tudod a bő elég kínos tud lenni, ha ülsz a buszon és a rezgéstől meg egy jó nő látványától feláll és maga a nadrágod is bőfazonú, akkor elég ciki mikor fel kell állni, mert le akarsz szállni. ilyenkor próbálhatod igazgatni, de ha észre veszik akkor azt kiabálják, hogy szatír!
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 14:23
Szia!
Bár ezt nem írtam, de szerintem boxerből mind a két fajta (passzentos és bővebb) jól néz ki!
Bár ezt nem írtam, de szerintem boxerből mind a két fajta (passzentos és bővebb) jól néz ki!
Szia!
Bár ezt nem írtam, de szerintem boxerből mind a két fajta (passzentos és bővebb) jól néz ki! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 14:13
Bár ezt nem írtam, de szerintem boxerből mind a két fajta (passzentos és bővebb) jól néz ki! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
na én boxert hordok, de a passzentosat! tudod ha az ember, a férfi ráűl a saját pöcsére, akkor mindjárt olyan alsó mellett dönt, ami passzentos és tartja a szerszámot! :)
na én boxert hordok, de a passzentosat! tudod ha az ember, a férfi ráűl a saját pöcsére, akkor mindjárt olyan alsó mellett dönt, ami passzentos és tartja a szerszámot! :)
Szerintem a tanga totál férfiatlan. Szörnyű látvány egy pasin... Amúgy pont ilyen véleménnyel vagyok a hagyományos fecskealsóról is.:P Szerintem a boxer az, ami igazán szexi! Nem is beszélve arról, hogy se a fecske, se a tanga nem egészséges, mert a testhez szorítják a golyszlikat, ott pedig túl meleg van nekik.
Érdekes nick ebben a fórumban!?
(Ez egy válasz Mondeo94 üzenetére (2007. 02. 22. csütörtök 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 22. csütörtök 13:39
Elég elgondolkotattó 1 féfin a tanga.Akkor már hordjon nylon harisnyát is az illető.
Elég elgondolkotattó 1 féfin a tanga.Akkor már hordjon nylon harisnyát is az illető.
a tanga maradjon a csajoknak,a ferfiaknak boxer kell!!!!
hát nekem nem jön be, én biztosan nem húznám fel
Én nem tartom szegszisnek a férfi tangát,hozzáteszem a párom felse venné.
Én egyszer kaptam egyet ajándékba
Va
napra,kb.addig tudtam elviselni,amíg a lány lehúzta rólam.A szájával!Utána megmondtam Neki,hogy nem volt túl jó ötlet.Kis sértődés volt belőle,de helyre hoztuk a hangulatot!
alf
le alf
nt alf
in
Imádom a tangát. 5 éve rendszeresen viselem, nyárom mini tangában járok. Kurva jó. A strandon meg a legjobb. Nem vagyok buzi, de jó viseletnek tartom.Kurva jó.
semmikep sem vennék fel tangát,az a csajoknak valo!lehet h ha hordanám egy heig,megszoknám,de valahogy nem akarom kiprobálni,maradok a boxernál!
Én biztos, hogy nem vennék fel tangát, azt inkább meghagyom a csajoknak. Legalább nekik még jól is áll.
2éve csak tangában járok.Nyáron csupány pár néhgyzetcentiméterben. A barátnom imádja. Nekem is nagyon tetszik. Sokkal szabadabnak érzem magam.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2006. 12. 22. péntek 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 22. péntek 14:50
En is szeretem a tangát.Peig sosem voltam buzi.Kellemes viselet.
En is szeretem a tangát.Peig sosem voltam buzi.Kellemes viselet.
éles kritikák, ércelődések, mindenki véleményében látok igazságot (is). Talán sokan kicsit ódzkodnak e "új divattal" szembe...
Miért buzis? A csajoknak tetszik. A buzik meg azért nem veszik fel mert buzis. :)
undorítóóóóó
kössz tom de engem irritál ez a sok töklámpa
fúúú ba***a meg...
áááá soha nem venném fel!
talán
boxer a király!!!
áááá soha nem venném fel!
talán
ré
.... iszonyat alf
sz alf
eg alf