11-én kedden megyek Pestre Debrecenből a délelotti orákban. Napközben nővel vagy heteró párral taliznék, akár az útvonalon alkalmi szexre. Napközben Pesten vagyok. Estefele ugyanezen az útvonalon indulok vissza Debrecenbe. Lenne valaki, aki szeretne találkozni?
Ma délelötre keresek szopni imádo pasit vagy párt aszod bag gödöllö kartal környékén.irj privátba ha magadra ismertél.kamusok kiméljenek!!
Sziasztok,kukkolható párt keresek ma este!
Sziasztok, Bp-en keresek.ost hölgyet, párt vagy aktív pasit. Menni tudok
Rendben. Amúgy Ti többnyire párt kerestek, emlékeim szerint. Ha doggingolni,vagy gangbangre vinném a párom, egy reptér kaliberű helyen, én nem tartanám magamban. Sőt van pár, aki még a gloriba is megy és ezt a fórumban jelzi, hogy nagyobb legyen a buli. Nem állítom, hogy nem volt ott suzukis pár, sem azt nem, hogy mindenketten cumiztak. Azt mondom, hogy ezt egy ember mondja, páran meg terjesztik mit mond. És itt nálam meg is állt ez a dolog. Inkább keresek tovább, ha nem gond
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 23:47
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi sem mindig szoktuk kiírni, hogy kimegyünk. Persze van igazság abban amit írsz.
Ma Budapesten, a Zészlós u 44. telken sorba dughato lennek..irjon aki tudna..marahatsz anonim fanak dölve varok.sikositva... időpont jelentkezok függvénye.
Reptéren van kint valaki esetleg pár? Kb.húsz perc múlva benézek..
Ma este valaki Pécs béke parkba? Akár (Vakrandi)
Valaki most 20ker?
Nekem a bejegyzéstől számítva 17perccel írta, hogy már mennek el… ja, meg hogy mindketten szoptak, és 4 élvezést kaptak hármuktól. Nekem kicsit sánta, de legyen neki ez a szerencse…
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi sem mindig szoktuk kiírni, hogy kimegyünk. Persze van igazság abban amit írsz.
(Ez egy válasz job4meViktorLima üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 23:11
Á inkább nem, mint igen. A pár, ha várna kiírná ide és már rég szórakozna.. viszont, ha egy órával korábban kiírod, hogy onnan vársz jelentkezőket, és nem jön senki, majd bedobod az atomot, csak lesz egy két olyan is, aki ha már ott van, nem válogat annyira és ha pont te vagy ott kéznél.... Ettől függetlenül nem vagyok ott, tévedhetek is ... Ilyenkor szokta leírni a pár, hogy itt vagyunk stb..
Na szerencsèje volt az a lènyeg. ))
Dugo-Huzo azt irja egy Suzikis pár volr az 40-esek és szexeltek!
(Ez egy válasz job4meViktorLima üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 23:11
Á inkább nem, mint igen. A pár, ha várna kiírná ide és már rég szórakozna.. viszont, ha egy órával korábban kiírod, hogy onnan vársz jelentkezőket, és nem jön senki, majd bedobod az atomot, csak lesz egy két olyan is, aki ha már ott van, nem válogat annyira és ha pont te vagy ott kéznél.... Ettől függetlenül nem vagyok ott, tévedhetek is ... Ilyenkor szokta leírni a pár, hogy itt vagyunk stb..
Van egy ilyen szóbeszéd féleség, hogy ha ilyeneket írsz, 25cm a faxom, jól megbxlak vele, ma talizzunk, stb arra hölgyek illetve hetero párok nem fognak válaszolni, mert olyan sokat kapnak, hogy mindenkit fogadniuk kell, meg válaszolni hogy mikor fogadnak, hogy nem érnek oda a leveledhez.. De ez csak szóbeszéd, nyugodtan csináld tovább, amit csinálsz.. előbb utóbb biztosan lesz szerencséd
(Ez egy válasz Kuposzto üzenetére (2026. 08. 07. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 07. péntek 20:41
Sziasztok új vagyok az oldalon , de itt csak férfiak vannak? Alig van hölgy, aki meg van az flegma van értelme az oldalnak?
javitás:irja
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint vagyok a határ úti kis erdőben álló fasszal
Azt irhq a Dugo-huzo hogy egy Suzukis pár volt az ott voltak
(Ez egy válasz Eragon26 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 07. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap délelőttre keresek kalandot Pécs környékén. Privátban keress!

nyulipaar

dejoka
Jolene