Szerintem ha találsz ott annyi pasit, aki hajlandó a feleségedre ráélvezni a körszínpadon, nem lesz senkinek kifogása, csak legyen alattatok lepedő
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (tegnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:32
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (tegnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Kiváncsiak vagyunk, párommal voltunk párszor TikTakban, eléggé megtetszett a hely. Elgondolkodtunk egy olyan dolgon, imádjuk a bukkaket, vajon ott össze lehetne hozni? Egyfelől vannak olyan párok akik egy swinger helyen ilyenben benne lennének, másfelől a hely tulaja elutasítaná? Építő jellegű hozzászólást szívesen veszünk.
köszönjük
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (tegnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:46
A szerdai nappali partin átlagosan 42.5 fó szokott lenni. Egyik alkalommal jó buli jön össze, mert a vidámak vannak, a másik alkalommal nem annyira jó, mert a fapofák érkeztek meg. Ez mindig változó, mint ahogyan a társaság összetétele is.
A szerdai nappali partin átlagosan 42.5 fó szokott lenni. Egyik alkalommal jó buli jön össze, mert a vidámak vannak, a másik alkalommal nem annyira jó, mert a fapofák érkeztek meg. Ez mindig változó, mint ahogyan a társaság összetétele is.
(Ez egy válasz Summertime üzenetére (2026. 07. 10. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 10. péntek 18:35
Sziasztok!
Szerda napközben milyen szokott lenni a paradise? Hányan szoktak lenni?
Hát szerintem, a "milyen szokott lenni" kérdésre, nem lehet konkrétan válaszolni. (max az tudhatná ezt, aki minden héten ott van, olyan meg szerintem nincs).
Minden buli más és más. Mi is mások és mások vagyunk. Buliról bulira a többi ember is más és más.
Én azt írtam, nekünk jó volt. Mi a garancia, hogy neked is jó lesz?
Írhatom, amikor mi voltunk 27,2 fő volt jelen. De, hogyan értelmezzem, hogy mennyien szoktak lenni?
Kb két lehetőség közül választhatsz, elmész és lesz, ami lesz vagy nem mész el és akkor semmi nem lesz.
Ha cinikus akarok lenni, akkor azt mondom, hogy a délelőtti lehetőségek közül tutira a Paradise a legjobb választás, tekintve nincs más
(Viszont korábban volt több másik lehetőség és mégis ez maradt csak)
(Ez egy válasz Summertime üzenetére (tegnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:05
Minden buli más és más. Mi is mások és mások vagyunk. Buliról bulira a többi ember is más és más.
Én azt írtam, nekünk jó volt. Mi a garancia, hogy neked is jó lesz?
Írhatom, amikor mi voltunk 27,2 fő volt jelen. De, hogyan értelmezzem, hogy mennyien szoktak lenni?
Kb két lehetőség közül választhatsz, elmész és lesz, ami lesz vagy nem mész el és akkor semmi nem lesz.
Ha cinikus akarok lenni, akkor azt mondom, hogy a délelőtti lehetőségek közül tutira a Paradise a legjobb választás, tekintve nincs más
(Viszont korábban volt több másik lehetőség és mégis ez maradt csak)
(Ez egy válasz Summertime üzenetére (tegnap 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi a választ!
nyilván ebben igazad van!
Viszont valamiért azt látom, hogy senki sem ír konkrétat, ahogy te sem és ez volt a gyanús nekem.
Viszont valamiért azt látom, hogy senki sem ír konkrétat, ahogy te sem és ez volt a gyanús nekem.
Sziasztok. Kiváncsiak vagyunk, párommal voltunk párszor TikTakban, eléggé megtetszett a hely. Elgondolkodtunk egy olyan dolgon, imádjuk a bukkaket, vajon ott össze lehetne hozni? Egyfelől vannak olyan párok akik egy swinger helyen ilyenben benne lennének, másfelől a hely tulaja elutasítaná? Építő jellegű hozzászólást szívesen veszünk.
köszi a választ!
Viszont valamiért azt látom, hogy senki sem ír konkrétat, ahogy te sem és ez volt a gyanús nekem. (Ez egy válasz HotCoupleBp üzenetére (tegnap 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:43
Viszont valamiért azt látom, hogy senki sem ír konkrétat, ahogy te sem és ez volt a gyanús nekem. (Ez egy válasz HotCoupleBp üzenetére (tegnap 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan lesz, amilyenné teszed
Ha összegyűlik 100 fapofa, akkor szar, ha összegyűlik 10 vidám ember, akkor jó
Mi pár alkalommal voltunk, akkor jó volt
Mi pár alkalommal voltunk, akkor jó volt
igen, a swinger klubba főként a
tegnap 09:42
ti
lányok járnak.
(Ez egy válasz kereső 88 üzenetére (tegnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ni
Sziasztok! Ilyen klubokba szoktak járni
ti
lányok 20-30 as lányok vagy ez inkább az idősebbek bulija? Mi a tapasztalat?
alf
ni
Olyan lesz, amilyenné teszed
Mi pár alkalommal voltunk, akkor jó volt (Ez egy válasz Summertime üzenetére (2026. 07. 10. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 10. péntek 18:35
Mi pár alkalommal voltunk, akkor jó volt (Ez egy válasz Summertime üzenetére (2026. 07. 10. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sziasztok! Ilyen klubokba szoktak járni
ti
lányok 20-30 as lányok vagy ez inkább az idősebbek bulija? Mi a tapasztalat?
alf
ni
Sziasztok!
Azért nem tudsz róla mert elvileg nem nyilvános, Facebook csoport van.
