Sziasztok.Ha valaki használt már ilyet, vagy van (Normális)véleménye a témában légyszi írjon.
Szerintem ez egy angol szöveg nem éppen szerencsés fonetizálása : Pane is Poompay. Vagyishogy: Hannibál azelőtt kapus volt.....Oops, ez egy másik, no: " A te kenyered Pompey." Vagy Poppey kenyere a spiné...ö...ö...a spenót???? Nemkivánt törlendő!

Nézd meg a Szex, Csajok, Ibiza c. filmet...
Abban ilyenbe ragasztják bele a főhős parkát... (Ez egy válasz cameramann üzenetére (2006. 02. 28. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 28. kedd 09:24
Abban ilyenbe ragasztják bele a főhős parkát... (Ez egy válasz cameramann üzenetére (2006. 02. 28. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.Ha valaki használt már ilyet, vagy van (Normális)véleménye a témában légyszi írjon.
Hogy gillotin a rovatnak??? Á, dehogy: az "átlagpénisz", minden ésszerű érv ellenére még mindig él!

Igen! Párom mondta a minap: " -Te szexoFIL, Ó - ZOO!!!! -, FUSs!!!!

Nekem csak autópumpám van
de jó nehéz vele pumpálni!

sszem ezt hívják VEp készüléknek is...
(Vákuummal elért potenciál)
(Vákuummal elért potenciál)
Na, ugye megmondtam!

Azért tiltották ki,mert elmebeteg,nem birt már megint a pofával,infester kirugta már vagy 25-ször,ő a csúcstartó kirugottak közzül!
Baromvásár. Lókupec adja el a vak lovát. Siker. Kipróba! Ló fejjel neki a villanyoszlopnak! Te kupec, ez a ló vak! A' nem, instállom, csak igen bátor!

Kipróbálnám én is, amugy milyen érzés??
Hát nem tudom.Most azt írjátok h aki használja az sunyít.Miért?Nagyon sokféle segédeszköz kapható már és ez csak egy a sok közül.Az sem biztos h aki használja esetleg kisebb mérettel rendelkezik.
Kollégák,olyan pumpa is van, amivel kissebbiteni is lehet?

"Klozetka"! nem kéne minden topikot szét-cseszni!
Inkább pumpáld te is azt a kopasz pöcsödet.
Inkább pumpáld te is azt a kopasz pöcsödet.

Hogy müködik ez egyáltalán? Rá kell huzni a brokira és pumpálni???
Nnnnnna.Mivel nem volt olyan aki érdemben hozzászólt volna,értem ezalatt a tapasztalatot,kénytelen vagyok elmenni aztán beszerezni egyet.Majd rakok fel képet ha pozitív a dolog:-)))))
Olvasom a fórumot, és látom ez a topic majdhogynem meghalt. Valóban mindenki sunyít aki, használja vagy kipróbálta, vagy nem jár a goldengatera.Valamikor én is vettem egyet kíváncsiságból. Természetesen ki is próbáltam a hatását, nem mintha bármi gondom lenne a potenciámmal, de az ember kíváncsi természetű legalább is én az vagyok. Na szóval a tapasztalatok:
1. kellékek: péniszpumpa, sikosító
2. jöhet a művelet - ha nem tudod hogyan kell használni a dobozára részletesen le van rajzolva -valóban úgy ahogy BLUETOOTH1981 írja, ráhúzod a brokira és pumpálod. Ez fordítottan mükszik mint a klasszikus vérnyomásmérő csak fordítva. A levegőt nem nyomja a pumpa, hanem kiszívja a hengerből azaz vákumot hoz létre, ami lehetővé teszi a broki jobb vérellátását. Így vérrel telített lesz, minek hatására növeli térfogatát.Ennek a pumpának a pontenciához szerintem semmi köze nincs, csak a telítetségből kifolyólag egy kicsit használható lesz. Úgy is jellemezhetném hogy nem hajókötél, amit csak húzni lehet de tolni nem, ebben az esetben a kötél kissé megfagyott. Lassan óvatosan meglehet próbálni tolni is.
3.igazi meglepetés - ha jó a potenciád és egy kicsit még rásegítesz a pumpával is, akkor okozhatsz a párodnak igazi meglepetést .
(Ez egy válasz cameramann üzenetére (2006. 03. 02. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 02. csütörtök 08:37
1. kellékek: péniszpumpa, sikosító
2. jöhet a művelet - ha nem tudod hogyan kell használni a dobozára részletesen le van rajzolva -valóban úgy ahogy BLUETOOTH1981 írja, ráhúzod a brokira és pumpálod. Ez fordítottan mükszik mint a klasszikus vérnyomásmérő csak fordítva. A levegőt nem nyomja a pumpa, hanem kiszívja a hengerből azaz vákumot hoz létre, ami lehetővé teszi a broki jobb vérellátását. Így vérrel telített lesz, minek hatására növeli térfogatát.Ennek a pumpának a pontenciához szerintem semmi köze nincs, csak a telítetségből kifolyólag egy kicsit használható lesz. Úgy is jellemezhetném hogy nem hajókötél, amit csak húzni lehet de tolni nem, ebben az esetben a kötél kissé megfagyott. Lassan óvatosan meglehet próbálni tolni is.
3.igazi meglepetés - ha jó a potenciád és egy kicsit még rásegítesz a pumpával is, akkor okozhatsz a párodnak igazi meglepetést .
(Ez egy válasz cameramann üzenetére (2006. 03. 02. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Nnnnnna.Mivel nem volt olyan aki érdemben hozzászólt volna,értem ezalatt a tapasztalatot,kénytelen vagyok elmenni aztán beszerezni egyet.Majd rakok fel képet ha pozitív a dolog:-)))))
a punci pumpa hogy müködik? mert vettem egyet de felpumpálom vele és utána vissza áll az eredeti helyzetébe. mennyi ideig kell rajta hagyni? Teljesen ki kell szívni?
Én a péniszpumpával kb 10 percig szívatom. Akkor tartós a hatás. Próbáld ki te is addig!
Aztán mutasd meg a végeredményt! (Ez egy válasz Ribanc15 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 14:57
Aztán mutasd meg a végeredményt! (Ez egy válasz Ribanc15 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

a punci pumpa hogy müködik? mert vettem egyet de felpumpálom vele és utána vissza áll az eredeti helyzetébe. mennyi ideig kell rajta hagyni? Teljesen ki kell szívni?