Pár szeretkezését megnézném, kérésre hölgyet szopatnám közben. Bp.
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Szia!
Nem veled van a baj, általában ez a tendencia.
Sokan azt se tudják merre van arccal előre.
"Èrdekes" bemutatkozásokat lehet olvasni, a szerènysèg csírája se látszik....
Inkább már retró bulikba járok, ott látják ki vagy, hogy viselkedsz, hogy nèzel ki. 40-es, 50-es hólgyek rendesen eleresztik a gyeplőt. (Ez egy válasz zsámbék üzenetére (ma 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:21
Nem veled van a baj, általában ez a tendencia.
Sokan azt se tudják merre van arccal előre.
"Èrdekes" bemutatkozásokat lehet olvasni, a szerènysèg csírája se látszik....
Inkább már retró bulikba járok, ott látják ki vagy, hogy viselkedsz, hogy nèzel ki. 40-es, 50-es hólgyek rendesen eleresztik a gyeplőt. (Ez egy válasz zsámbék üzenetére (ma 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hiába írok párokra, sosem jön össze találkozás! Vagy nagyon sok kamus pár van. Viszont találkoztam véletlen párokkal már kint a reptéren, és azok a talik tök jól szoktak elsülni… ))) Teljesen más a személlyes tali… de komolyan!! Írok normálisan mondjuk egy ( párnak) válaszra sem méltat szinte egyik sem. Kiábrándító! Lehet velem van a baj, de itt ismerkedni, megbeszélni valamit, lehetetlen…Tapasztalat? Kinek, hogy sikerül?
Ez jó programnak tűnik! Csak hát nem vagyok 20 éves.
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (ma 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:22
kukkolnánk - ,néznénk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Párom az én cerkámat verné közben!
Fiatalabb ,normál testalkatú partnert keresnénk rá. Gödöllőtől 12-14 percre leszünk.
Fiatalabb ,normál testalkatú partnert keresnénk rá. Gödöllőtől 12-14 percre leszünk.
Sziasztok egy fiatal srác vagyok. Zala, Zalaegerszeg és környékén valaki? Szabadtéri, házban ahogy jó. Kizárólag hölgyek. Nyugodtan írj rám
Balatonfüred - Veszprém vonalon, örömmel meglesnénk egy párt.....
Sziasztok. 17- órakor Kecskeméten szabadban leszek. Csak pm
Nem lenne jobb a friss?
(Ez egy válasz fiatalsrac028 üzenetére (ma 02:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:18
Használt óvszert keresünk párommal közösen játszani vele, akinek lenne használt és sok gecivel az ne dobja ki
Érte megyünk
Debrecen és környéke
Érte megyünk
Debrecen és környéke
Szia. Te vitted fel öt ahol felvetted?
(Ez egy válasz Ferfias45 üzenetére (tegnap 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Ferfias45 üzenetére (tegnap 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hiába írok párokra, sosem jön össze találkozás! Vagy nagyon sok kamus pár van. Viszont találkoztam véletlen párokkal már kint a reptéren, és azok a talik tök jól szoktak elsülni… ))) Teljesen más a személlyes tali… de komolyan!! Írok normálisan mondjuk egy ( párnak) válaszra sem méltat szinte egyik sem. Kiábrándító! Lehet velem van a baj, de itt ismerkedni, megbeszélni valamit, lehetetlen…Tapasztalat? Kinek, hogy sikerül?
Balatonfenyvesen szopnék és szopatnék ma!.!
Sziasztok!
Monor és környéke ma dé5?..
Monor és környéke ma dé5?..
Sziasztok kedves ápolt intelligens értelmes megbízható pasiként ismerkednék párral Berénybe és környékéről holnapi nap kikkel kellemesen el lehetne tölteni pár lopott órát akár egy kukkolás extrém helyen autóban egy érzéki masszázsra is kapható lennek, esetleg lennék egy “pizza futár” megadott időben helyszínre szállítanám a kedvenc ételeteket aztán szépen csendben távoznék.
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben ha lehet akkor közelben , hogy mindenkinek kényelmes legyen a találkozó !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére is ez lehetőség / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat / hol élek pontosan !!// Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is !!!! Puszi -Pacsi… Szeretem a fiatal bevállalós párokat is!!
Sziasztok! Kazincbarcika es környékén keresek hölgyet, párt egy kis sexre!
Sziasztok ma valaki az 51es vonalán? Vagy Dunaújvárosban?
Használt óvszert keresünk párommal közösen játszani vele, akinek lenne használt és sok gecivel az ne dobja ki
Érte megyünk
Debrecen és környéke
Érte megyünk
Debrecen és környéke
Valaki hajnalban kölcsönös szopas 20ker?
Sziasztok!
Reptér mögött vannak még kint valakik?
Fekete merci innen?
Reptér mögött vannak még kint valakik?
Fekete merci innen?
kukkolnánk - ,néznénk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Párom az én cerkámat verné közben!

nyulipaar

Carol