Akkor megint egy jó este kerekedett ?
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ma estére keresnék kalandot Salgótarján környékén
Sziasztok! Egy ideje vágyok, hogy egy férfi farkát a kezembe vegyem, és kiverjem neki!
ÍRTAM
(Ez egy válasz Jozef11 üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Most ujpesten?
Naaa, csak fejbe csapott a
. A lényeg ,hogy te kizárólag hetero alapon szopatsz ,transzikat, párokat ( azaz fiúkat is) . Látod. Nagyobb buzi vagy mint én. Sőt, nekem a haver sem kell az ágyamhoz ,hogy egy nőt kitudjak elégíteni. Tudom- tudom! Hetero alapon.
. Ha jobban belegondolsz nem is vagy független. Haveroddal talizol, együtt esztek,buliztok,pihentek és még szex is van . Ááá neked pasid van vazze! Lelkileg még nem tudtad megemészteni ,hogy pasid van így ellenséges vagy minden homo és bisex személlyel ,közbe meg a pasid farkát nézed mikor dugja a balatoni
Aaaa fasz@m , mindig megfogadom,hogy nem válaszolok,nem vitázok ,nem buzizok le hetero pasit. De sosem tudom megállni. Nyilván nekem is gondjaim vannak fejben de legalább bizonyítási kényszerem és megfelelési sem. ( na most ebben is elbizonytalanodtam ) . Lehet mégis van? Lehet nincs is bennem bi hajlam és csak divatbi vagyok ? Faszverésen kívűl más nem is igen érdekel-izgat férfinél. Mondjuk a pár ,hogy leszopna az számomra is izgalmas lenne ! Bevallom. Na jó ,nem húzgálom a cica bajszát mert nagyobb vagy nálam. Magasabb is,nehezebb is, erősebb is. Lehet te egy gengszter vagy ? Egy maffiózó ? ( vagy politikus?) . Sőt , kimondom,leírom: szebb is vagy. Látod a végére már dícsértelek,kedveskedtem neked. Magasztaltalak. Na megyek is, telesírom a párnámat lefekvés előtt. Azért az a piti buzi kemény volt. Még-hogy piti ?!
. További szép estét neked te Hetero Isten. Ma veled fogok álmodni. Lesz egy igazi heteróképző tanfolyamod és beiratkozom majd hozzád. Ja és majd elfelejtettem!
Írtam ! ( privát) (Ez egy válasz X üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 17. hétfő 02:11
ka
így negyed 3 fele. Amúgy nem mindig adja be ,hogy üzenet érkezett ,van ,hogy rákell nyomni egy frissítést. Piti kis buzik !? alf
nn alf
ás
. A lényeg ,hogy te kizárólag hetero alapon szopatsz ,transzikat, párokat ( azaz fiúkat is) . Látod. Nagyobb buzi vagy mint én. Sőt, nekem a haver sem kell az ágyamhoz ,hogy egy nőt kitudjak elégíteni. Tudom- tudom! Hetero alapon.
. Ha jobban belegondolsz nem is vagy független. Haveroddal talizol, együtt esztek,buliztok,pihentek és még szex is van . Ááá neked pasid van vazze! Lelkileg még nem tudtad megemészteni ,hogy pasid van így ellenséges vagy minden homo és bisex személlyel ,közbe meg a pasid farkát nézed mikor dugja a balatoni ny
csábított ruvnyát és vicsorogsz,hogy mekkora kan vagy. Egy bika !? De nem. Élvezettel veszed ki a farkad mikor a páros férfi tagja és megfogja / bekapja / szopja. alf
ar alf
al alf
óvalMe
gondolnád inkább ? Nem tudom. Lehet. alf
ga alf
lá alf
zásnakAaaa fasz@m , mindig megfogadom,hogy nem válaszolok,nem vitázok ,nem buzizok le hetero pasit. De sosem tudom megállni. Nyilván nekem is gondjaim vannak fejben de legalább bizonyítási kényszerem és megfelelési sem. ( na most ebben is elbizonytalanodtam ) . Lehet mégis van? Lehet nincs is bennem bi hajlam és csak divatbi vagyok ? Faszverésen kívűl más nem is igen érdekel-izgat férfinél. Mondjuk a pár ,hogy leszopna az számomra is izgalmas lenne ! Bevallom. Na jó ,nem húzgálom a cica bajszát mert nagyobb vagy nálam. Magasabb is,nehezebb is, erősebb is. Lehet te egy gengszter vagy ? Egy maffiózó ? ( vagy politikus?) . Sőt , kimondom,leírom: szebb is vagy. Látod a végére már dícsértelek,kedveskedtem neked. Magasztaltalak. Na megyek is, telesírom a párnámat lefekvés előtt. Azért az a piti buzi kemény volt. Még-hogy piti ?!
. További szép estét neked te Hetero Isten. Ma veled fogok álmodni. Lesz egy igazi heteróképző tanfolyamod és beiratkozom majd hozzád. Ja és majd elfelejtettem! Írtam ! ( privát) (Ez egy válasz X üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 02:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4749844)
Fujj, de szarok vagytok ezzel az "írtam" meg az "írtam privátba" dumával.
))
Szeritetek nem látják, piti kis buzik?
))Szeritetek nem látják, piti kis buzik?
Pécs környékén esetleg valaki??
Fujj, de szarok vagytok ezzel az "írtam" meg az "írtam privátba" dumával.
))
Szeritetek nem látják, piti kis buzik?
))Szeritetek nem látják, piti kis buzik?
Most ,kukkolnánk - ,néznénk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Párom az én cerkámat verné közben de ha bejön neki akkor lehet a tiedet is húzogatja egy kicsit.
Fiatalabb ,normál testalkatú partnert keresnénk rá. Gödöllőtől 12-14 percre leszünk
Fiatalabb ,normál testalkatú partnert keresnénk rá. Gödöllőtől 12-14 percre leszünk
Én is.
(Ez egy válasz Kezdőhazasok üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 01:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Irtam
(Ez egy válasz Falinyali üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 17. hétfő 01:02
Mostanra! Keresnék egy enyhe bi fiút közös-kölcsönös hokihoz hölgy tagunk előtt . Ápolt ,normális, diszkrét fiút keresünk 35-40 éves korig. Pest megyei pár vagyunk. Párom csak nézné ahogy mi verjük a farkunkat magunknak + egymásnak !. Adatlap+kép a cerkáról szükséges . Késöbb csak én a ffi tag leszek ugyan erre
Innen volt!
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Mostanra! Keresnék egy enyhe bi fiút közös-kölcsönös hokihoz hölgy tagunk előtt . Ápolt ,normális, diszkrét fiút keresünk 35-40 éves korig. Pest megyei pár vagyunk. Párom csak nézné ahogy mi verjük a farkunkat magunknak + egymásnak !. Adatlap+kép a cerkáról szükséges . Késöbb csak én a ffi tag leszek ugyan erre
Reptérnél?
Egy kis orál?
(Ez egy válasz Jozef11 üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szekszárd-Baja környékén egy kis kaland?
Reptérnél kaland?
Jöhetsz!
(Ez egy válasz Jozef11 üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél kaland?

nyulipaar

par77_78