Sziasztok! Van itt esetleg olyan, aki mostanában élte át az első swinger klubbozását? Ha igen, melyik klubba mentetek, és milyen élmény volt?
Idén szeretnénk lemenni a feleségemmel egy klubba, kizárólag egymással foglalkozva, de mások előtt.
27-28 évesek vagyunk, mit gondoltok melyik swinger klub lenne a legalkalmasabb erre (előny lenne ha lenne csak pároknak szóló este, semmi solo, illetve fiatalok is legyenek) Mik a tapasztalatok? Esetleg hova biztosan ne menjünk?
Tudom, kicsit sok a kérdés, de köszönöm ha páran összefoglalnátok
Idén szeretnénk lemenni a feleségemmel egy klubba, kizárólag egymással foglalkozva, de mások előtt.
27-28 évesek vagyunk, mit gondoltok melyik swinger klub lenne a legalkalmasabb erre (előny lenne ha lenne csak pároknak szóló este, semmi solo, illetve fiatalok is legyenek) Mik a tapasztalatok? Esetleg hova biztosan ne menjünk?
Tudom, kicsit sok a kérdés, de köszönöm ha páran összefoglalnátok
Ha kisebb hely, bezárkózási lehetőség lenne a fontos, akkor lehet, hogy jobban jártok a For You-val. A Tik-Takban nincs zárható szoba (csak lánccal zárható sötét helyiség), viszont sokkal többen szoktak lenni, főleg szombaton.
(Ez egy válasz johnny_alysha üzenetére (2026. 03. 31. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 31. kedd 08:20
Elsőbálozóként melyik klubot ajánlanátok? A Tik Tak és a For You között vacillálunk. 33-35 éves korosztály vagyunk és újak vagyunk a klubok világában. Szívesen vennénk a tapasztalatokat, melyik helyre érdemes elsőként elmenni
A válaszokat előre is köszönjük
Bármelyik klub jó döntés lehet, foryou alább ajánlották, az is jó, tiktak talán pörgősebb, labirintus is opció. Egy a lényeg, seh8l semmi se kötelező, így nem veszthettek semmit ha többet is megnéztek.
(Ez egy válasz johnny_alysha üzenetére (2026. 03. 31. kedd 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 31. kedd 08:20
Elsőbálozóként melyik klubot ajánlanátok? A Tik Tak és a For You között vacillálunk. 33-35 éves korosztály vagyunk és újak vagyunk a klubok világában. Szívesen vennénk a tapasztalatokat, melyik helyre érdemes elsőként elmenni
Sziasztok. Mi kezdőként szombaton voltunk. Elsö alkalom volt, és a foryoura esett a választásunk. Nagyon nem bántuk meg. Rajtunk kívül 6 pár volt. A hely hangulata nagyon jó. Elvonultunk 2x is a zárható szobába,mert volt látnivaló, ami meghozta a hangulatunkat. Kezdöknek ajánlott elsőre.
Szia. Ez engem is érdekelne!
(Ez egy válasz Bi Ildi üzenetére (2026. 01. 26. hétfő 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet. Ami nem, egyenlő azzal, hogy sikerül is.
(Ez egy válasz Tarka üzenetére (2026. 03. 28. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 28. szombat 08:24
Sziasztok! Olyan kérdésünk lenne, tervezzük menni valamelyik klubba, viszont nem a rendszeres klub látogatás a cél, lehet e olyan embereket találni ott, pasikat, párokat, akikkel aztán klubbon kivül is lehet folytatni. Illetve melyik nap vagy program a legalkalmasabb. Többesben nem vagyunk már kezdők csak a klub látogatásban. Köszönjük a válaszokat.
Persze, sokan nyitottak , hogy privátban is találkozzanak. Meg kell beszélni.
(Ez egy válasz Tarka üzenetére (2026. 03. 28. szombat 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 28. szombat 08:24
Sziasztok! Olyan kérdésünk lenne, tervezzük menni valamelyik klubba, viszont nem a rendszeres klub látogatás a cél, lehet e olyan embereket találni ott, pasikat, párokat, akikkel aztán klubbon kivül is lehet folytatni. Illetve melyik nap vagy program a legalkalmasabb. Többesben nem vagyunk már kezdők csak a klub látogatásban. Köszönjük a válaszokat.
Kinek mi a tapasztalata a csütörtöki SwingerForYou-ról?
Milyen a délutáni és esti buli?
Milyen a délutáni és esti buli?
