kocsim mellett masztizom!
16-ker Gödöllő kke. Valaki autóban szájba élvezne?
Reptere jon ki nagyfaszu bisex szopatni?
Havert keresek autoval, akivel ki lehet mennineja egyutt a repteri kifutohoz es a szepvolgyihez. Nyitott vagyok kozos hokitol kukkolason at a parokhoz valo csatlakozasig mindenre. Irjatok batran!
Sziasztok!
A Margit-szigeten merre lehet belefutni valami kalandba? Egyáltalán ott van ilyen spot?
A Margit-szigeten merre lehet belefutni valami kalandba? Egyáltalán ott van ilyen spot?
Ártéri erdobe (népsziget) vagyok ma a strandon keresek nőt felefezni az erdőt
Sziasztok
Reptérnél lesz kint pasi aki szopatna 1-2 óra múlva??
Reptérnél lesz kint pasi aki szopatna 1-2 óra múlva??
Szombat regeli orákban keresek pasit közös orálra aszod bag gödöllö környékén
Ma este Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig.

nyulipaar

Desmo
Alexa May