Ha szivesen utaztok,akkor a 3Majomban is kisebb lètszamú bulik vannak,ott is tudtok aludni.Sok kezdő választja első bulinak.Ha bizonytalanok vagytok,vagy tartasz a befeszülèstől,akkor ott ebből mèg senki nem csinált ügyet.Ajanlom indulásnak.Vannak rutinos versenyzők is,akiket akár meg is tudtok nèzni,ha nem is szálltok be.
(Ez egy válasz erezseo üzenetére (2026. 01. 03. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 16:56
Sziasztok! Pècs környékén van olyan swinger klub ami nem nagy fő létszámmal működik? Párommal szívesen nyitnánk kicsit csak még nem tudjuk hogy. Ő nagyon nyitott, igazából az ő ötlete volt, hogy vegyünk be egy harmadik félt. Én félek,hogy leblokkolok, hogy mégsem fog menni, ezért gondoltam,hogy ellátogathatnánk egy klubba ahol talán a hely és a hangulat kicsit feloldja a bennem lévő gátlásokat, de 40-50 főt már kicsit soknak érzem. Köszönöm!
Köszönjük!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2026. 01. 03. szombat 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 18:59
Sziasztok! Esetleg a Swinger Club Intimission - Mohács. Erre keressetek rá!
Sziasztok! Esetleg a Swinger Club Intimission - Mohács. Erre keressetek rá!
(Ez egy válasz erezseo üzenetére (2026. 01. 03. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 03. szombat 16:56
Sziasztok! Pècs környékén van olyan swinger klub ami nem nagy fő létszámmal működik? Párommal szívesen nyitnánk kicsit csak még nem tudjuk hogy. Ő nagyon nyitott, igazából az ő ötlete volt, hogy vegyünk be egy harmadik félt. Én félek,hogy leblokkolok, hogy mégsem fog menni, ezért gondoltam,hogy ellátogathatnánk egy klubba ahol talán a hely és a hangulat kicsit feloldja a bennem lévő gátlásokat, de 40-50 főt már kicsit soknak érzem. Köszönöm!
Sziasztok
Itt a szegedi majom klubról valakinek tapasztalata?
Itt a szegedi majom klubról valakinek tapasztalata?
A CP-t mint helyszínt én is ajánlom. Azok alapján viszont, amit az előzményekben megfogalmaztatok, nem a szerda nappali party lenne véleményem szerint a legjobb választás számotokra! Azokon ugyanis többségében vannak a több pasis felállásokat is kedvelők (persze nem kizárólagosan), ergo olyankor kellenek és többen vannak a szóló pasikból is.Szóval ezzel számoljatok! A napközbeni buli végeztével van mondjuk még egy szaunaprogram is, ha nem akartok nagyon belecsúszni az éjszakába, vagy leginkább az a program, amit a HotCouple-ék is ajánlottak.
(Ez egy válasz páros1975 üzenetére (2025. 12. 29. hétfő 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 29. hétfő 15:19
Inkább nappalira mennénk. Olyankor sokan vannak? Egyedül álló férfi milyen arányban van nappal?
Privát buli igen.
(Ez egy válasz LK-pár üzenetére (2026. 01. 02. péntek 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Györ környékén van Swingers?
Szia melyikbe voltatok mi is gondolkodunk róla
(Ez egy válasz Buszoscsajos üzenetére (2026. 01. 02. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 02. péntek 11:04
Sokszor mentem az aktuális párommal swingerbe, és csak pozitív tapasztalataim voltak.
Sokszor mentem az aktuális párommal swingerbe, és csak pozitív tapasztalataim voltak.
Igen. Az az egy klub van. Nagy, igényes, szombati napokon sokan vannak. Külső része disco - ahogy a spanyol klubokban - belső része a klub rész.
(Ez egy válasz nagyb2007 üzenetére (2026. 01. 02. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A Mysitque klubban voltatok?
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokszor voltunk kedvenc klubunk.
(Ez egy válasz nagyb2007 üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Tenerifén volt már valaki swinger klubban?
Nem tudok linkelni, keress rá az SWLT egyesületre, az ő eseménynaptárukban szerepel február 21-én egy "Totál BI party". Azt nem tudom, hogy kifejezetten melegekre mennyire nyitott egy ilyen buli, pl. te mit csinálnál, ha elkezdenéd szopni a férjet, mire az asszonyka meg téged venne a szájába?
(Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 01. csütörtök 11:46
Köszi szépen a választ. És az a bizonyos évi 1 vagy 2 melyik helyen szokott lenni? Hirdetik nyilvánosan?
Köszi szépen a választ. És az a bizonyos évi 1 vagy 2 melyik helyen szokott lenni? Hirdetik nyilvánosan?
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 01. 01. csütörtök 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 01. csütörtök 01:15
Nagyjából 0 az esélyed. Ugyan zárható szobákban bármi megtörténhet, a klubokban alapvetően nem szokás a férfi-férfi szex. Ha kifejezetten meleg helyen sem találsz partnert, sejtheted, milyenek az esélyeid egy swinger klubban.
Néha vannak kifejezetten férfi biszex rendezvények, de ilyenből talán 1-2 van évente.
Néha vannak kifejezetten férfi biszex rendezvények, de ilyenből talán 1-2 van évente.
Nagyjából 0 az esélyed. Ugyan zárható szobákban bármi megtörténhet, a klubokban alapvetően nem szokás a férfi-férfi szex. Ha kifejezetten meleg helyen sem találsz partnert, sejtheted, milyenek az esélyeid egy swinger klubban.
Néha vannak kifejezetten férfi biszex rendezvények, de ilyenből talán 1-2 van évente. (Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 31. szerda 20:09
Néha vannak kifejezetten férfi biszex rendezvények, de ilyenből talán 1-2 van évente. (Ez egy válasz gesztenyefa16 üzenetére (2025. 12. 31. szerda 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 32 éves meleg férfi vagyok, de egy ideje kíváncsiságból foglalkoztat a férfi-férfi-nő hármas gondolata. Kizárólag olyan, praktikusan biszex másik férfival, akivel én is foglalkozhatok. Jártam már többször a Glory caféban meg mindkét melegszauna nők számára is nyitott rendezvényein, de nem volt szerencsém. Az is igaz, hogy válogatós vagyok (40–45 fölöttiek egyáltalán nem izgatnak, és a pasikból is kizárólag a klasszikusan jóképű, sportos/vékony/izmos (vagy ahhoz közelítő) srácokat keresem), emellett nem igazán vettem a bátorságot még, hogy én magam kezdeményezzek egy párnál. Mivel swingerklubban sosem jártam, érdeklődnék, hogy szerintetek ott mennyire lenne esélye, hogy találjak egy megfelelő párt. Vagy ezek a helyek még inkább a heterók köré szerveződnek, semmint a korábban említett "intézmények"? Megköszönöm, ha akár itt, akár privátban mondtok tanácsokat, hogy találhatnám meg, amit keresek.
Sziasztok! 32 éves meleg férfi vagyok, de egy ideje kíváncsiságból foglalkoztat a férfi-férfi-nő hármas gondolata. Kizárólag olyan, praktikusan biszex másik férfival, akivel én is foglalkozhatok. Jártam már többször a Glory caféban meg mindkét melegszauna nők számára is nyitott rendezvényein, de nem volt szerencsém. Az is igaz, hogy válogatós vagyok (40–45 fölöttiek egyáltalán nem izgatnak, és a pasikból is kizárólag a klasszikusan jóképű, sportos/vékony/izmos (vagy ahhoz közelítő) srácokat keresem), emellett nem igazán vettem a bátorságot még, hogy én magam kezdeményezzek egy párnál. Mivel swingerklubban sosem jártam, érdeklődnék, hogy szerintetek ott mennyire lenne esélye, hogy találjak egy megfelelő párt. Vagy ezek a helyek még inkább a heterók köré szerveződnek, semmint a korábban említett "intézmények"? Megköszönöm, ha akár itt, akár privátban mondtok tanácsokat, hogy találhatnám meg, amit keresek.
A kiszolgálás rendben A többi meg olyan amilyennek csináljuk
(Ez egy válasz mrcpn2 üzenetére (2025. 12. 30. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 30. kedd 19:05
Milyen buli lesz? Sima szombat? Jó mostanában a DL? Vagy 2 éve tuti nem voltunk.
Milyen buli lesz? Sima szombat? Jó mostanában a DL? Vagy 2 éve tuti nem voltunk.
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2025. 12. 30. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)

amlaa

rebeca06