Mi sem mindig szoktuk kiírni, hogy kimegyünk. Persze van igazság abban amit írsz.
(Ez egy válasz job4meViktorLima üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 23:11
Á inkább nem, mint igen. A pár, ha várna kiírná ide és már rég szórakozna.. viszont, ha egy órával korábban kiírod, hogy onnan vársz jelentkezőket, és nem jön senki, majd bedobod az atomot, csak lesz egy két olyan is, aki ha már ott van, nem válogat annyira és ha pont te vagy ott kéznél.... Ettől függetlenül nem vagyok ott, tévedhetek is ... Ilyenkor szokta leírni a pár, hogy itt vagyunk stb..
Na szerencsèje volt az a lènyeg. ))
Dugo-Huzo azt irja egy Suzikis pár volr az 40-esek és szexeltek!
(Ez egy válasz job4meViktorLima üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 23:11
Á inkább nem, mint igen. A pár, ha várna kiírná ide és már rég szórakozna.. viszont, ha egy órával korábban kiírod, hogy onnan vársz jelentkezőket, és nem jön senki, majd bedobod az atomot, csak lesz egy két olyan is, aki ha már ott van, nem válogat annyira és ha pont te vagy ott kéznél.... Ettől függetlenül nem vagyok ott, tévedhetek is ... Ilyenkor szokta leírni a pár, hogy itt vagyunk stb..
Van egy ilyen szóbeszéd féleség, hogy ha ilyeneket írsz, 25cm a faxom, jól megbxlak vele, ma talizzunk, stb arra hölgyek illetve hetero párok nem fognak válaszolni, mert olyan sokat kapnak, hogy mindenkit fogadniuk kell, meg válaszolni hogy mikor fogadnak, hogy nem érnek oda a leveledhez.. De ez csak szóbeszéd, nyugodtan csináld tovább, amit csinálsz.. előbb utóbb biztosan lesz szerencséd
(Ez egy válasz Kuposzto üzenetére (2026. 08. 07. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 20:41
Sziasztok új vagyok az oldalon , de itt csak férfiak vannak? Alig van hölgy, aki meg van az flegma van értelme az oldalnak?
javitás:irja
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint vagyok a határ úti kis erdőben álló fasszal
Azt irhq a Dugo-huzo hogy egy Suzukis pár volt az ott voltak
(Ez egy válasz Eragon26 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap délelőttre keresek kalandot Pécs környékén. Privátban keress!
Kamus
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Pár ott fent? Biztos?
(Ez egy válasz dugo-huzo üzenetére (2026. 08. 07. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szepvolgyin par var urakat gyorsan ha minden igaz
Sziasztok van kint pár aki találkozna a kifutónál?
Sziasztok, izgalmas estét. Szeretnék találkozni hölggyel, párral és akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék.
Szepvolgyi valaki mostansag?
Nem tudom, hogy ebben hol láttál lenézést. Beírtál ide egy olyan (ál)naiv kérdést, hogy van-e értelme ennek az oldalnak? Ennél objektívabban és kulturáltabban nehéz rá válaszolni...
De tudod mit? Megpróbálom.
Van értelme.
(Ez egy válasz Kuposzto üzenetére (2026. 08. 07. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 21:29
De tudod mit? Megpróbálom.
Van értelme.
(Ez egy válasz Kuposzto üzenetére (2026. 08. 07. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem, amit írsz, és elfogadom, hogy neked ez a véleményed. Viszont szerintem nem érdemes másokat lenézni vagy általánosítani csak azért, mert másképp látják ezt a világot. Mindenki a saját tapasztalatai alapján ítél, én pedig inkább a kulturált kommunikációban és a kölcsönös tiszteletben hiszek. Nem kell mindenkinek ugyanúgy gondolkodnia – ettől még lehet egymással normálisan beszélni.
Én is a kölcsönös tiszteletbe hiszek es az értelmes kommunikációba viszont másik oldalt is meg értem ahol egy nap kapnak 20 levelet olyan emberektől akik nem tisztelik őket hanem egy tárgynak tekintik…sajnos. Es gondolom be telik a pohár náluk vagy van egy rossz napjuk ha esetleg nekem valaki lekezelő flegma stílusba válaszol( vagy ha meg arra sem méltat hogy válaszol) akkor azt elfogadom es lezárom magamba es ennyi!
ezt csak így lehet de hidd el vannak itt nagyon kedves aranyos es értelmes emberek! Ne add fel
2026. 08. 07. péntek 21:29
ezt csak így lehet de hidd el vannak itt nagyon kedves aranyos es értelmes emberek! Ne add fel
Értem, amit írsz, és elfogadom, hogy neked ez a véleményed. Viszont szerintem nem érdemes másokat lenézni vagy általánosítani csak azért, mert másképp látják ezt a világot. Mindenki a saját tapasztalatai alapján ítél, én pedig inkább a kulturált kommunikációban és a kölcsönös tiszteletben hiszek. Nem kell mindenkinek ugyanúgy gondolkodnia – ettől még lehet egymással normálisan beszélni.
Reptéren lesz kint pár ma este?
Ez egy tű pontos megfogalmazás!
így igaz ahogy le irod
Sajnos sokan vannak akik azt
Véleményem szerint hálásnak kell lennünk azért hogy vannak olyan párok akik ezt kedvelik es be is vállalják “nekünk” szóval inne is köszönöm nekik. (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 21:02
így igaz ahogy le irod Sajnos sokan vannak akik azt
hi
hogy ott hemzsegnek a nők es a párok pedig 100 alkalomból lehet csak 1-2 esély lesz arra hogy klandozz. alf
sz alf
ik
Véleményem szerint hálásnak kell lennünk azért hogy vannak olyan párok akik ezt kedvelik es be is vállalják “nekünk” szóval inne is köszönöm nekik. (Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha azt gondolod, hogy feljössz ide, és mindenféle idő- és energiabefektetés nélkül ingyen csajokat találsz, akkor eltévedtél.
Ha azonban megérted, hogy itt sem mások az arányok, mint egy átlagos hasonló helyen a való életben, azaz kb. 10 pasira jut 1 csaj, és ebből a kínálatból ki kell tűnjöd valahogy, ráadásul a való élethez képest (ahol ugye már jelen vannak az emberek) itt még számolnod kell egy jelentős kamuzási faktorral is, ennek ellenére tudod használni a virtuális terepet, akkor nagyon is van értelme. De ez utóbbira senki nem fog felkészíteni, magad kell eldöntened, hogy hasznos-e neked.
Ha azonban megérted, hogy itt sem mások az arányok, mint egy átlagos hasonló helyen a való életben, azaz kb. 10 pasira jut 1 csaj, és ebből a kínálatból ki kell tűnjöd valahogy, ráadásul a való élethez képest (ahol ugye már jelen vannak az emberek) itt még számolnod kell egy jelentős kamuzási faktorral is, ennek ellenére tudod használni a virtuális terepet, akkor nagyon is van értelme. De ez utóbbira senki nem fog felkészíteni, magad kell eldöntened, hogy hasznos-e neked.

nyulipaar

Lightwalker
Jessie