Ez így igaz. Cserébe viszont lehet váltani pár szót amivel már előrébb van az ember
(Ez egy válasz Shadow1 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 20:39
Köszönöm
Én úgy fogom fel ezt mint egy község (sajnos látom hogy vannak akik nem ide valóak
) es a segítség nem kerül semmibe
Én úgy fogom fel ezt mint egy község (sajnos látom hogy vannak akik nem ide valóak
Köszönöm
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 20:34
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Az előzőt nem neked szántuk. Jó olvasni, hogy vannak olyan emberek akik segítenek azon aki esetleg bajban van.
Az előzőt nem neked szántuk. Jó olvasni, hogy vannak olyan emberek akik segítenek azon aki esetleg bajban van.
(Ez egy válasz Shadow1 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 11:43
Múltkor szerencse h pick up-al voltam es ki tudtam hozni egy autót a homokból
Meg nyugodtam hogy valójában ezt nem nekem szántátok
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 20:31
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden pár álma egy ilyen igazi kultúrember. Igazán ékes bejegyzés volt. Úgy gondoljuk, kimész, hogy jusson valami potya, nem Te teszel szívességet a kint lévo párnak vagy pároknak. Van, hogy valaki késik. Van, hogy valaki pont munka miatt tud kimenni 22 vagy 23 óra netán fél 1 magasságában. Neked sietős mert reggel dolgozol, aki nem ér rá nem megy ki, ennyi.
Ko
sem megy el az aki nem ér rá. Kedd, szerda, csütörtök mi is kint voltunk. Minden alkalommal 23 óra után érkeztunk, pedig keltünk mi is hajnalban mert dolgoztunk. Mégis kint voltunk 2 volt amikor fél 3ig is. Nem nem onlyfans-ezünk és nem tiktokkerek vagyunk. Megnyilvánulásod elég vulgáris, és primitív. Ha valaki glory után vagy swinger után megy ki szíve joga. Ha te sietsz lemaradsz, pont!
alf
cs alf
má alf
ba
Bocs, nem neked szántuk.
2026. 08. 10. hétfő 20:31
Minden pár álma egy ilyen igazi kultúrember. Igazán ékes bejegyzés volt. Úgy gondoljuk, kimész, hogy jusson valami potya, nem Te teszel szívességet a kint lévo párnak vagy pároknak. Van, hogy valaki késik. Van, hogy valaki pont munka miatt tud kimenni 22 vagy 23 óra netán fél 1 magasságában. Neked sietős mert reggel dolgozol, aki nem ér rá nem megy ki, ennyi.
Ko
sem megy el az aki nem ér rá. Kedd, szerda, csütörtök mi is kint voltunk. Minden alkalommal 23 óra után érkeztunk, pedig keltünk mi is hajnalban mert dolgoztunk. Mégis kint voltunk 2 volt amikor fél 3ig is. Nem nem onlyfans-ezünk és nem tiktokkerek vagyunk. Megnyilvánulásod elég vulgáris, és primitív. Ha valaki glory után vagy swinger után megy ki szíve joga. Ha te sietsz lemaradsz, pont!
alf
cs alf
má alf
ba
Minden pár álma egy ilyen igazi kultúrember. Igazán ékes bejegyzés volt. Úgy gondoljuk, kimész, hogy jusson valami potya, nem Te teszel szívességet a kint lévo párnak vagy pároknak. Van, hogy valaki késik. Van, hogy valaki pont munka miatt tud kimenni 22 vagy 23 óra netán fél 1 magasságában. Neked sietős mert reggel dolgozol, aki nem ér rá nem megy ki, ennyi. Ko alfcs alfmá alfba sem megy el az aki nem ér rá. Kedd, szerda, csütörtök mi is kint voltunk. Minden alkalommal 23 óra után érkeztunk, pedig keltünk mi is hajnalban mert dolgoztunk. Mégis kint voltunk 2 volt amikor fél 3ig is. Nem nem onlyfans-ezünk és nem tiktokkerek vagyunk. Megnyilvánulásod elég vulgáris, és primitív. Ha valaki glory után vagy swinger után megy ki szíve joga. Ha te sietsz lemaradsz, pont!
