Jóreggelt! Kinézek a fancsikához 10 óra körül, hölgyet esetleg párt keresnék diszkréten!
írj privátban
írj privátban
Sziasztok! Aktív partnert keresek a mai napra, Veszprémben és környékén. Csak irányíts, én bármit megteszek
Helo! Egy különleges kis kalandra adom a fejemet. Párom azt mondja nem merem kipróbálni milyen ha egy pasi leszop. Hetero vagyok ! Eddig
. Nyilván kis szexjáték ez kettőnk között de így MOST keresek egy normális bi palit aki bekapná a farkam. Csak most csak itt
. Nyilván kis szexjáték ez kettőnk között de így MOST keresek egy normális bi palit aki bekapná a farkam. Csak most csak itt
Sziasztok!
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
50 éves, sportos ,valóban 23-cm cerka
Keresem azt a budapesti nőt akivel lehet pl viberen beszélgetni ,alkalmanként találkozni !
50 éves, sportos ,valóban 23-cm cerka
Pasi van kint a reptéren?
Párral találkoznék Budapesten és környékén!
Sziasztok. Van kint pár a reptéren? Mi kint vagyunk
Ázsiai lánnyal, nővel ismerkednék!!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
(Ez egy válasz Miért ne 1028 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sztorno. Nem tudok menni. Jövő héten írok, mikor és hova tudnék menni.
Sztorno. Nem tudok menni. Jövő héten írok, mikor és hova tudnék menni.
Keresnék most estére egy bi fiút akivel kölcsönösen kivernénk a farkunkat . Autós kaland is lehetséges de hely is megoldható !
Valaki van a repteren vagy a szepvolgyin?
Reptérnél most méretes pasi??
Holnap (vasárnap) délelőtt 10 után megyek a Dunakeszi Penny-be. Utána van egy kevés időm, hogy kocsiban... Ha érdekel, írj üzenetet.
Most valaki szépvölgyi?
Párom belement ,hogy egy számára szimpatikus bi fiúnak kiverje a farkát velem és természetesen a srác közbe nekem. Ehhez keresnék egy sportosabb srácot . Csomád. Adatlap és kép szükséges és bi legyél . Köszi
Ma is jó volt a buli a reptérnél. Mint mindig!
Reptéren nagyfarkú pasi???
Párszor felnéztem oda, de soha nem volt senki, bár mondanám azt , hogy lyukra futottam.
(Ez egy válasz Bisexutazo40 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 19:08
Hali! Fel 8 után tervez menni valaki esetleg a Szépvölgyire?

nyulipaar

faresz26