Nem tudok linkelni, keress rá az SWLT egyesületre, az ő eseménynaptárukban szerepel február 21-én egy "Totál BI party". Azt nem tudom, hogy kifejezetten melegekre mennyire nyitott egy ilyen buli, pl. te mit csinálnál, ha elkezdenéd szopni a férjet, mire az asszonyka meg téged venne a szájába?
(Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 01. csütörtök 11:46
Köszi szépen a választ. És az a bizonyos évi 1 vagy 2 melyik helyen szokott lenni? Hirdetik nyilvánosan?
Köszi szépen a választ. És az a bizonyos évi 1 vagy 2 melyik helyen szokott lenni? Hirdetik nyilvánosan?
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 01. csütörtök 01:15
Nagyjából 0 az esélyed. Ugyan zárható szobákban bármi megtörténhet, a klubokban alapvetően nem szokás a férfi-férfi szex. Ha kifejezetten meleg helyen sem találsz partnert, sejtheted, milyenek az esélyeid egy swinger klubban.
Néha vannak kifejezetten férfi biszex rendezvények, de ilyenből talán 1-2 van évente.
Néha vannak kifejezetten férfi biszex rendezvények, de ilyenből talán 1-2 van évente.
Nagyjából 0 az esélyed. Ugyan zárható szobákban bármi megtörténhet, a klubokban alapvetően nem szokás a férfi-férfi szex. Ha kifejezetten meleg helyen sem találsz partnert, sejtheted, milyenek az esélyeid egy swinger klubban.
Néha vannak kifejezetten férfi biszex rendezvények, de ilyenből talán 1-2 van évente. (Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 31. szerda 20:09
Néha vannak kifejezetten férfi biszex rendezvények, de ilyenből talán 1-2 van évente. (Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 32 éves meleg férfi vagyok, de egy ideje kíváncsiságból foglalkoztat a férfi-férfi-nő hármas gondolata. Kizárólag olyan, praktikusan biszex másik férfival, akivel én is foglalkozhatok. Jártam már többször a Glory caféban meg mindkét melegszauna nők számára is nyitott rendezvényein, de nem volt szerencsém. Az is igaz, hogy válogatós vagyok (40–45 fölöttiek egyáltalán nem izgatnak, és a pasikból is kizárólag a klasszikusan jóképű, sportos/vékony/izmos (vagy ahhoz közelítő) srácokat keresem), emellett nem igazán vettem a bátorságot még, hogy én magam kezdeményezzek egy párnál. Mivel swingerklubban sosem jártam, érdeklődnék, hogy szerintetek ott mennyire lenne esélye, hogy találjak egy megfelelő párt. Vagy ezek a helyek még inkább a heterók köré szerveződnek, semmint a korábban említett "intézmények"? Megköszönöm, ha akár itt, akár privátban mondtok tanácsokat, hogy találhatnám meg, amit keresek.
Sziasztok! 32 éves meleg férfi vagyok, de egy ideje kíváncsiságból foglalkoztat a férfi-férfi-nő hármas gondolata. Kizárólag olyan, praktikusan biszex másik férfival, akivel én is foglalkozhatok. Jártam már többször a Glory caféban meg mindkét melegszauna nők számára is nyitott rendezvényein, de nem volt szerencsém. Az is igaz, hogy válogatós vagyok (40–45 fölöttiek egyáltalán nem izgatnak, és a pasikból is kizárólag a klasszikusan jóképű, sportos/vékony/izmos (vagy ahhoz közelítő) srácokat keresem), emellett nem igazán vettem a bátorságot még, hogy én magam kezdeményezzek egy párnál. Mivel swingerklubban sosem jártam, érdeklődnék, hogy szerintetek ott mennyire lenne esélye, hogy találjak egy megfelelő párt. Vagy ezek a helyek még inkább a heterók köré szerveződnek, semmint a korábban említett "intézmények"? Megköszönöm, ha akár itt, akár privátban mondtok tanácsokat, hogy találhatnám meg, amit keresek.
A kiszolgálás rendben A többi meg olyan amilyennek csináljuk
(Ez egy válasz mrcpn2 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 30. kedd 19:05
Milyen buli lesz? Sima szombat? Jó mostanában a DL? Vagy 2 éve tuti nem voltunk.
Milyen buli lesz? Sima szombat? Jó mostanában a DL? Vagy 2 éve tuti nem voltunk.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 12. 30. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki merre szilveszterezik?
Inkább nappalira mennénk. Olyankor sokan vannak? Egyedül álló férfi milyen arányban van nappal?
(Ez egy válasz HotCoupleBp üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 10:12
Van zárt és kukkolható rész is.