Tavaly úgy jött ki, hogy csak a szombat délután és este volt jó nekünk. Előre szóltak, hogy addigra valószínűleg mindenki kiswingerezi magát és ne számítsunk túl sok akcióra - és tényleg, 2-3 pár lézengett szombat este az akcióterületen. Az időjárással sem volt szerencsék, volt egy kiadósabb zuhi délután, amit a programsátorban át lehetett vészelni, viszont emiatt estére eléggé lehűlt az idő. A szervezett programok eléggé vegyesek voltak, volt, ami tetszett, volt, ami nem, volt, ahonnan menekültünk
A hely tetszett meg a szervezés is rendben volt azt leszámítva, hogy a nem ott alvóknak nem volt öltözőjük/szekrényük
Erre sokallom a belépőt (+ utazási költség + kaja + szállás, mert éjfélkor nem akartunk hazaindulni Budapestre). Arról nem is beszélve, hogy idén egyáltalán nem jó nekünk az időpont
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2026. 03. 25. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A hely tetszett meg a szervezés is rendben volt azt leszámítva, hogy a nem ott alvóknak nem volt öltözőjük/szekrényükErre sokallom a belépőt (+ utazási költség + kaja + szállás, mert éjfélkor nem akartunk hazaindulni Budapestre). Arról nem is beszélve, hogy idén egyáltalán nem jó nekünk az időpont
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2026. 03. 25. szerda 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tetszett? Vagy idén nem jó a helyszín?
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 03. 25. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi voltunk tavaly, idén nem tervezünk menni.
(Ez egy válasz Dr.White üzenetére (2026. 03. 24. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 24. kedd 15:42
Sziasztok! Tervezzük idén a Swinger Fesztivált nyáron. Volt tavaly valaki? Mások is jönnének innen?
Sziasztok! Tervezzük idén a Swinger Fesztivált nyáron. Volt tavaly valaki? Mások is jönnének innen?
Sziasztok! Szombaton latogatnek el szolo ferfiekent valamelyik klubba. Szerintetek a Labirintus vagy a P4U Szigetszentmikloson lenne a jobb valasztas?
Nekem történetesen a swinger nőismerőseim heterók (bár ez nem statisztikai méretű halmaz
. Illetve heteró identitásúak, de nem feltétlenül utasítanak vissza női érintkezést (simogatást). Azt hiszem, rossz kategóriára néztem statisztikát, nem a biszexeket kellett volna, hanem a "férfiak, akik szexelnek férfiakkal" (illetve "nők, akik szexelnek nőkkel"
. Mondjuk a google ez utóbbiakra is egyszámjegyű százalékot mond...
Nyilván van nem kevés nő-nő érintkezés klubban, de nekem nem tűnt azért általánosnak. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 03. 21. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 21. szombat 09:04
. Illetve heteró identitásúak, de nem feltétlenül utasítanak vissza női érintkezést (simogatást). Azt hiszem, rossz kategóriára néztem statisztikát, nem a biszexeket kellett volna, hanem a "férfiak, akik szexelnek férfiakkal" (illetve "nők, akik szexelnek nőkkel"
. Mondjuk a google ez utóbbiakra is egyszámjegyű százalékot mond...Nyilván van nem kevés nő-nő érintkezés klubban, de nekem nem tűnt azért általánosnak. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 03. 21. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem nèhány százalék, jóval több az csak a többség nem vállalja fel. Ahol voltunk buliba ott a legtöbb nő bizony igencsak biszex volt. Persze pasi részről még nem láttunk ilyet, pedig biztos lenne csak ők még itt sem vállalják fel. Illetve ezeken a swinger bulikon íratlan “szabály”, hogy pasi biszex ne legyen.
A sötét szoba számomra sem volt szimpatikus/izgató a legkisebb mértékben sem. Igen van közös halmaza a két közösségnek mert már egyre több olyan ismerősöm van akikkel a fétis bulikon találkozom és azt hallom tőlük, hogy jártak az XY klubban vagy privát bulikon. Az egyik ilyen eseményen amelyen egyszerre 3 smerősöm is részt vett a szervező
2026. 03. 20. péntek 23:11
be
előadta magát a homofób nézeteiről... Szóval elég vicces, hogy 1-2 ember ezt fejben eldönti, hogy na ez undorító, erre biztos nincs igény mikozben ott vannak vele egy bulin olyan barátaim akikkel már voltam együtt... A Labirintuson meglepődtem, hogy csinált vegyes bulit remélem egyszer majd jobban beindul ❤️
(Ez egy válasz HotCoupleBp üzenetére (2026. 03. 20. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
pi alf
ál alf
va
Valószínű nálad az igazság, a biszexek nagyon nehezen vállalják fel a másságukat. Bizalmatlanság van.
