Találtam egy péniszpumpás képet,felraktam a kismalacra.
Milyen érzést vált ki a pumpálás? El lehet tőle pl élvezni? Vagy miért okozott igazi meglepetést a párodnak? Szerinted érdemes megvenni? Semmi bajom se a méretemmel, se az erekciómmal, csupán kíváncsi vagyok milyen érzés.
(Ez egy válasz Frenki6240 üzenetére (2006. 09. 28. csütörtök 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 28. csütörtök 18:57

Olvasom a fórumot, és látom ez a topic majdhogynem meghalt. Valóban mindenki sunyít aki, használja vagy kipróbálta, vagy nem jár a goldengatera.Valamikor én is vettem egyet kíváncsiságból. Természetesen ki is próbáltam a hatását, nem mintha bármi gondom lenne a potenciámmal, de az ember kíváncsi természetű legalább is én az vagyok. Na szóval a tapasztalatok:
1. kellékek: péniszpumpa, sikosító
2. jöhet a művelet - ha nem tudod hogyan kell használni a dobozára részletesen le van rajzolva -valóban úgy ahogy BLUETOOTH1981 írja, ráhúzod a brokira és pumpálod. Ez fordítottan mükszik mint a klasszikus vérnyomásmérő csak fordítva. A levegőt nem nyomja a pumpa, hanem kiszívja a hengerből azaz vákumot hoz létre, ami lehetővé teszi a broki jobb vérellátását. Így vérrel telített lesz, minek hatására növeli térfogatát.Ennek a pumpának a pontenciához szerintem semmi köze nincs, csak a telítetségből kifolyólag egy kicsit használható lesz. Úgy is jellemezhetném hogy nem hajókötél, amit csak húzni lehet de tolni nem, ebben az esetben a kötél kissé megfagyott. Lassan óvatosan meglehet próbálni tolni is.
3.igazi meglepetés - ha jó a potenciád és egy kicsit még rásegítesz a pumpával is, akkor okozhatsz a párodnak igazi meglepetést .
1. kellékek: péniszpumpa, sikosító
2. jöhet a művelet - ha nem tudod hogyan kell használni a dobozára részletesen le van rajzolva -valóban úgy ahogy BLUETOOTH1981 írja, ráhúzod a brokira és pumpálod. Ez fordítottan mükszik mint a klasszikus vérnyomásmérő csak fordítva. A levegőt nem nyomja a pumpa, hanem kiszívja a hengerből azaz vákumot hoz létre, ami lehetővé teszi a broki jobb vérellátását. Így vérrel telített lesz, minek hatására növeli térfogatát.Ennek a pumpának a pontenciához szerintem semmi köze nincs, csak a telítetségből kifolyólag egy kicsit használható lesz. Úgy is jellemezhetném hogy nem hajókötél, amit csak húzni lehet de tolni nem, ebben az esetben a kötél kissé megfagyott. Lassan óvatosan meglehet próbálni tolni is.
3.igazi meglepetés - ha jó a potenciád és egy kicsit még rásegítesz a pumpával is, akkor okozhatsz a párodnak igazi meglepetést .
én kaptam a páromtól -kipróbáltuk -fantasztikus
Vettem, kiprobaltam....nem jott be..ki is dobtam...
Hát nem sok minden derült ki a gépezetről
valaki használja rendszeresen???

Kíváncsi voltam milyen eredményt lehet elérni,a sok vakító reklám ellenére,hatalmasra duzzad a makkom az erek szét akarnak durranni vastagabb lesz, ám de ez benne a vakítás mert csak pillanatnyi illúzió az egész!Úrtársaim,használni kell tudni ami van,nem de

Azoktól várnék üzenetet akik használják és pozitív tapasztalataik vannak a péniszpumpával kapcsolatban.
Valóban keményebb lesz? Meddig tart a hatás? stb.
Köszönöm
Valóban keményebb lesz? Meddig tart a hatás? stb.
Köszönöm
Nekem bejott, majd nezzetek meg a sorozatom!
Felesleges pénzkidobás, mint a növelő bogyók... Nulla értelme van mindkettőnek.
Fiúk, azt kell használni, amit adott a természet!
Béküljetek ki a helyzettel.
Fiúk, azt kell használni, amit adott a természet!

