Sziasztok. Ma estefelé Szekszárd
Cs
tó bi kalandra valaki akit érdekelne egy tangás popsi? Írj privit
alf
ör alf
ge
Sziasztok!
Nektek is szép napot! (Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2026. 09. 01. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nektek is szép napot! (Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2026. 09. 01. kedd 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!
Senki?
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2026. 09. 01. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 01. kedd 14:08
Holnap reggeli órákban esetleg pár reptérnél vagy dél Pest megye?
Monor és környéke mostanában?..
Holnap reggeli órákban esetleg pár reptérnél vagy dél Pest megye?
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi magyar férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Sziasztok! Ma este 20 óra körül újra a fóti Auchan parkolóban leszek. Hölgy, vagy pár társaságot keresek, mint mindig... Privát üzenetben keressetek!
Szimplán építő jelleggel, de ha párként keresel/kerestek, akkor miért csak egyedülálló férfiként van kitöltve az adatlapod?
(Ez egy válasz Leone üzenetére (2026. 09. 01. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hatvan környékén valaki nap közben találkozóra? Keressetek nyugodtan!
Sziasztok! Szombaton hajnalban visszem fel ismerőseimet a reptérre, hajnal 4óra körül lesz kint valaki? Pontos helyet tud valaki küldeni, merre szoktak lenni a kalandok?
Ápolt igényes párként nagyméretű pasit keresünk !
Holnap, szerdán ráér egy hölgy, kortól függetlenül, hogy fotózzon engem? Budapest vagy Pest megye. Szabadtéri, exhibicionista fotókra gondoltam, természetesen
Próbáld ki milyen ha egy szopni imádó fiú csinálja neked
Úgy volt ,hogy a szokásos helyen lesz de kijöttek a rendészek a reptérnél (hiába volt engedély). Azt a kiserdő mellé települtek. Elkezdték a kiserdő mellett erre rendőrök jöttek . Normálisak voltak, annyit kértek a fényeket kapcsolják le mert szóltak a leszálló gépek pilotái . Nagyon mély már a kiserdőnél a homok . Quad is akadt meg . Alapjában amúgy jó zene volt .
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 09. 01. kedd 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren mostanában valaki?
Most Kondorosinál?
szivesen benne lenek
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2026. 09. 01. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp most?

nyulipaar

Sasha