Nő vagy pár orálra-szexre ma? Fogadni is tudlak
Ma délután budapesten a népligetben , lefüggönyözött autóbuszban, egy kis kalandozás? A hátsó ülésen akár egy finom masszázs. Hölgyek párok.
A lényeg hogy jól érezték magukat! Szokott ott föleg nyáron a 35-40 fok meleg idöben vagyis este jó kellemes kalandok kialakultak ott!
(Ez egy válasz Krisztián69 üzenetére (tegnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:36
(Ez egy válasz Krisztián69 üzenetére (tegnap 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Srácok voltak ès tènyleg mind átèlèssel csinálta. Mint egy rendezett felnőtt film. Annyira átèlèssel csinálták, hogy a kocsik közben jöttek mentek mellettük.
Valaki Alsónémedi és környékéről??
Hátul volt a körforgós résznél? Tegnap délután?
tegnap 12:36
Srácok voltak ès tènyleg mind átèlèssel csinálta. Mint egy rendezett felnőtt film. Annyira átèlèssel csinálták, hogy a kocsik közben jöttek mentek mellettük.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:37
Hello. És hetero gruppen volt? Nö szereplöt rendezték többen?.,Vagy a kiserdöben ahol a melegek szoktak.lenni ott volt az akció? De a reptér az erröl szól az egy dogging hely nem meglepö aki ott akar szexelni vagy többesezni!
Sziasztok!
Ma esti kaland Budapest és környékén?
Ma esti kaland Budapest és környékén?
Most reptèren pasi? Verd a farkad leszoplak
Szegeden keresek férfit ma estére pàrommal vagy nélkűle is ok
Hello. És hetero gruppen volt? Nö szereplöt rendezték többen?.,Vagy a kiserdöben ahol a melegek szoktak.lenni ott volt az akció? De a reptér az erröl szól az egy dogging hely nem meglepö aki ott akar szexelni vagy többesezni!
(Ez egy válasz Krisztián69 üzenetére (tegnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:28
Eddig csak hallottam de most láttam is a reptèr mögötti rèszen egy öt fős gruppent. Hárman rendeztek kettőt. Nagyon komoly volt! Tènyleg működik ott is minden.
Sziasztok izgalmas szituacio, szivesen talalkoznek. Sajnos nem vagyok fiatalabb, 50 de jo karban, csereben megbizhato es normalis, fiatalos. Varom h irjatok. Balazs
(Ez egy válasz Lazakalandok üzenetére (tegnap 02:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 02:15
Most kukkolnánk - ,néznénk egy fiatalabb férfi farokverését . Kocsiban , mi az első üléséről néznénk ahogy te a hátsó ülésen játszol magaddal. Párom az én cerkámat verné közben és ha szimpatikus vagy akkor a tiedet is.
Fiatalabb ,normál testalkatú partnert keresnénk rá. Gödöllőtől 12-14 percre leszünk.
Fiatalabb ,normál testalkatú partnert keresnénk rá. Gödöllőtől 12-14 percre leszünk.
Eddig csak hallottam de most láttam is a reptèr mögötti rèszen egy öt fős gruppent. Hárman rendeztek kettőt. Nagyon komoly volt! Tènyleg működik ott is minden.
Sziasztok. Keresnék Kecskemét és kkr, utazni tudok. Helyem is van.
Most valaki Vecsésen autóban? Maszti és szopás??
Szombathely környékén kalandoznék....
Sziasztok. Ma délután Győr és környékén?
Hello. Most keresek budapesten hàrmashoz ràèrő pàrt.
Egy hölgyet keresnénk aki orálisan kielégítene vagy csak kiverné a farkam párom előtt .
Párom az első ülésről “kukkolná” a kalandot.
Kor- alkat mellékes de ápoltság,diszkréció fontos.
Párom az első ülésről “kukkolná” a kalandot.
Kor- alkat mellékes de ápoltság,diszkréció fontos.
Valakit Győrben leszopni? Helyem van
Szia!
Monor mostanában?..
Monor mostanában?..

nyulipaar

krisz0720
Sofi