Igen szerintem is. De azért egy extra méret, szerintem minden csaj fantáziáját megmozgatja néha. Próbáljatok ki egy péniszköpenyt nálunk mindkettőnknek bejött.
Brutálisat szexeltünk.

Péniszköpeny valóban jó cucc!!
Azt én is ajánlom, nem drága, és tényleg nagyot dob az élvezeteken.
Péter, megkérdezhetem,hogy mekkora az a bizonyos testrészed?

Péter, megkérdezhetem,hogy mekkora az a bizonyos testrészed?

16 cm, de ha rajt van a köpeny akkor 21+ a vastagság és naná hogy fekete
bár az asszony nem szereti a BBC-t de mikor megleptem vele, bejött neki.

ezt én is ki próbálom!
Nekem volt egy péniszpumpám. Rendszetes használat után tapasztalható maradandó változás. Én úgy használtam, hogy az asszony nem tudott róla és észrevette a változást. " ez nőtt!" Hosszra nem mondhatnám, de átmérőben biztos!
(Ez egy válasz DEVIL üzenetére (2014. 01. 06. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 06. hétfő 21:34

Kíváncsi voltam milyen eredményt lehet elérni,a sok vakító reklám ellenére,hatalmasra duzzad a makkom az erek szét akarnak durranni vastagabb lesz, ám de ez benne a vakítás mert csak pillanatnyi illúzió az egész!Úrtársaim,használni kell tudni ami van,nem de

Nekem van egy komolyabb pumpám, érdemes kipróbálni. Képek láthatók.
Én nem láttam sok változást . Amikor használtam akkor átmenetileg vastagabb lett.
Nekem is volt , a kukaban landolt, igazabol nem penisznovelesre talaltak ki hanem olyan ferfiaknak akiknek merevedesi problemajuk van.Az elejen meg elveztem, aztan rauntam, nincs merevedesi gondom, csak kivancsisagbol vettem es probaltam ki, hat.....a kelloen vastag (atlagnal vastagabb) szerszamom hasznalatkor durvan vastag lett, neha meg is hokkentem annyira...
van ,vegyes érzelmek ,tapasztalatok.szívesen megosztom tapasztalataimat, írjatok ,kérdezzetek válaszolok!
Miért nem írod le itt? Azért lenne ez a topic.
Sosem értem (sejtésem van), hogy egyesek miért privátban akarnak megosztani mindent. Ez is valami fétish? (Ez egy válasz sucal üzenetére (2016. 12. 27. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 27. kedd 20:56
Sosem értem (sejtésem van), hogy egyesek miért privátban akarnak megosztani mindent. Ez is valami fétish? (Ez egy válasz sucal üzenetére (2016. 12. 27. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

van ,vegyes érzelmek ,tapasztalatok.szívesen megosztom tapasztalataimat, írjatok ,kérdezzetek válaszolok!
Szia! Sejtésed nem helytálló, azért nem írtam itt mert úgy gondoltam -lehet rosszul ,hogy nem azt írom amire esetleg kíváncsiak volnának a GG társak, konkrét kérdésekre szerettem volna válaszokat adni itt , feltéve ha tudok. További szép napokat mindenkinek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 28. szerda 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 28. szerda 11:51
Törölt felhasználó (69371)
VIP

Miért nem írod le itt? Azért lenne ez a topic.
Sosem értem (sejtésem van), hogy egyesek miért privátban akarnak megosztani mindent. Ez is valami fétish?
Sosem értem (sejtésem van), hogy egyesek miért privátban akarnak megosztani mindent. Ez is valami fétish?