Valószínű a Labirintusban is csak azért vannak kb 10-en, mert a tulaj közismerten homofób. És nem azért van ilyen buli, mert ez a szívügye, hanem ez kb egy utolsó szalmaszál. Szóval így a bizalmat elnyerni tényleg nagyon hosszú idő. Ahogy te irod, ha voltam a klubjában és tudom, milyen, akkor nagyon nehezen vállalom fel, hogy két kapura játszom.
Egy teljesen új vendégkört kell kialakítani, akik teljesen újak. Ez idő, de hosszú távon, mindenképpen egy alternatíva.
A Freedomon a sötét szobát a vendégek kb 10%-a használta. 90% pedig nem. Ettől függetlenül a fétis bulik ilyen fajta nyitottsága (Freedom és Luxuria) nagyon jó irány, csak a fétis közösség és a swinger közösség teljesen más, bár nyilvánvaló van közös halmazuk
Szorítunk minden ilyen kezdeményezésnek.
Valószínű a Labirintusban is csak azért vannak kb 10-en, mert a tulaj közismerten homofób. És nem azért van ilyen buli, mert ez a szívügye, hanem ez kb egy utolsó szalmaszál. Szóval így a bizalmat elnyerni tényleg nagyon hosszú idő. Ahogy te irod, ha voltam a klubjában és tudom, milyen, akkor nagyon nehezen vállalom fel, hogy két kapura játszom.
Egy teljesen új vendégkört kell kialakítani, akik teljesen újak. Ez idő, de hosszú távon, mindenképpen egy alternatíva.
A Freedomon a sötét szobát a vendégek kb 10%-a használta. 90% pedig nem. Ettől függetlenül a fétis bulik ilyen fajta nyitottsága (Freedom és Luxuria) nagyon jó irány, csak a fétis közösség és a swinger közösség teljesen más, bár nyilvánvaló van közös halmazuk
Szorítunk minden ilyen kezdeményezésnek.
Nyilván nem mindenki biszex, de ennél azért többen vannak. Ha kimondottan a transz nők felé hajló férfiakat nézzük akkor pedig azok egy jó része nem is biszex, hanem hetero. Azért mert egy full pasi nem izgatja őket csak a cisz nők + a transz nők. Nekem is mondták már többször, hogy "el nem tudnák képzelni magukat egy férfival, de...". Ettől függetlenül lehet, hogy egy hetero bulin csak 3-4 ember merne kapcsolódni velem, de az is több, mint a semmi.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 03. 20. péntek 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 20. péntek 22:57
Azért azt se felejtsük, hogy a teljes populációban alig néhány százalék a biszexek aránya. Simán lehet, hogy egy 90 fős buliban van 40 pár, 8 szóló férfi meg 2 szóló nő, akkor a 48 férfiből csak 1 vagy 2 egyáltalán biszex...
Szerintem nem nèhány százalék, jóval több az csak a többség nem vállalja fel. Ahol voltunk buliba ott a legtöbb nő bizony igencsak biszex volt. Persze pasi részről még nem láttunk ilyet, pedig biztos lenne csak ők még itt sem vállalják fel. Illetve ezeken a swinger bulikon íratlan “szabály”, hogy pasi biszex ne legyen.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 03. 20. péntek 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért azt se felejtsük, hogy a teljes populációban alig néhány százalék a biszexek aránya. Simán lehet, hogy egy 90 fős buliban van 40 pár, 8 szóló férfi meg 2 szóló nő, akkor a 48 férfiből csak 1 vagy 2 egyáltalán biszex...
Szerintem, kicsit magasabb az arány, de a lényegen ez nem változtat.
Illetve a teljes népességnek csak egy kis hányada, transzex, travi, crossdresser, meleg. És közülük is a többség monogám és csak páran swingerek. Szóval a kis hányad, kis hányada swinger. (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 03. 20. péntek 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Illetve a teljes népességnek csak egy kis hányada, transzex, travi, crossdresser, meleg. És közülük is a többség monogám és csak páran swingerek. Szóval a kis hányad, kis hányada swinger. (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 03. 20. péntek 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)

amlaa

Niki Belucci