Fontoljátok meg a Paradiseban a "Kezdők éjszakáját".
Fontoljátok meg a Paradiseban a "Kezdők éjszakáját".
Érdekes kérdés. Minket is érdekelne. Akár nappal is...
(Ez egy válasz FrancyGaben üzenetére (2025. 12. 26. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Van zárt és kukkolható rész is.
Fontoljátok meg a Paradiseban a "Kezdők éjszakáját". (Ez egy válasz páros1975 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 09:23
Fontoljátok meg a Paradiseban a "Kezdők éjszakáját". (Ez egy válasz páros1975 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük az eddigi válaszokat. A Szigetszentmiklósi klubon gondolkodunk a kisebb létszám miatt ami kezdőként inkább fekszik nekünk. Arról tudtok információt? Ott milyen elszigeteltebb részek vannak? Akár zárt, vagy épp kukkolható rész?
Köszönjük az eddigi válaszokat. A Szigetszentmiklósi klubon gondolkodunk a kisebb létszám miatt ami kezdőként inkább fekszik nekünk. Arról tudtok információt? Ott milyen elszigeteltebb részek vannak? Akár zárt, vagy épp kukkolható rész?
30-ara tud valaki bulit valahol?
Azt nem tudom, hogy ma nyitva lesz-e (én arra tippelnék, hogy nem), a mi tapasztalatunk itt van: https://www.goldengate.hu/forum/tema/107342-Swinger-klubok-es-- tapasztalatok/msg22726847#msg22726847
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2025. 12. 26. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 26. péntek 17:38
Sziasztok!
Ma nyitva lesz a DolceVita? Mik a tapasztalatok?
fiatal párként mennénk (25/F, 24/L).
Sziasztok!
Többiek írták mire lehet számítani, csak annyi még hogy annyira sötét/gyenge piros fény van arra, hogy max körvonal látszódik úgy is, szóval nem kell félni hogy mindent látnak. Talán így még izgalmasabb is. De az elején úgy sem nagyon fogtok szexelni vagy ha igen akkor szerintem megjön a merész kedv és nem fog zavarni hogy látnak.
(Ez egy válasz páros1975 üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 25. csütörtök 19:04
Ezt a láncolható sötét sarkot, hogy kell elképzelni? Van ott matrac vagy valami? Azt sem szeretnénk ha túl közel jönnének nézelődők, bár ha kukkolnak az nem baj. Esetleg olyan szoba ahol ablak van függönnyel amit el lehet húzni, hogy belásson aki látni akar minket? Vagy viszonylag átlátszó függönnyel körbevett matrac vagy ágy?
Kb. 3-4 méter széles lehet a lánccal leválasztható "madárfészek", ennél közelebb nem tudnak jönni nézni - és egyébként is elég sötét van ott. Szoktak lenni "csak pároknak" péntekek (nem mindegyik ilyen!), lehet, hogy azt érdemes megnézni.
(Ez egy válasz páros1975 üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 25. csütörtök 19:04
Ezt a láncolható sötét sarkot, hogy kell elképzelni? Van ott matrac vagy valami? Azt sem szeretnénk ha túl közel jönnének nézelődők, bár ha kukkolnak az nem baj. Esetleg olyan szoba ahol ablak van függönnyel amit el lehet húzni, hogy belásson aki látni akar minket? Vagy viszonylag átlátszó függönnyel körbevett matrac vagy ágy?
A Tik-Takban extra szilveszteri buli lesz (extra belépőárral), az early bird belépőről már le is csúsztál. Szerintem szombaton hívd végig a klubokat, hol van egyáltalán hely...
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 25. csütörtök 21:08
Sziasztok. Szilveszterkor melyik klubba érdemes menni Pesten?
Köszönjük szépen.
(Ez egy válasz maxim üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 25. csütörtök 19:47
Természetesen van matrac.Szoba amiben ketten vagy esetleg többen el tudtok vonulni az igy direkt nincsen,de ha el húzzátok a láncot akkor senki sem fog zavarni benneteket,csak megfelelő távolságból nézni.Menjetek nyugodtan,jól fogjátok érezni magatokat.A hely tiszta,a tulajok barátságosak és az ott lévők is rendben vannak,Jó szórakozást nektek!
Club Paradise(Szigetszentmiklós) ajánljuk! Eddig nem csalódtunk benne, most egy igen nagy partyval készülnek a házigazdák
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2025. 12. 25. csütörtök 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 25. csütörtök 21:08
Sziasztok. Szilveszterkor melyik klubba érdemes menni Pesten?

amlaa

MadMaus