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 10. hétfő 11:44
Szia!
Be írtam és elindultam addigra már.
Nem néztem hogy 5 perc múlva be írja valaki hogy jön " pár perc múlva"
Az a pár perc lehet több perc vagy óra is.
Este 8 tól is eltelt meddig is fél 10 ig pár perc..Reggel 4 kor ébresztő mert meló.
Nem a Tiktokon meg az Onlyfanson szerzem a pénzt. !!!
Nincs idő várakozni " reptér sztár párokra"
Nem is értem mire kell várni mikor este van sötét van . Nem csak az a kurva kiserdő létezik.
Nem a kerítés mellett kell baszni, szopni.
Mire kell várni este pl. 22,23, éjfél , fél egyre?
Ja ? Kibassza magát addig a Glory caféba ( 8 ker Baross utca, Vagy 10 ker Gitár utca. Utóbbi létesítmény ELADÓ.
Meg kéne venni az ingatlant . 100 milla.
Ki írni Gitár utca: " Repülj velünk Panzió" az éjszakába.
Be írtam és elindultam addigra már.
Nem néztem hogy 5 perc múlva be írja valaki hogy jön " pár perc múlva"
Az a pár perc lehet több perc vagy óra is.
Este 8 tól is eltelt meddig is fél 10 ig pár perc..Reggel 4 kor ébresztő mert meló.
Nem a Tiktokon meg az Onlyfanson szerzem a pénzt. !!!
Nincs idő várakozni " reptér sztár párokra"
Nem is értem mire kell várni mikor este van sötét van . Nem csak az a kurva kiserdő létezik.
Nem a kerítés mellett kell baszni, szopni.
Mire kell várni este pl. 22,23, éjfél , fél egyre?
Ja ? Kibassza magát addig a Glory caféba ( 8 ker Baross utca, Vagy 10 ker Gitár utca. Utóbbi létesítmény ELADÓ.
Meg kéne venni az ingatlant . 100 milla.
Ki írni Gitár utca: " Repülj velünk Panzió" az éjszakába.
2026. 08. 10. hétfő 11:43
Ko
(Ez egy válasz Shadow1 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
cs alf
má alf
ba
Múltkor szerencse h pick up-al voltam es ki tudtam hozni egy autót a homokból
Reptér
(Ez egy válasz Fan4sexxx üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kint valaki? PM
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Ujpesten jó helyen nőt, párt keresek pozens, férfias férfiként izgalmas játékokra. Egyedülállo férfiak ne írjanak
Gödöllőn fiatal aki cumizna, cumiztatna?
Sziasztok kb 1,5 óra múlva repülőtér hölgy vagy pár??? Esetleg
Sziasztok,este Budaörs autós tali ?
Irtam privátban
(Ez egy válasz Jamie79 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kint valaki?
Hamarosan kint leszek
(Ez egy válasz Tomi1045 üzenetére (2026. 08. 10. hétfő 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren valaki?
Sziasztok!
Holnap napközben esetleg valaki a reptéren tervez kikapcsolódást?
Kizárólag hetero alapon gondoltam...
Szivesen megnéznék egy hölgyet, vagy egy párt, miközben zajlik az esemény. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor esetleg lehet több is...
(Válasz jöhet esetleg privátban is)
Holnap napközben esetleg valaki a reptéren tervez kikapcsolódást?
Kizárólag hetero alapon gondoltam...
Szivesen megnéznék egy hölgyet, vagy egy párt, miközben zajlik az esemény. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor esetleg lehet több is...
(Válasz jöhet esetleg privátban is)
Sziasztok!,
Holnap reggel,de. sexxpartnereim keresném a reptéren!
Holnap reggel,de. sexxpartnereim keresném a reptéren!

nyulipaar

Leo_RO
Maggie