Megint hazudsz, kis nyomorult kamu. Én soha nem szivattam meg senkit. Az ilyen férgek miatt mint te haldoklik ez az egész GG. 5 esetből 3 szor pasi nőnek adja ki magát, ahogy te is.. Kamu vagy, 100 %. Szánalmas Vagy. Egyébként miért nem egy jó nőről raktál ki képet? Mert meleg kis fasz vagy és sunyiban rabolod a hetero pasik drága idejét. Böszme vagy.
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (tegnap 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:31
Mondjuk ahogy látom másik fórumokban más is ezt írta rád amiket én is... Na erről ennyit
Remélem nem erről fog szólni az este......
Ha majd valahová is viszel magaddal egy normális kinézetű nőt, akkor majd háboroghatsz bármiért is. Addig meg szerintem jobb ha csendben maradsz és örülsz magadnak ha valaki szóba áll veled. Cica pedig egy nagyon kellemes, csinos hölgy! Én ismerem őket személyesen.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk ahogy látom másik fórumokban más is ezt írta rád amiket én is... Na erről ennyit
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (tegnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:29
Azt azért írtam, mert amikor megbeszèltük, hogy talizunk es a helyszínt kérdeztem, akkor egyből egy másik párral lebeszélted. Jött a kamu, amikor a konkrétumra kérdeztem. Nyomorult kis buzi vagy egy lopott fotóval, amihez egy jó alakú nőt nem sikerült találnod. Mert faszi vagy.
A baj csak hogy facebookom sincs
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (tegnap 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:27
A lopott képed meg megy a rendorsegre ugyanis a Facebook megvan a valódi profil hahhha
Azt azért írtam, mert amikor megbeszèltük, hogy talizunk es a helyszínt kérdeztem, akkor egyből egy másik párral lebeszélted. Jött a kamu, amikor a konkrétumra kérdeztem. Nyomorult kis buzi vagy egy lopott fotóval, amihez egy jó alakú nőt nem sikerült találnod. Mert faszi vagy.
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (tegnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:23
Persze... A végén már az utolsó uzenetedben konkrétan akartál jönni velem a párhoz akivel talizom hogy hadd kukkolj... Na mindegy is, ezért tiltottalak... Egy gyökér vagy, az mondjuk kiderult
A lopott képed meg megy a rendorsegre ugyanis a Facebook megvan a valódi profil hahhha
(Ez egy válasz tibikee801111 üzenetére (tegnap 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamu az egész! Pasiként próbál kukkolni
)))
HAAAHAAA (Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (tegnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:21
)))HAAAHAAA (Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (tegnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló...Veszprémben ma nem tudok nézelődni valakiket?Csak nézni ..csak komolyak légyszi köszi...
Persze... A végén már az utolsó uzenetedben konkrétan akartál jönni velem a párhoz akivel talizom hogy hadd kukkolj... Na mindegy is, ezért tiltottalak... Egy gyökér vagy, az mondjuk kiderult
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (tegnap 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:21
Mi ott lettünk volna, te kezdtél el mellé beszélni. Kamus vagy, szinte biztos. Sőt vélhetően buzi is.
Mi ott lettünk volna, te kezdtél el mellé beszélni. Kamus vagy, szinte biztos. Sőt vélhetően buzi is.
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (tegnap 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:08
Persze... Szokásos támadj hogy ne tűnj kamunak... Aki kéri atkuldom a komplett beszélgetést... A "pár vagyok" tol eljutottunk hogy megneznem e hogy kiivered magadnak mert lány az nincs...
Mi nèha szoktunk
Holnap délelőtt leszopna valaki autójában Miskolcon?
Persze... Szokásos támadj hogy ne tűnj kamunak... Aki kéri atkuldom a komplett beszélgetést... A "pár vagyok" tol eljutottunk hogy megneznem e hogy kiivered magadnak mert lány az nincs...
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (tegnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:04
Kamus! Engem is megszivatott csak. Vigyázzatok a szokásos meleg trükk. A kép is kamu.
Kamus! Engem is megszivatott csak. Vigyázzatok a szokásos meleg trükk. A kép is kamu.
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (tegnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:21
Helló...Veszprémben ma nem tudok nézelődni valakiket?Csak nézni ..csak komolyak légyszi köszi...
Sziasztok!
Hölgy vagy pár lesz ma este a reptéren vagy a szépvölgyi parkolóban?
Igényes pasi vagyok
Írj privátban, utazni tudok bárhova, akár házibuli is lehet, egész este ráérek…
Hölgy vagy pár lesz ma este a reptéren vagy a szépvölgyi parkolóban?
Igényes pasi vagyok
Írj privátban, utazni tudok bárhova, akár házibuli is lehet, egész este ráérek…
Sziasztok !! Monor - Pilis környéken ismerkednek hölggyel , párral akkár autós kaland is smile 29 éves magára igényes pasi
Sanya drága! Ennek a mondatnak vajon melyik részét nem értetted?
- akinek hiányzik több konkrétum, tiszteljen meg minket, tartsa magában és görgessen tovább! (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
- akinek hiányzik több konkrétum, tiszteljen meg minket, tartsa magában és görgessen tovább! (Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél pasi??
Biztos nagyon bombázó pár vagytok . mivel se kép semmi..üdv
(Ez egy válasz SzabiesCica üzenetére (tegnap 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:13
Sziasztok,
Ma este sötétedés után párként megyünk a reptérre. Elnézést kérünk, de
- ez egy egyirányú kommunikáció
- pontos időpontot még nem tudjuk
- privát üzenetekre nem fogunk válaszolni
- ne keressen, aki csak nézelődni akar, vagy nem elég fitt és csak magát szórakoztatja
- akinek hiányzik több konkrétum, tiszteljen meg minket, tartsa magában és görgessen tovább!
Ma este sötétedés után párként megyünk a reptérre. Elnézést kérünk, de
- ez egy egyirányú kommunikáció
- pontos időpontot még nem tudjuk
- privát üzenetekre nem fogunk válaszolni
- ne keressen, aki csak nézelődni akar, vagy nem elég fitt és csak magát szórakoztatja
- akinek hiányzik több konkrétum, tiszteljen meg minket, tartsa magában és görgessen tovább!
Milyen párok?
A, Hetero
B, Lezbi
C, Bisex,
D, Travi . Minden van amit kíván a kuncsaft. (Ez egy válasz carpediem0702 üzenetére (tegnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:48
A, Hetero
B, Lezbi
C, Bisex,
D, Travi . Minden van amit kíván a kuncsaft. (Ez egy válasz carpediem0702 üzenetére (tegnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Népligetben szoktak párok lenni?
Ibis hotel mögött a határ útnál?
Ibis hotel mögött a határ útnál?

nyulipaar

balog01
Marcy 2