Vant kint pasi a reptéren?
Most értünk ki, pár vagyunk.Merre vagytok?
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (ma 00:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél pasi most?
sziasztok, szepvolgyin vagyok egy csini parral, parok- lanyok jottok?
Sziasztok. Van kint pár a reptéren?
Hatan igertetek hogy nezokent jelen lesztek. Senki nem jelent meg csak a kergetozes volt kocsival. Pedig ennel latvanyosabban a motorhazteton csinalni mar nem lehet
(Ez egy válasz Dogging69 üzenetére (tegnap 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:18
Ma este 9-10 kozottmegyunk a repterre. Beszallot nem keresunk de szeretnenk ha kukkolnanak minket. Gyere oda kulturaltan szolj hogy szeretned nezni es elvezd amit latsz!
Nyáregyházán keresek hölgy partnert kellemes időtöltés re ;€ ma este !! Írj privát
Engem is tiltott az örömpali,pedig nem írtam semmi bántót..
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (tegnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:04
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (tegnap 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamus! Engem is megszivatott csak. Vigyázzatok a szokásos meleg trükk. A kép is kamu.
mutass már eggy jó képet a bomba nőről.Vagy nem is bomba..Lehet akkora mint egy hàz....
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (tegnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:48
Sanya drága! Ennek a mondatnak vajon melyik részét nem értetted?
- akinek hiányzik több konkrétum, tiszteljen meg minket, tartsa magában és görgessen tovább!
- akinek hiányzik több konkrétum, tiszteljen meg minket, tartsa magában és görgessen tovább!
Ezt nagyon benézted.Cica nagyon rendben van minden tekintetben és abszolút jófejek.
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Aaaaaa én nem láttam mèg. Csak a kristályos lányok beállva meg a tranyok.
(Ez egy válasz carpediem0702 üzenetére (tegnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:48
sziasztok! Népligetben szoktak párok lenni?
Ibis hotel mögött a határ útnál?
Ibis hotel mögött a határ útnál?
Na vége az őrjöngésnek váltaskodásnak
Sziasztok.
Pesten vagy szűk környékén Hölgy kalandra még ma?
Sziasztok.
Pesten vagy szűk környékén Hölgy kalandra még ma?
Köszönöm!
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (tegnap 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:15
Csakhogy nem tudok pedig próbáltak segiteni is.. Nem tudom hogy oldalak fel... Írok az oldalnak
Ja semmi Dahmer féle dolog
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (tegnap 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sav vagy lúg?
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (tegnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:51
Valaki tudna segíteni? Akit letiltottam azt fel tudom oldani? Ha igen hogyan? Koszi
Csakhogy nem tudok pedig próbáltak segiteni is.. Nem tudom hogy oldalak fel... Írok az oldalnak
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (tegnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:11
Írj! Nekem nincs félnivalom. És nem írtak rólam semmi rosszat vagy negatívumot más fórumban sem.
Írj! Nekem nincs félnivalom. És nem írtak rólam semmi rosszat vagy negatívumot más fórumban sem.
(Ez egy válasz oromlany44 üzenetére (tegnap 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:46
Figyelj... Zárjuk ezt rövidre... Feloldom a tiltasodat...legyszives írj rám, küldd el a telefonszamodat és ha ott van a párod melletted akkor írj egy üzenetet és fekhivlak... Ezt a primitivseget amit csinálsz azt lezarnám így... Féloldalak és légyszíves küldd el a számod... Ha tudlak hívni akkor írj egy üzenetet és szamkijelezve fel foglak hívni... Köszönöm...
Reptéren pasi aki szopatna?
Valaki tudna segíteni? Akit letiltottam azt fel tudom oldani? Ha igen hogyan? Koszi
Figyelj... Zárjuk ezt rövidre... Feloldom a tiltasodat...legyszives írj rám, küldd el a telefonszamodat és ha ott van a párod melletted akkor írj egy üzenetet és fekhivlak... Ezt a primitivseget amit csinálsz azt lezarnám így... Féloldalak és légyszíves küldd el a számod... Ha tudlak hívni akkor írj egy üzenetet és szamkijelezve fel foglak hívni... Köszönöm...
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (tegnap 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:43
Megint hazudsz, kis nyomorult kamu. Én soha nem szivattam meg senkit. Az ilyen férgek miatt mint te haldoklik ez az egész GG. 5 esetből 3 szor pasi nőnek adja ki magát, ahogy te is.. Kamu vagy, 100 %. Szánalmas Vagy. Egyébként miért nem egy jó nőről raktál ki képet? Mert meleg kis fasz vagy és sunyiban rabolod a hetero pasik drága idejét. Böszme vagy.

nyulipaar