(Ez egy válasz Ocsisajt40 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 08. szerda 18:22
És eláruljátok hol van ez a hely? Itt lakom a közelben és nem tudok róla. Köszönöm
Kaphatok segítséget, hogy hol ez a klub, hol, hogy talàlom meg? Köszi
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 08. szerda 19:11
Törölt felhasználó június 23-i bejegyzésére reagálva, azt lehet mondani fele igaz, fele nem. Mint az ottani bulikon rendszeresen megforduló páros, kijelenthetjük, hogy a nőkkel kapcsolatos észrevétel igaz, Szentkirályon (is) valóban rendszeresen megfordulnak "nagyétvágyú" hölgyek, a megjelenő szóló férfiak nem kis elégedettségére, örömére. Lehet vannak közülük. akik óvszer nélkül szexelnek, de nem mindenki. S mi nem is erre figyelünk. Ez rájuk tartozik. Senki számára sem kötelező a gumi használata, de nem is tiltott. Ám a lényeg: a buli szervezői mindent megtesznek a kultúrált együttlétekért, és a biztonságért. A szobák tiszták, bőségesen ellátottak óvszerrel, a tisztálkodási lehetőség (zuhany) minden szobához adott. A bejegyzés másik fele ugyanakkor erős kételyeket támaszt bennünk, tehát cáfolandónak érezzük. Milyen ismerősök panaszkodhattak neki, mikor mindössze kétszer járt ott saját bevallása szerint. Mi senkitől nem hallottunk arról, hogy bárkinek is egészségügyi panaszai lettek volna a buli után. Mindenki a maga életének kovácsa! Ha használtak volna a rendelkezésre álló óvszerből, nem lehetne okuk panaszra. Ez erősen lejárató szándékú bejegyzés így ebben a formában. Akinek nem inge, ne vegye magára! De, akinek inge, az öltözködjön már fel végre!
Törölt felhasználó június 23-i bejegyzésére reagálva, azt lehet mondani fele igaz, fele nem. Mint az ottani bulikon rendszeresen megforduló páros, kijelenthetjük, hogy a nőkkel kapcsolatos észrevétel igaz, Szentkirályon (is) valóban rendszeresen megfordulnak "nagyétvágyú" hölgyek, a megjelenő szóló férfiak nem kis elégedettségére, örömére. Lehet vannak közülük. akik óvszer nélkül szexelnek, de nem mindenki. S mi nem is erre figyelünk. Ez rájuk tartozik. Senki számára sem kötelező a gumi használata, de nem is tiltott. Ám a lényeg: a buli szervezői mindent megtesznek a kultúrált együttlétekért, és a biztonságért. A szobák tiszták, bőségesen ellátottak óvszerrel, a tisztálkodási lehetőség (zuhany) minden szobához adott. A bejegyzés másik fele ugyanakkor erős kételyeket támaszt bennünk, tehát cáfolandónak érezzük. Milyen ismerősök panaszkodhattak neki, mikor mindössze kétszer járt ott saját bevallása szerint. Mi senkitől nem hallottunk arról, hogy bárkinek is egészségügyi panaszai lettek volna a buli után. Mindenki a maga életének kovácsa! Ha használtak volna a rendelkezésre álló óvszerből, nem lehetne okuk panaszra. Ez erősen lejárató szándékú bejegyzés így ebben a formában. Akinek nem inge, ne vegye magára! De, akinek inge, az öltözködjön már fel végre!
(Ez egy válasz Mannerpar üzenetére (2026. 07. 07. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 07. kedd 07:54
Mi voltunk már ott. Nem tudom ki a "törölt felhasználó", de pl amikor mi voltunk, senki nem tiltotta az óvszer használatát. Mi mindig használunk. Ha őszinte akarok lenni, nem is figyeltük ezt a dolgot. Szerintünk semmi baj nincs a hellyel sem és a társasággal sem. Ráadásul swinger szabály h semmi nem kötelező, senkivel nem kötelező.
És eláruljátok hol van ez a hely? Itt lakom a közelben és nem tudok róla. Köszönöm
(Ez egy válasz Mannerpar üzenetére (2026. 07. 07. kedd 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 07. kedd 07:54
Mi voltunk már ott. Nem tudom ki a "törölt felhasználó", de pl amikor mi voltunk, senki nem tiltotta az óvszer használatát. Mi mindig használunk. Ha őszinte akarok lenni, nem is figyeltük ezt a dolgot. Szerintünk semmi baj nincs a hellyel sem és a társasággal sem. Ráadásul swinger szabály h semmi nem kötelező, senkivel nem kötelező.
Múlt pénteken meglátogattuk az Anacondát Rovinjban. Igényes, jó hely, több magyar párral is találkoztunk. Szeretnénk minél előbb visszamenni.
Sziasztok. Veszprémben valóban van swinger klub ?
Szia.Labirintusról van valakinek személyes véleménye élménye hogy milyen a hely ?
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 07. kedd 07:45
Először olvasd végig figyelmesen a bejegyzést! Lehet nem leszel annyira kíváncsi...
Először olvasd végig figyelmesen a bejegyzést! Lehet nem leszel annyira kíváncsi...
(Ez egy válasz Ocsisajt40 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi ez a hely Szentkirályon? Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 06. 23. kedd 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 07:44
Törölt felhasználó (4656825)
Szentkirályon nem tudom mennyien jártak már az utobbi időben,de van egy olyan tapasztalatom hogy ott van 3-4 standard csaj aki a nagyétvágyuak közé tartozik, az a sorba jönnek a pasik egy akcióba.Töben panaszkodtak már ismerőseim utána hogy nem volt rendben minden mikor hazamentek,Gondolok itt Én kátszer voltam ott de tényleg nagyon merész egy társulat hogy gumi nélkül van letolva 4-5 pasi utána meg ez üjra megismételve valamikor 2x 3x is.

amlaa

domino5